Επεξήγηση προώθησης κλήσεων

Μεταφορά κλήσεων σε άλλο τηλέφωνο ή συσκευή

Η προώθηση κλήσεων είναι ένα χαρακτηριστικό της σύγχρονης τηλεφωνίας που σας επιτρέπει να μεταφέρετε μια εισερχόμενη κλήση σε άλλο τηλέφωνο ή σε άλλη υπηρεσία. Μπορείτε, για παράδειγμα, να επιλέξετε να μην απαντήσετε σε μια κλήση και να προωθήσετε την κλήση σε έναν συνάδελφο ή στον αυτόματο τηλεφωνητή. Είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της παραδοσιακής τηλεφωνίας PSTN, αλλά έχει εξελιχθεί σε ένα ενδιαφέρον εργαλείο για άτομα και ιδιαίτερα για επιχειρήσεις με συστήματα VoIP. Η δυνατότητα προώθησης κλήσεων ονομάζεται επίσης συχνά "μεταφορά κλήσεων".

Σενάρια για την προώθηση κλήσεων

Για να κατανοήσετε καλύτερα την προώθηση κλήσεων, τι μπορεί να κάνει και πώς μπορεί να σας βοηθήσει, ας εξετάσουμε κάποια τυπικά σενάρια.

Υπηρεσίες για προώθηση κλήσεων

Το iNum είναι μια μεγάλη διεθνής υπηρεσία για την προώθηση κλήσεων. Κάνει τον κόσμο να φαίνεται σαν ένα τοπικό χωριό και δίνει στον χρήστη μια παγκόσμια παρουσία. Το iNum είναι μια από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες που προσφέρουν εικονικούς αριθμούς .

Μπορείτε επίσης να μεταφέρετε τις κλήσεις σας σε πολλά τηλέφωνα. Ακολουθεί ο τρόπος απόκτησης ενός αριθμού που καλεί πολλά τηλέφωνα . Μια από τις λύσεις περιλαμβάνει το γνωστό Google Voice .