Δωρεάν μηνύματα κειμένου στο τηλέφωνό σας

Αποστολή δωρεάν SMS στο iPhone, τη συσκευή Android και τη συσκευή BlackBerry

Υπάρχει μια τεράστια στροφή προς τα smartphones αυτές τις μέρες. Όντας ο ιδιοκτήτης και ο χρήστης ενός smartphone σας δίνει μεγαλύτερη ελευθερία να ξεφύγετε από τις επιβαλλόμενες τιμές και να εξοικονομείτε χρήματα. Χάρη στις επιβαλλόμενες τιμές και για να εξοικονομήσετε χρήματα. Χάρη στην τεχνολογία VoIP , υπάρχουν τρόποι με τους οποίους μπορείτε να μειώσετε το κόστος των μηνυμάτων κειμένου SMS χρησιμοποιώντας το smartphone σας, αποφεύγοντας συχνά τα υπερβολικά υψηλά ποσοστά κειμένου των χειριστών GSM. Δείτε πώς μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα κειμένου χρησιμοποιώντας το smartphone σας δωρεάν.cost σε μηνύματα SMS χρησιμοποιώντας το smartphone σας, αποφεύγοντας συχνά τα υπερβολικά υψηλά ποσοστά κειμένου των χειριστών GSM. Δείτε πώς μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα κειμένου χρησιμοποιώντας το smartphone σας δωρεάν.

Τι χρειάζεστε για να στείλετε δωρεάν μηνύματα

Πρώτα χρειάζεστε, φυσικά, ένα smartphone. Θα βρείτε μια εφαρμογή για τα περισσότερα smartphones στο Διαδίκτυο, αλλά οι περισσότερες εφαρμογές επικεντρώνονται στους δύο γίγαντες iOS (iPhone, iPad) και φυσικά χρειάζονται ένα smartphone. Θα βρείτε μια εφαρμογή για τα περισσότερα smartphones στο Διαδίκτυο, αλλά οι περισσότερες εφαρμογές επικεντρώνονται στους δύο γίγαντες iOS (iPhone, iPad) και το Android . Οι συσκευές BlackBerry, Nokia και Windows Phone, ενώ θεωρούνται κάπως ως δεύτερης κατηγορίας συσκευές σε σχέση με το μερίδιο αγοράς και συχνά απομένουν, προστίθενται σταδιακά στις λίστες των υποστηριζόμενων συσκευών από αυτές τις εφαρμογές λόγω της εισόδου τους (ή της επανεισόδου τους) στη συσκευή smartphone. Συσκευή δεύτερης κατηγορίας σε σχέση με το μερίδιο αγοράς και συχνά απομένουν, προστίθενται σταδιακά στις λίστες των υποστηριζόμενων συσκευών από αυτές τις εφαρμογές λόγω της εισόδου τους (ή της επανείσοδος) στον αγώνα των smartphone.

Χρειάζεστε επίσης σύνδεση στο Internet. Οι περισσότερες από αυτές τις εφαρμογές που επιτρέπουν δωρεάν γραπτά μηνύματα να λειτουργούν σε Wi-Fi και 3G . Το Wi-Fi σας περιορίζει σημαντικά λόγω του περιορισμού της εμβέλειας, οπότε αν θέλετε να μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε δωρεάν μηνύματα SMS δωρεάν οπουδήποτε θέλετε, πρέπει να έχετε ένα σχέδιο δεδομένων 3G. Αυτό φυσικά έρχεται με ένα κόστος, αλλά μην ανησυχείτε πολύ γι 'αυτό, επειδή τα μηνύματα κειμένου καταναλώνουν πολύ λίγα δεδομένα, περίπου 1 KB ανά μήνυμα.

Στη συνέχεια, χρειάζεστε μια δωρεάν εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που θα σας επιτρέψει να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα στο smartphone σας.

Τέλος, οι περισσότερες από αυτές τις εφαρμογές δίνουν δωρεάν γραπτά μηνύματα μόνο σε άτομα που χρησιμοποιούν την ίδια εφαρμογή και υπηρεσία. Έτσι, πρέπει να έχετε τους φίλους σας και άλλες επαφές να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε στα smartphones σας αυτό που χρησιμοποιείτε. Τώρα αυτό είναι ένας σοβαρός περιορισμός, καθώς δεν θα έχετε όλες τις επαφές σας πρόθυμες να κατεβάσετε μια εφαρμογή και να την χρησιμοποιήσετε. Ακόμη και αν είναι πρόθυμοι, μερικοί από αυτούς δεν θα μπορούν να το κάνουν αν δεν χρησιμοποιούν smartphones ή χρησιμοποιούν αυτά που δεν υποστηρίζονται από την εφαρμογή που επιλέξατε. Επιπλέον, κάποιοι μπορεί να μην διαθέτουν σχέδιο δεδομένων και θα βασίζονται στο Wi-Fi για συνδεσιμότητα, γεγονός που τους καθιστά μη διαθέσιμους συχνά.

Ασφάλεια για δωρεάν εφαρμογές μηνυμάτων

Οι περισσότερες εφαρμογές που το επιτυγχάνουν κάνουν χρήση του αριθμού του κινητού σας τηλεφώνου για να σας αναγνωρίσουν, αντί για ένα όνομα χρήστη. Αυτό είναι πολύ βολικό και εύκολο, καθώς έρχεται πιο κοντά στα SMS. Οι εφαρμογές ενσωματώνουν ακόμη και τη λίστα επαφών του smartphone σας, η οποία σας βοηθά να γνωρίζετε σε ποιες επαφές μπορείτε να στείλετε δωρεάν μηνύματα κειμένου. Ωστόσο, αυτό μπορεί να προκαλέσει κάποιες ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια, καθώς η εφαρμογή έχει πλήρη πρόσβαση στις επαφές σας και στο όνομα δικτύου σας. Αυτό είναι πολύ βολικό και εύκολο, καθώς έρχεται πιο κοντά στα SMS. Οι εφαρμογές ενσωματώνουν ακόμη και τη λίστα επαφών του smartphone σας και σας βοηθούν έξυπνα να μάθετε σε ποιες επαφές μπορείτε να στείλετε δωρεάν μηνύματα κειμένου. Ωστόσο, αυτό μπορεί να προκαλέσει ορισμένες ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια, καθώς η εφαρμογή έχει πλήρη πρόσβαση στις επαφές σας και στο δίκτυό σας.

Οι δωρεάν εφαρμογές μηνυμάτων είναι 100% δωρεάν;

Οι περισσότερες εφαρμογές που επιτρέπουν την αποστολή και λήψη μηνυμάτων SMS βασισμένων σε VoIP είναι δωρεάν για λήψη και εγκατάσταση. Προσφέρουν επίσης δωρεάν υπηρεσία, ολοκληρώθηκε με κάποια υπηρεσία υψηλής ποιότητας που μπορείτε εύκολα να κάνετε την αφαίρεση. Επομένως, το μόνο πράγμα που πρέπει τελικά να πληρώσετε είναι το σχέδιο δεδομένων, όπως εξηγείται παραπάνω.

Ορισμένες εφαρμογές σας επιτρέπουν ακόμη και να μοιράζεστε αρχεία πολυμέσων με τα μηνύματα (MMS), όπως φωτογραφίες και βίντεο που λαμβάνονται με τη φωτογραφική μηχανή του smartphone σας, πληροφορίες θέσης και αρχεία. Αυτά θα τρώνε δεδομένα στο σχέδιο δεδομένων σας.

Εφαρμογές για δωρεάν γραπτά μηνύματα

Αυτές οι δωρεάν εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων σάς επιτρέπουν να στέλνετε και να λαμβάνετε δωρεάν μηνύματα κειμένου. Ορισμένες από αυτές σας επιτρέπουν επίσης δωρεάν κλήσεις φωνής και βίντεο στις επαφές σας, καθώς και μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά και λειτουργίες που δεν λαμβάνετε με τα παραδοσιακά μηνύματα κειμένου GSM.