Εφαρμογές για δωρεάν κλήση στο τηλέφωνο Android σας

Πώς να καλέσετε το δικό σας στο Smartphone σας χρησιμοποιώντας VoIP

Το Voice over IP (VoIP) είναι μια τεχνολογία που σας επιτρέπει να κάνετε δωρεάν και φτηνές κλήσεις στο Internet. Σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα, και συχνά να μην πληρώνετε τίποτα, όταν καλείτε σε όλο τον κόσμο. Το Android είναι το πιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα για smartphones. Οι δύο συνδυάζονται τέλεια μαζί όταν πρόκειται για δωρεάν κλήσεις.

Εάν διαθέτετε τηλέφωνο Android και απολαμβάνετε σύνδεση Wi-Fi, 3G ή LTE, θα πρέπει να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές για να επικοινωνήσετε με τους φίλους και την οικογένειά σας σε όλο τον κόσμο χωρίς να πληρώσετε τίποτα. Σημειώστε ότι για 3G και LTE, θα πρέπει να εξετάσετε το κόστος συνδεσιμότητας για το σχέδιο δεδομένων.

01 από 10

WhatsApp

Η WhatsApp ξεκίνησε μετριοπαθώς αλλά ανέβηκε για να πάρει το προβάδισμα. Τώρα έχει πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρήστες. Είναι η πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων στον κόσμο. Προσφέρει δωρεάν φωνητική κλήση, η οποία είναι αρκετά καλή και προσφέρει ιδιωτικότητα μέσω κρυπτογράφησης από άκρο σε άκρο. Χρησιμοποιεί τον αριθμό τηλεφώνου σας ως αναγνωριστικό σας στο δίκτυο. Περισσότερο "

02 από 10

Skype

Το Skype είναι ένας από τους πρωτοπόρους για δωρεάν κλήσεις μέσω του Διαδικτύου. Έχει εξελιχθεί σε ένα πολύ εξελιγμένο σύστημα επικοινωνίας, που εξελίσσεται σε μια ενισχυμένη επιχειρηματική εφαρμογή, ειδικά αφού έχει αποκτηθεί από τη Microsoft. Η είσοδος του Skype στην αρένα των smartphone ήταν κάπως δειλά και αργά. Δεν θα έχετε Skype για Android που είναι τόσο σταθερή όσο αυτή στην επιφάνεια εργασίας σας, αλλά εξακολουθεί να είναι μια σημαντική εφαρμογή στη συσκευή σας. Εδώ είναι ένας οδηγός για τη χρήση του Skype στο Android . Περισσότερο "

03 από 10

Google Hangouts

Το Hangouts είναι η κορυφαία εφαρμογή της Google για φωνητική επικοινωνία και ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων. Έχει αντικαταστήσει το Google Talk και έχει ενσωματωθεί στην online υπηρεσία και τις συσκευές της Google. Το Android ανήκει στο Google, οπότε έχετε ήδη ό, τι χρειάζεται για την εκτέλεση του Hangouts στη συσκευή σας Android. Ωστόσο, η εφαρμογή αναδιαμορφώνεται για να ταιριάζει καλύτερα στην εταιρική χρήση από την εμφάνιση του Google Allo.

04 από 10

Google Allo - Έξυπνη επανεξέταση εφαρμογών άμεσων μηνυμάτων

Αυτό είναι το νεογέννητο της οικογένειας Google και έχει πλέον αντικαταστήσει το Hangouts ως την κορυφαία εφαρμογή για φωνητικές κλήσεις. Είναι επίσης μια έξυπνη εφαρμογή, η οποία χρησιμοποιεί AI για να συμπεράνει τις συνήθειες σας και να αλληλεπιδράσει μέσω φωνητικών εντολών.

05 από 10

Facebook Messenger

Η εφαρμογή ονομάζεται απλά Messenger και είναι από το Facebook. Επιτρέπει στους χρήστες του Facebook να επικοινωνούν μεταξύ τους. Δεν είναι τα ίδια πράγματα με την εφαρμογή Facebook. Επιτρέπει μόνο άμεση ανταλλαγή μηνυμάτων και δωρεάν κλήση, μαζί με κάποιες λειτουργίες που σχετίζονται με την επικοινωνία. Μπορείτε να μιλήσετε δωρεάν απεριόριστα με άλλους χρήστες του Facebook που χρησιμοποιούν την εφαρμογή και να καλέσετε οποιοδήποτε άλλο τηλέφωνο σε τιμές VoIP. Περισσότερο "

06 από 10

ΓΡΑΜΜΗ

Το LINE είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων με πολλές δυνατότητες και ιδιαίτερα δωρεάν κλήσεις φωνής και βίντεο σε άλλους χρήστες LINE. Είναι σε αυτή τη λίστα λόγω της βάσης χρηστών της, η οποία είναι τεράστια. Είναι πολύ δημοφιλές σε ορισμένα μέρη του κόσμου. Περισσότερο "

07 από 10

Viber

Το Viber είναι ένα πλήρες εργαλείο επικοινωνίας με δωρεάν φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις, αλλά έχει επισκιαστεί κατά κάποιο τρόπο από το WhatsApp και από το Skype. Έχει ακόμα μια πολύ μεγάλη βάση χρηστών και εξακολουθεί να είναι αρκετά δημοφιλής σε ορισμένα μέρη του κόσμου. Περισσότερο "

08 από 10

WeChat

Το WeChat είναι μια πολύ δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας στην Ανατολική Ασία. Έχει πάνω από 800 εκατομμύρια χρήστες και ως εκ τούτου είναι πιο δημοφιλής από ό, τι ακόμη και Viber και Skype. Έχει όλα τα χαρακτηριστικά τους και επιτρέπει δωρεάν κλήσεις. Περισσότερο "

09 από 10

KakaoTalk

Το KakaoTalk είναι μια δωρεάν εφαρμογή κλήσης και είναι επίσης πολύ δημοφιλής με περισσότερους από 150 εκατομμύρια χρήστες. Προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες φωνητικών κλήσεων και άμεσων μηνυμάτων. Περισσότερο "

10 από 10

imo

Το imo είναι επίσης μια πλούσια εφαρμογή κλήσης που επιτρέπει δωρεάν κλήσεις φωνής και βίντεο σε άλλους χρήστες IMO, οι οποίοι είναι τουλάχιστον 150 εκατομμύρια. Περισσότερο "