Πώς να iPod Touch σας σε ένα τηλέφωνο

Πώς να κάνετε δωρεάν τηλεφωνικές κλήσεις στο Apple iPod Touch σας

Το iPod Touch δεν είναι πολύ συσκευή επικοινωνίας. Δεν έχει τη δυνατότητα σύνδεσης σε ένα κυψελοειδές δίκτυο μέσω κάρτας SIM ή άλλως. Αυτό αφήνει λίγο απομονωμένο. Ωστόσο, έχει δύο σημαντικά πράγματα που μπορούν να την μετατρέψουν σε τηλέφωνο: συνδέεται με το Internet και έχει είσοδο και έξοδο ήχου. Αυτά τα δύο πράγματα, μαζί με τη φωνή μέσω IP , θα σας επιτρέψουν να κάνετε κλήσεις σε οποιοδήποτε αριθμό για φθηνά, συχνά φθηνότερα από ό, τι με την παραδοσιακή τηλεφωνία, και συχνά για εντελώς δωρεάν.

Η Apple αντιτίθεται στη χρήση κυψελοειδών δικτύων για κλήσεις VoIP, αποκλείοντας έτσι τη χρήση δικτύων 3G και 4G, αλλά αφήνει την πόρτα ανοικτή για Wi-Fi . Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iPod Touch σε οποιοδήποτε σημείο πρόσβασης Wi-Fi ή γύρω από ένα δρομολογητή Wi-Fi για να κάνετε απεριόριστες τοπικές και διεθνείς κλήσεις, δωρεάν ή πολύ φτηνό. Ωστόσο, το WiFi είναι αρκετά περιορισμένο. Δεν θα είστε σε θέση να επικοινωνείτε ενώ βρίσκεστε εν κινήσει, εκτός εάν βρίσκεστε σε ένα hotspot, που απέχει πολύ από το να βρίσκεστε παντού. Η χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας θα καθιστούσε το iPod ένα πλήρες εργαλείο επικοινωνίας.

VoIP Smartphone Apps

Ένας τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή VoIP για smartphones που είναι συμβατή (σχεδιασμένη για) με το iPod Touch της Apple. Ενώ υπάρχουν πολλές εφαρμογές εκεί έξω για online επικοινωνία, μόνο μια χούφτα είναι συμβατές με το iPod Touch. Ακολουθούν ορισμένες εφαρμογές που μπορείτε να δοκιμάσετε:

Skype: Η παλαιότερη εφαρμογή εκεί έξω. Έρχεται με μια μεγάλη λίστα των χαρακτηριστικών και επιτρέπει φωνητικές κλήσεις και άμεσων μηνυμάτων για δωρεάν online. Σας επιτρέπει επίσης να κάνετε κλήσεις σε διεθνείς προορισμούς για φθηνά.

Facebook Messenger: Θα περιμένατε να βλέπετε το WhatsApp σε αυτήν τη λίστα, αλλά ενώ υποστηρίζει το iPhone, δεν υπάρχει εφαρμογή για το iPod. Το Facebook Messenger έχει και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο επικοινωνίας.

Viber: Έχει περίπου τα ίδια χαρακτηριστικά με το WhatsApp. Επίσης σας επιτρέπει να πληρώσετε κλήσεις σε οποιοδήποτε αριθμό παγκοσμίως, όπως το Skype.

Χρησιμοποιώντας SIP

Το SIP είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μετατρέψετε το iPod Touch σε ένα τηλέφωνο. Αυτό που χρειάζεστε είναι να εγκαταστήσετε ένα πρόγραμμα-πελάτη SIP στη συσκευή σας, να αποκτήσετε έναν λογαριασμό SIP και επομένως μια διεύθυνση SIP, η οποία ενεργεί σαν ένας αριθμός τηλεφώνου, να ρυθμίσετε τη συσκευή σας ώστε να πραγματοποιεί κλήσεις. Αυτό το άρθρο θα σας πει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το πώς να το κάνετε αυτό. Όσο για τον πελάτη SIP που μπορείτε να εγκαταστήσετε στο iPod σας, εδώ είναι μερικοί υποψήφιοι: η Bria, η οποία είναι μία από τις καλύτερες στην αγορά. Zoiper; MobileVoIP; Σίφωνα μεταξύ άλλων.

Ο ήχος σας

Τα συμβατικά ακουστικά και τα ακουστικά δεν είναι συμβατά με το iPod touch. Πρέπει να έχετε τα κατάλληλα και συμβατά αξεσουάρ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο μικρόφωνο και τα ηχεία της συσκευής. Για την προστασία της ιδιωτικής ζωής, σκεφτείτε να αποκτήσετε κάτι από τα Apple EarPods που λειτουργούν με iPod. Το προηγούμενο μοντέλο του iPod της Apple είχε μόνο 4 καλώδια για την υποδοχή ακουστικών. Αυτό το νέο μοντέλο iPod Touch έχει 5 καλώδια, από τα οποία ένα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μικρόφωνα ενσωματωμένα σε ακουστικά για φωνητική είσοδο.