Κατανοώντας τα οφέλη ενός λογαριασμού συνδρομής Skype

Το Skype Premium-ένας όρος που χρησιμοποιείται ακόμα ανεπίσημα, παρά το γεγονός ότι δεν είναι πλέον τεχνικά μια επιλογή τιμολόγησης - είναι μια κατηγορία υπηρεσιών για το Skype που σας δίνει περισσότερα από ό, τι παίρνετε με το δωρεάν Skype που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι. Η δωρεάν υπηρεσία είναι ένα περιβάλλον Skype-to-Skype, το οποίο μερικές φορές αποτελεί πρόκληση για τους χρήστες επειδή δεν είναι όλοι όσοι επικοινωνούν με το Skype ή είναι διαθέσιμοι στο Skype για να λάβουν την κλήση VoIP . Το Skype Premium είναι ένας γενικός όρος που αναφέρει μια σειρά από συνδρομητικές υπηρεσίες που διευκολύνουν ορισμένους από αυτούς τους περιορισμούς.

Ποιος είναι ένας συνδρομητής Skype;

Ένα αμειβόμενο σχέδιο είναι προσαρμοσμένο για:

Τι προσφέρουν οι συνδρομές Skype

Το Skype δίνει δωρεάν απεριόριστες κλήσεις φωνής και βίντεο σε όλους τους χρήστες που επικοινωνούν εντός του δικτύου Skype. Οι κλήσεις βίντεο είναι δωρεάν μόνο για συνομιλίες ενός προς ένα. Οι συνδρομητικές υπηρεσίες του Skype προσφέρουν αυτές τις πρόσθετες λειτουργίες:

Εκτίμηση

Αυτά τα πρόσθετα χαρακτηριστικά υποστηρίζουν συγκεκριμένες περιπτώσεις χρήσης.

Παρόλο που το Skype δεν αποτελεί αντικατάσταση για οικιακή τηλεφωνική υπηρεσία και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σας εντοπίσει αν καλέσετε μια γραμμή υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης όπως το 911, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Skype ως εναλλακτικό αριθμό τηλεφώνου. Η συνδρομή στην υπηρεσία Skype προς τηλέφωνο διαθέτει διαφορετικά ποσά λεπτών και χώρες προορισμού για μεταβλητή μηνιαία χρέωση υπηρεσιών. Για παράδειγμα, οι απεριόριστες κλήσεις σε κινητές και σταθερές συσκευές στις Ηνωμένες Πολιτείες κοστίζουν λιγότερο από το ίδιο σχέδιο για όλη τη Βόρεια Αμερική, το οποίο είναι το ήμισυ του κόστους του σχεδίου για απεριόριστες κλήσεις προς κινητά σε οκτώ χώρες και σταθερά σε άλλες 55 χώρες .

Εναλλακτικά, η αγορά της πίστωσης Skype επιτρέπει κλήσεις σε κινητές και σταθερές κλήσεις σε όλο τον κόσμο. Η τιμολόγηση διαφέρει ανάλογα με τη χώρα. μπορείτε να καλέσετε για τόσες ώρες που το πιστωτικό σας υπόλοιπο επιτρέπει σε σχέση με το κόστος της χώρας που καλείτε.

Ιστορικά σχέδια

Η επωνυμία "Skype Premium" περιελάμβανε προηγουμένως χαρακτηριστικά γνωρίσματα για τις επιχειρήσεις, όπως οι τηλεδιάσκεψη με πολλά μέρη, τα οποία από τότε έχουν διπλωθεί στο Skype for Business, ένα ξεχωριστό προϊόν που προσφέρεται στο πλαίσιο του προγράμματος Office 365 της Microsoft. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις λειτουργίες, θα χρειαστείτε μια συνδρομή Office 365 με πληρωμή. Αυτή η επιχειρηματική πλατφόρμα περιλαμβάνει όχι μόνο τηλεδιασκέψεις, αλλά και προηγμένες λειτουργίες για πλήρεις υπηρεσίες VoIP στο χώρο και παροχή υπηρεσιών τηλεφωνικών κλήσεων για επιτραπέζιους υπολογιστές.

Πώς λειτουργούν οι υπηρεσίες εγγραφής

Ξεκινήστε με συνδρομή. Μπορείτε να επιλέξετε έναν αριθμό τηλεφώνου οπουδήποτε υποστηρίζεται το Skype. Σημαντικά, στις Ηνωμένες Πολιτείες, μπορείτε να επιλέξετε τον κωδικό περιοχής και την πόλη σας, η οποία είναι χρήσιμη για να βοηθήσετε τους φίλους και την οικογένεια σε ένα διαφορετικό μέρος της χώρας να σας καλούν χωρίς να χρεώνουν μεγάλες αποστάσεις στα σταθερά τους.

Αφού πληρώσετε για τη συγκεκριμένη συνδρομή σας, η εφαρμογή Skype (διαθέσιμη για iOS και Android σε κινητά και Windows, Mac, Linux και Xbox στην επιφάνεια εργασίας) θα ενσωματώνει έναν τηλεφωνητή. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον προγραμματιστή για τις κλήσεις που βασίζονται στο Skype. Ανάλογα με την πλατφόρμα και το περιβάλλον λειτουργίας, το Skype μπορεί να συνδεθεί βαθιά, συμπεριλαμβανομένης της ενσωμάτωσης με τον εγγενή προγραμματιστή της συσκευής. Για παράδειγμα, η πλατφόρμα Windows 10 Mobile, αν και τώρα ξεπερασμένη, επεξεργάστηκε τις κλήσεις Skype σαν να ήταν φυσικές κινητές κλήσεις.