Πώς να ρυθμίσετε το iMessage στο iPad

Ξέρετε ότι μπορείτε να κάνετε κείμενο στο iPad σας ακόμα και αν δεν έχετε iPhone; Το iMessage της Apple μπορεί να επεκτείνει τα μηνύματα κειμένου σας από το iPhone σας στο iPad σας, αλλά μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως αυτόνομη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων κειμένου για όσους δεν διαθέτουν iPhone.

Το iMessage είναι μια δωρεάν λειτουργία που μεταφέρει μηνύματα κειμένου μέσω των διακομιστών της Apple και καταργεί το όριο των 144 χαρακτήρων των μηνυμάτων SMS . Και ένα ωραίο χαρακτηριστικό του iMessage είναι ότι μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να χρησιμοποιεί τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, τον αριθμό τηλεφώνου σας ή και τα δύο.

Πώς να ρυθμίσετε το iMessage

Hoxton / Tom Merton / Getty Images
  1. Αρχικά, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις iPad πατώντας το εικονίδιο που δείχνει ότι τα εργαλεία στρέφονται.
  2. Μετακινηθείτε προς τα κάτω στο αριστερό μενού μέχρι να εντοπίσετε τα μηνύματα. Αν πατήσετε αυτό το στοιχείο μενού θα εμφανιστούν οι ρυθμίσεις iMessage.
  3. Το iMessage θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο από προεπιλογή, αλλά αν το ρυθμιστικό ενεργοποίησης / απενεργοποίησης δίπλα του έχει απενεργοποιηθεί, πατήστε το ρυθμιστικό για να ενεργοποιήσετε ξανά το iMessage. Ενδέχεται να σας ζητηθεί να συνδεθείτε με το αναγνωριστικό της Apple σας σε αυτό το σημείο.
  4. Στη συνέχεια, θα θέλετε να διαμορφώσετε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να προσεγγίσετε το iMessage. Αγγίξτε το κουμπί που διαβάζει το στοιχείο Αποστολή και λήψη ακριβώς κάτω από τη ρύθμιση "Αποστολή αποδείξεων ανάγνωσης".
  5. Η επόμενη οθόνη θα σας επιτρέψει να ρυθμίσετε τις διευθύνσεις στις οποίες μπορείτε να προσεγγίσετε τη χρήση του iMessage. Εάν έχετε προσαρτήσει ένα iPhone στο αναγνωριστικό σας Apple, θα πρέπει να δείτε τον αριθμό τηλεφώνου που αναφέρεται εδώ. Αν έχετε πολλά iPhones που συνδέονται στην ίδια διεύθυνση, ενδέχεται να δείτε μερικούς αριθμούς τηλεφώνου. Θα δείτε επίσης τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε συνημμένα στο λογαριασμό σας.
  6. Εάν έχετε καταχωρίσει πολλούς αριθμούς τηλεφώνου και είστε ο μόνος χρήστης του iPad, ίσως είναι καλύτερο να καταργήσετε την επιλογή του αριθμού τηλεφώνου που δεν είναι δικό σας. Αυτό θα σας εμποδίσει να λαμβάνετε μηνύματα κειμένου που αποστέλλονται σε άλλα μέλη της οικογένειάς σας. Οι φίλοι και η οικογένεια μπορούν επίσης να στέλνουν μηνύματα κειμένου στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ελέγχετε σε αυτήν την οθόνη.
  7. Μην χρησιμοποιείτε την κύρια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο αναγνωριστικό της Apple σας; Μπορείτε να προσθέσετε ένα νέο μέσω αυτής της οθόνης. Απλώς πατήστε Προσθήκη άλλου μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ... και μια νέα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα επισυναφθεί στον λογαριασμό σας Apple ID.

Σημείωση: Εάν έχετε ενεργοποιήσει το iMessage, πρέπει να έχετε επιλέξει έναν τουλάχιστον προορισμό σε αυτήν την οθόνη. Επομένως, εάν θέλετε να καταργήσετε την επιλογή του αριθμού τηλεφώνου σας αλλά είναι γκρίζα, θα πρέπει πρώτα να ελέγξετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή έναν άλλο αριθμό τηλεφώνου.

Πώς να στείλετε περισσότερα από ένα κείμενο σε ένα iMessage

Η Apple επέκτεινε πρόσφατα τις δυνατότητες των μηνυμάτων προσθέτοντας τη δυνατότητα να στείλει περισσότερα από απλά κείμενο με ένα μήνυμα. Στην εφαρμογή Μηνύματα , μπορείτε τώρα να αγγίξετε την καρδιά με δύο δάχτυλα για να σχεδιάσετε ένα μήνυμα σε έναν φίλο. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σχεδιάζοντας μια καρδιά ή την απογοήτευσή σας, σχεδιάζοντας ένα αδύνατο πρόσωπο.

Μπορείτε επίσης να πατήσετε το κουμπί με ένα A σε αυτό για να στείλετε κινούμενα GIF, μουσική ή άλλα αυτοκόλλητα που έχετε αγοράσει μέσω του App Store. Η ενότητα εικόνων περιέχει τα κινούμενα GIF που συνοδεύουν το iPad. Υπάρχει αρκετή ποικιλία εκεί που πρέπει να είστε σε θέση να εκφράσετε σχεδόν κάθε συναίσθημα.

Αν κρατήσετε τη φούσκα απάντησης από έναν φίλο, θα δείτε ακόμα περισσότερες επιλογές για να προσαρμόσετε το κείμενό σας προσθέτοντας ένα μπράβο ή μια καρδιά στην απάντησή τους.

Ξέρατε ότι μπορείτε επίσης να πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις στο iPad σας ;