Πώς να βρείτε iPad εφαρμογές στην πώληση

Πώς να βρείτε φτηνές εφαρμογές για το iPad σας

Είναι μια κοινή τακτική για τους προγραμματιστές εφαρμογών να βάλουν μια εφαρμογή σε πώληση για λίγες μέρες ή ακόμα και να την επισημάνουν να την παραδώσει δωρεάν για μία ή δύο μέρες. Αλλά δεν είναι τόσο εύκολο να βρείτε αυτές τις συμφωνίες αν δεν ξέρετε πού να κοιτάξετε. Υπηρεσίες όπως το FreeAppaDay συχνά απλώς διαφημίζουν εφαρμογές που χρησιμοποιούν το μοντέλο freemium και είναι δωρεάν κάθε μέρα και μπορεί να χρειαστεί πολύς χρόνος για να διαβάσετε τα διάφορα ιστολόγια και ιστοτόπους που αναζητούν τις τελευταίες πωλήσεις. Ευτυχώς, υπάρχουν μερικοί τρόποι για να βρουν εφαρμογές για πώληση χωρίς να πάρει ένα τεράστιο κομμάτι του χρόνου από την ημέρα σας.

Το AppZapp Pro παρακολουθεί όλες τις μεταβολές των τιμών και τις τοποθετεί μέσα σε μια αρκετά κλασική (αν και μερικές φορές ακατάλληλη) διεπαφή. Μετά από μια γρήγορη εκκίνηση, θα σας παρουσιαστεί μια λίστα με τις τελευταίες πωλήσεις. Κάθε εφαρμογή περιλαμβάνει πόσα αντίχειρα επάνω και αντίχειρα έχει λάβει από την κοινότητα AppZapp παράλληλα με τις τυπικές αξιολογήσεις App Store. Μπορείτε επίσης να δείτε τι ήταν η τιμή πριν πέσει.

Θέλετε να μάθετε ποιες εφαρμογές έχουν παραμείνει δωρεάν για μερικές ημέρες; Απλώς αγγίξτε όπου το φίλτρο "Πληρωμένο και ελεύθερο" και το περιορίσετε στο Free. Μπορείτε επίσης να περιορίσετε τη λίστα ανά κατηγορία, οπότε αν ενδιαφέρεστε κυρίως για Παιχνίδια ή Αθλητισμός ή Διασκέδαση, μπορείτε να βρείτε γρήγορα αυτές τις εφαρμογές.

Η σελίδα λεπτομερειών εφαρμογής περιλαμβάνει τόσο τις τυπικές πληροφορίες που θα δείτε στο App Store όσο και σχόλια από την κοινότητα AppZapp. Εάν θέλετε να συμμετάσχετε στη διασκέδαση, μπορείτε να εγγραφείτε στην εφαρμογή. Ένα ωραίο χαρακτηριστικό αυτής της σελίδας λεπτομερειών εφαρμογής είναι η συμπερίληψη βίντεο της εφαρμογής, αν και όχι όλες οι εφαρμογές θα περιλαμβάνουν βίντεο.

Θέλετε να κάνετε τις αγορές σας από τον ιστό; Το AppShopper αποτελούσε μία από τις καλύτερες εφαρμογές για ψώνια στο App Store, προσφέροντας πολλά από τα πλεονεκτήματα του AppZapp Pro, αλλά αντιμετώπισε τους κανόνες της Apple σχετικά με την προώθηση εφαρμογών. Η διασύνδεση του ιστότοπου δεν είναι τόσο καλή όσο η παλιά εφαρμογή, αλλά διαθέτει πολλές καλές λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας περιήγησης εφαρμογών Mac καθώς και εφαρμογών iOS.