Μάθετε να αποκρύπτετε τις εικόνες φόντου για πιο εκτυπωμένες εκτυπώσεις PowerPoint

01 από 02

Κάντε τα εκτυπωμένα φυλλάδια σαφέστερα με την απόκρυψη γραφικών φόντου

Χρησιμοποιώντας ένα πρότυπο σχεδίασης, μπορείτε να προσθέσετε μια ελκυστική έκκληση στην παρουσίασή σας. Τα έντονα χρωματιστά πρότυπα είναι εντυπωσιακά και προσθέτουν έναν επαγγελματικό αέρα στην παρουσίασή σας. Ωστόσο, για λόγους εκτύπωσης, συχνά τα γραφικά φόντου που φαίνονται τόσο καλά στην οθόνη εμποδίζουν την αναγνωσιμότητα των διαφανειών στα φυλλάδια.

Μια απλή διαδικασία καταστέλλει προσωρινά τα γραφικά φόντου.

Πώς να καταστείλει το γραφικό φόντου του PowerPoint

Στο Office 365 PowerPoint:

  1. Ανοίξτε το αρχείο σας στο PowerPoint.
  2. Κάντε κλικ στην καρτέλα Σχεδίαση και επιλέξτε Μορφοποίηση φόντου .
  3. Στην ενότητα " Συμπλήρωση ", τοποθετήστε ένα σημάδι στο πλαίσιο δίπλα στο στοιχείο Απόκρυψη γραφικών φόντου .

Τα γραφικά φόντου εξαφανίζονται από κάθε διαφάνεια στην παρουσίαση αμέσως. Μπορείτε να εκτυπώσετε το αρχείο τώρα χωρίς αυτά. Για να ενεργοποιήσετε ξανά τα γραφικά φόντου, απλώς καταργήστε το σημάδι ελέγχου που τοποθετήσατε στο πλαίσιο δίπλα στο στοιχείο Απόκρυψη γραφικών φόντου .

Το PowerPoint 2016 για Windows και το PowerPoint για Mac 2016 ακολουθούν την ίδια διαδικασία για την καταστολή των γραφικών φόντου.

02 του 02

Εκτύπωση σε μονόχρωμη για πρόσθετη σαφήνεια

Αφού αποκρύψετε τα γραφικά στο παρασκήνιο πριν εκτυπώσετε τα φυλλάδια για το κοινό, οι διαφάνειες μπορεί να είναι δύσκολο να διαβαστούν αν τις εκτυπώνετε σε ανοιχτόχρωμο χρώμα. Επιλέγοντας να εκτυπώσετε σε κλίμακα του γκρι ή μαύρο συμπαγές, εμφανίζεται μόνο το κείμενο σε λευκό φόντο κάθε διαφάνειας. Αυτό καθιστά την διαφάνεια εύκολη στην ανάγνωση και όλο το σημαντικό περιεχόμενο εξακολουθεί να υπάρχει. Κάντε αυτήν την αλλαγή στις επιλογές εκτύπωσης όταν είστε έτοιμοι να εκτυπώσετε επιλέγοντας Grayscale ή Black and White, αντί Color.