Τι είναι μέσα στο Yahoo Chat Rooms

01 από 02

Μια πιο προσεκτική ματιά στον Yahoo Chat Rooms Directory

Αναπαραγάγεται με άδεια του Yahoo! Inc. © 2011 Yahoo! Inc.

Για αρχάριους στο Yahoo Chat , μερικές από τις πιο δημοφιλείς συνομιλίες του Διαδικτύου θα μπορούσαν να είναι λίγο δύσκολο να πλοηγηθείτε πρώτα. Αλλά, με λίγη καθοδήγηση, το Yahoo Chat είναι τόσο εύκολο όσο και διασκεδαστικό!

Ακολουθεί μια πιο προσεκτική ματιά στον Yahoo Chat Rooms Directory, το πρώτο πράγμα που βλέπετε κατά την πρόσβαση στις συνομιλίες στο Yahoo Messenger , με χαρακτηριστικά που συζητούνται αριθμητικά με βάση το παραπάνω γραφικό (κίνηση προς τα αριστερά):

Τι είναι μέσα του καταλόγου Yahoo Chat Rooms

1. Yahoo Chat Κατηγορίες
Από αυτό το μενού, οι χρήστες μπορούν να πλοηγηθούν μεταξύ των 17 κατηγοριών και 39 υποκατηγοριών των Chat Rooms της Yahoo που υπάρχουν. Κάντε κλικ σε μια κατηγορία για να ελέγξετε τις διαθέσιμες αίθουσες συνομιλίας του Yahoo στον απέναντι πίνακα παραθύρων.

2. Κανόνες συνομιλίας Yahoo
Κάθε κοινότητα πρέπει να έχει κανόνες, και το Yahoo Chat δεν αποτελεί εξαίρεση. Κάντε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους κανόνες Chat της Yahoo που καθοδηγούν τις δραστηριότητες και τις ενέργειες των χρηστών.

3. Πηγαίνετε στο δωμάτιο
Αφού επιλέξετε το chat room του Yahoo, κάντε κλικ στον τίτλο του με το δρομέα σας και κάντε κλικ στο κουμπί "Μετάβαση στο δωμάτιο" για να μπείτε στο chat σας στο Yahoo.

4. Panel Chat Rooms
Από αυτό το μενού, οι χρήστες μπορούν να πλοηγηθούν μεταξύ των διαφορετικών μοναδικών chat χώρων Yahoo για κάθε κατηγορία.

5. Αριθμός χρηστών Webcam
Μέσα στον πίνακα συζητήσεων των μελών του Yahoo, οι χρήστες μπορούν να δουν τον αριθμό των ατόμων που βρίσκονται σε ένα chat room της Yahoo με συνδεδεμένο και ενεργοποιημένο ζωντανό webcam. Αυτός ο αριθμός βρίσκεται σε παρενθέσεις, δίπλα στο γράμμα "w". Για παράδειγμα, όπως απεικονίζεται παραπάνω, το "[w70]" δίπλα στον τίτλο της αίθουσας συνομιλίας Body Art δηλώνει ότι είχε 70 χρήστες συνδεδεμένους σε κάμερα web.

6. Αριθμός χρηστών της αίθουσας συνομιλίας
Δίπλα σε κάθε τίτλο αίθουσας συνομιλίας Yahoo στον πίνακα αίθουσας, οι χρήστες μπορούν επίσης να δουν τον αριθμό των ατόμων που χρησιμοποιούν ένα συγκεκριμένο δωμάτιο συνομιλίας. Αυτός ο αριθμός βρίσκεται σε παρένθεση και παρατίθενται πάντα πριν από τον αριθμό των χρηστών της κάμερας Yahoo. Για παράδειγμα, όπως απεικονίζεται παραπάνω, το "(40)" δίπλα στον τίτλο της αίθουσας συνομιλίας Actors & Actors δείχνει ότι είχε 40 χρήστες στο chat room.

7. Ψευδώνυμα χώρου συνομιλίας
Θέλετε να προστατεύσετε την ταυτότητά σας κατά τη χρήση των Chat Rooms της Yahoo; Οι χρήστες μπορούν να δημιουργούν και να επιλέγουν ψευδώνυμα όταν χρησιμοποιούν το Yahoo Chat από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας Messenger.

02 του 02

Μια πιο προσεκτική ματιά στα Chat Rooms του Yahoo

Αναπαραγάγεται με άδεια του Yahoo! Inc. © 2011 Yahoo! Inc.

Μόλις βρίσκονται στο Yahoo Chat , οι δημοφιλέστερες δωρεάν συνομιλίες του Διαδικτύου γίνονται λίγο πιο οικείες, ειδικά για τους χρήστες του Yahoo Messenger.

Ακολουθεί μια πιο προσεκτική ματιά στα Chat Rooms του Yahoo, όπως εμφανίζονται μετά την επιλογή τους χρησιμοποιώντας τον κατάλογο από το Yahoo Messenger . Σε αυτόν τον οδηγό, οι λειτουργίες συζητούνται αριθμητικά με βάση το παραπάνω γράφημα (κίνηση προς τα αριστερά):

Τι είναι μέσα στα Chat Rooms του Yahoo

1. Τίτλος δωματίου συνομιλίας
Στην επάνω αριστερή γωνία του παραθύρου, οι χρήστες μπορούν να βρουν τον τίτλο οποιασδήποτε αίθουσας συνομιλίας Yahoo που ανοίγουν.

2. Ενέργειες
Από το μενού ενεργειών, οι χρήστες του Chat Rooms της Yahoo μπορούν να εντοπίσουν μια σειρά συναρπαστικών λειτουργιών για να μοιραστούν και να συνδεθούν με άλλους χρήστες της Yahoo Chat, όπως:

3. Χώρος συνομιλίας
Αυτό το πλαίσιο είναι εκεί όπου συμβαίνει η ενέργεια. κάθε μήνυμα που θα σταλεί στο Yahoo Chat θα εμφανιστεί εδώ.

4. Panel Chat Rooms
Από αυτό το μενού, οι χρήστες μπορούν να πλοηγηθούν μεταξύ των διαφορετικών μοναδικών chat χώρων Yahoo για κάθε κατηγορία.

5. Κείμενο / περιοχή των emoticons
Θέλετε να προσαρμόσετε την εμπειρία του Yahoo Chat; Από αυτόν τον πίνακα, οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν τα emoticons του Yahoo και να αλλάξουν το κείμενο με έντονους χαρακτήρες, με πλάγια γραφή, διαφορετικό χρώμα γραμματοσειράς ή κειμένου!

6.Κείμενο πεδίου
Έχετε κάτι να πείτε; Εισάγετε τα μηνύματά σας σε αυτό το πεδίο κειμένου και πατήστε το πλήκτρο "Enter" στο πληκτρολόγιό σας για να στείλετε το μήνυμά σας στις αίθουσες συζήτησης Yahoo.

7. Χρήστες της αίθουσας συνομιλίας
Από αυτόν τον πίνακα, οι χρήστες μπορούν να περιηγηθούν στους χρήστες που χρησιμοποιούν αυτήν τη στιγμή το δωμάτιο συνομιλίας Yahoo που χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή.

8. Χρήστες της Κάμερας
Οι χρήστες με εικονίδιο τηλεόρασης δίπλα στην οθόνη τους υποδεικνύουν ότι έχουν συνδεδεμένη ζωντανή κάμερα web. Οι κάμερες Web απαιτούν άδεια για προβολή στις αίθουσες συζήτησης Yahoo.

9. Χρήστες ήχου
Οι χρήστες ήχου είναι εκείνοι με ένα εικονίδιο χαμόγελου Yahoo με ακουστικά δίπλα στο Yahoo ID τους. Αυτό σημαίνει ότι είναι σε θέση να ακούσουν και να απαντήσουν χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις ήχου του Skype Chat Rooms.