Μπορώ να βρω το iChat για Windows;

Δεν υπάρχουν μηνύματα iChat ή Mac για Windows, αλλά υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις

Η Apple αντικατέστησε την εφαρμογή iChat με ένα νέο app-iMessage, το οποίο τελικά μετονομάστηκε σε Μηνύματα - το 2012. Δεν είναι πλέον δυνατό να αποκτήσετε το iChat για MacOS ή για υπολογιστές με Windows. Ωστόσο, υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις συνομιλίας που λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο σε υπολογιστές με Windows.

Στιγμιαία εναλλακτικά μηνύματα για τα Windows

Το AIM προσφέρει μια εμπειρία άμεσων μηνυμάτων (IM) για τα Windows, που μερικοί χρήστες θεωρούν ότι είναι παρόμοιο με το iChat της Mac. Περιέχει πολλά από τα ίδια χαρακτηριστικά που είχαν οι χρήστες Mac με το iChat. Το AIM, ωστόσο, δεν προσφέρει την ίδια ενσωμάτωση SMS με την υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας που προσφέρει η Messages.

Το Discord είναι iChat για τους παίκτες. Αυτός ο πελάτης κειμένου και φωνητικής συνομιλίας είναι λιγότερο επίσημος από άλλες εφαρμογές συνομιλίας.

Το Slack είναι μια καυτή επιλογή τώρα. Είναι ένα καθαρό και κομψό περιβάλλον εργασίας και έχει Slackbot για λεκτικό έλεγχο. Το λογισμικό είναι εντυπωσιακό και δημοφιλές. Προσθέστε τα μηνύματα Slack σε έναν ελεύθερο Χώρο εργασίας Slack για να επικοινωνήσετε με τους συναδέλφους σας.

Πολυτροπικές εφαρμογές συνομιλίας

Εάν αναζητάτε μια εναλλακτική λύση που προσφέρει πρόσβαση σε πολλές υπηρεσίες άμεσων μηνυμάτων, οι παρακάτω ΙΜ πολλαπλών πρωτοκόλλων είναι οι καλύτερες επιλογές πελατών IM για τα Windows: