Δημιουργία της αναθεώρησης Perfect PC (3η έκδοση)

Πολλές φωτογραφίες & Δεν Techno-Babble κάνει αυτό μια κερδοφόρα PC-Build Choice Book

Η κατασκευή του τέλειου υπολογιστή, 3rd Edition , από τον Robert Bruce Thompson και τη Barbara Fritchman Thompson, είναι ένας εξαιρετικά καλά οργανωμένος και πλήρης οδηγός για την κατασκευή οποιουδήποτε είδους υπολογιστή θέλετε να έχετε, ακριβώς όπως θα θέλατε.

Θέλετε ένα PC παιχνιδιών; Τι λέτε για ένα κέντρο μέσων για την τηλεόρασή σας; Θέλετε να οικοδομήσετε έναν φτηνό υπολογιστή για τα παιδιά για να σερφάρετε στο διαδίκτυο; Η οικοδόμηση του τέλειου υπολογιστή σας καλύπτεται.

Αν σκοπεύετε να οικοδομήσετε ένα σύστημα υπολογιστών και δεν έχετε αυτό το βιβλίο, σταματήστε αυτό που κάνετε, αγοράστε το και διαβάστε το.

Ο προσαρμοσμένος υπολογιστής σας θα είναι ακόμα καλύτερος από αυτόν που φανταστείτε μετά την εφαρμογή της γνώσης στην κατασκευή του τέλειου υπολογιστή .

Πλεονεκτήματα & amp; Μειονεκτήματα του Βιβλίου

Λίγα πράγματα που μου άρεσε πραγματικά:

... και ένα πράγμα που δεν είχα:

Μια γρήγορη ματιά στην κατασκευή του τέλειου υπολογιστή

Περισσότερες από τις σκέψεις μου για την οικοδόμηση του τέλειου υπολογιστή

Στο μπροστινό εξώφυλλο του Building the Perfect PC, η 3η έκδοση αναφέρει: "Ο τέλειος Η / Υ είναι αυτός που κατασκευάζετε τον εαυτό σας". Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο, ούτε θα μπορούσα να συστήσω ένα καλύτερο βιβλίο για την ολοκλήρωση μιας επιτυχημένης κατασκευής.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω με τα περισσότερα βιβλία που σας οδηγούν σε κάποιο είδος τεχνολογικής αποστολής είναι ότι είναι συχνά πολύ τεχνικά και όχι πολύ πρακτικά. Είναι σαν ο συγγραφέας να προσπαθεί να σας πείσει για τη νοημοσύνη του αντί να σας βοηθήσει.

Αυτό δεν συμβαίνει καθόλου με την τρίτη έκδοση του Building the Perfect PC . Είναι σαφές, κατανοητό και πραγματικά επιτυγχάνει το στόχο του να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε με επιτυχία τον δικό σας υπολογιστή.

Ο κύριος όγκος της κατασκευής του τέλειου υπολογιστή είναι οι έξι υπολογιστές που σχεδιάζουν την κατασκευή του υπολογιστή. Τα έργα περιλαμβάνουν:

Όλα, και εννοώ τα πάντα , που μπορεί να χρειαστεί να εξετάσετε κατά την κατασκευή ενός από τα παραπάνω συστήματα περιλαμβάνονται στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, όπως και λεπτομερείς οδηγίες συναρμολόγησης. Θα μπορούσατε να καθαρίσετε το Διαδίκτυο για εβδομάδες προσπαθώντας να προσδιορίσετε το δικαίωμα της μνήμης RAM να αγοράσετε ή αν η μητρική πλακέτα που νομίζετε ότι θέλετε θα ταιριάζει στην περίπτωση που νομίζετε ότι θέλετε. Αποτρέψτε ή τελειώστε εάν έχετε ήδη ξεκινήσει αυτή τη διαδικασία, την απογοήτευσή σας και απλά να πάρετε αυτό το βιβλίο. Είναι μόνο που θα χρειαστείτε.

Από τη δική μου προοπτική, δεδομένου ότι είμαι ο κάτοχος ενός ιστότοπου που βοηθά τους ανθρώπους να διορθώσουν προβλήματα υπολογιστή, ένα από τα αγαπημένα μου μέρη του Building the Perfect PC είναι το τμήμα αντιμετώπισης προβλημάτων. Σχετικά με κάθε ερώτηση που έχω ποτέ ερωτηθεί σχετικά με ένα πρόβλημα με μια νέα κατασκευή εξετάζεται σε αυτό το βιβλίο.

Δεν έχει σημασία αν δεν έχετε κατασκευάσει ποτέ ένα σύστημα υπολογιστών πριν ή αν έχετε κατασκευάσει υπολογιστές για όλη την εκτεταμένη οικογένειά σας, χρειάζεστε αυτό το βιβλίο εάν θέλετε να είστε σίγουροι ότι το κάνετε σωστά και για τη σωστή τιμή .

Σημαντικό: Βεβαιωθείτε ότι αγοράζετε την τελευταία διαθέσιμη έκδοση του Building the Perfect PC, ώστε να δουλεύετε με τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτή η αναθεώρηση βασίζεται στην 3η έκδοση, η οποία δημοσιεύτηκε τον Νοέμβριο του 2010, αυτήν την περίοδο την πιο πρόσφατη έκδοση του βιβλίου.

Γνωστοποίηση: Αντίγραφο αναθεώρησης δόθηκε από τον εκδότη. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Δεοντολογίας μας.