Οτιδήποτε μπορείτε να κάνετε με την Zillow

Το Zillow, το οποίο ξεκίνησε το 2006, είναι ένας ολοκληρωμένος ιστότοπος που προσφέρει πρακτικούς πόρους για κοινές ερωτήσεις αγοράς κατοικίας. δηλαδή τις τιμές στο σπίτι, τις τιμές ενοικίασης, τα επιτόκια στεγαστικών δανείων και την τοπική αγορά ακινήτων.

Η Zillow συνεργάστηκε με το Yahoo! το 2011 για να παρέχει τη συντριπτική πλειοψηφία των online καταλόγων ακίνητων περιουσιών της Yahoo , ενισχύοντας τη θέση τους ως το μεγαλύτερο δίκτυο ακινήτων στον Παγκόσμιο Ιστό σύμφωνα με αρκετές εταιρείες επιγραμμικής μέτρησης.

Πάνω από δέκα εκατομμύρια σπίτια (μόνο για τις ΗΠΑ) είναι ευρετηριασμένα στην τεράστια βάση δεδομένων ακινήτων της Zillow κατά τη στιγμή της γραφής. Αυτό περιλαμβάνει τα σπίτια προς πώληση, τα σπίτια που έχουν πρόσφατα πωληθεί, τα σπίτια προς ενοικίαση και τα σπίτια που βρίσκονται επί του παρόντος στην αγορά. Οι ερευνητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη Zillow για να εκτιμήσουν τι αξίζει το σπίτι τους (αυτό ονομάζεται Zestimate), να δούμε ποια είναι τα επιτόκια των στεγαστικών δανείων από μια μεγάλη ποικιλία δανειστών και να αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις σχετικά με την τοπική αγορά ακινήτων.

Σύμφωνα με τον ίδιο τον ιστότοπο, το όνομα "Zillow" είναι ένας συνδυασμός των "zillions" των στοιχείων που εμπλέκονται στη λήψη πολύπλοκων αποφάσεων για ακίνητα και η ιδέα ενός σπιτιού να είναι ένα μέρος για να τοποθετήσετε το κεφάλι σας, γνωστό και ως "μαξιλάρι". "Zillions" συν "μαξιλάρι" ισούται με "Zillow".

Αρχική Αξίες στο Zillow

Ένα από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά του Zillow είναι η "Zestimate", η αποτίμηση του Zillow στο σπίτι με βάση ένα σύστημα ιδιοπαθών παραγόντων. Η εκτίμηση αυτή δεν προορίζεται να υποκαταστήσει την επίσημη αξιολόγηση κατ 'οίκον. μάλλον, είναι ένας άτυπος τρόπος να ξεκινήσετε την κατανόηση του τι μπορεί να αξίζει το σπίτι σας (ή ένα σπίτι που μπορεί να κοιτάτε) στη σημερινή αγορά.

Ένα τυπικό δείπνο δείχνει το εύρος τιμής (ιστορικά υψηλή και χαμηλή αξία του τι έχει φανεί ότι το σπίτι έχει αξία), ένα ενοίκιο Zestimate (πόσο μπορεί να πάει το σπίτι στην αγορά ενοικίασης), το ιστορικό τιμών και γραμμική μορφή), ιστορικό φορολογίας ακινήτων και εκτιμώμενες μηνιαίες πληρωμές. Οι πληροφορίες που χρησιμοποιούνται για την παρουσίαση αυτών των δεδομένων βασίζονται σε ένα ευρύ φάσμα δημόσιων πληροφοριών που καταρτίζονται σε μία συνεκτική και χρήσιμη παρουσίαση.

Όλες οι εκτιμήσεις για τα εκατοντάδες εκατομμύρια κατοικιών που καλύπτει σήμερα η Zillow αποτελούν μέρος του δείκτη Zillow Home Value Index. Ο δείκτης Zillow Home Value είναι ένα γεωγραφικό, χρονολογικό στιγμιότυπο των αρχικών αξιών, με βάση τη μέση τιμή. Με άλλα λόγια, είναι ένας απλός τρόπος για να καταλάβετε γρήγορα το πώς μια συγκεκριμένη περιοχή κάνει στην αγορά ακινήτων.

Βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις υποθήκες

Ένα άλλο πολύ δημοφιλές χαρακτηριστικό στο Zillow είναι το Mortgage Marketplace. Οι ερευνητές μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες για δάνεια από διάφορους διαφορετικούς δανειστές ταυτόχρονα χωρίς να παράσχουν οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες ταυτοποίησης (γεγονός που την καθιστά πολύ ελκυστική επιλογή πράγματι). Οι χρήστες είναι εντελώς ανώνυμοι μέχρι να αποφασίσουν να επικοινωνήσουν με έναν δανειστή που παρουσιάζει ένα ευνοϊκό απόσπασμα. Σε αυτό το σημείο αναμένονται οικονομικές και προσωπικές πληροφορίες ως μέρος της ανταλλαγής.

Οι ερευνητές μπορούν επίσης εύκολα να συγκρίνουν τα ποσοστά και τους δανειστές δίπλα δίπλα, εκτιμώντας τους τύπους δανείων, τα ποσοστά, τα ποσοστά, τις αμοιβές, τις μηνιαίες πληρωμές, ακόμη και σε ποιο γεωγραφικό επίπεδο είναι ο δανειοδότης σε σχέση με τον αγοραστή.

Η Zillow App - Πάρτε την ακίνητη περιουσία σας στο δρόμο

Η Zillow προσφέρει πολλές δωρεάν εφαρμογές για διάφορες πλατφόρμες που επιτρέπουν στους χρήστες να αξιοποιούν άμεσα την τεράστια βάση δεδομένων των ακινήτων τους εν κινήσει. Οι χρήστες μπορούν να μοιραστούν αυτό που βρίσκουν με φίλους σε τέτοιες υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το Twitter , να χρησιμοποιήσουν τους Χάρτες Google για να δουν σπίτια, να δουν σπίτια προς ενοικίαση και για πώληση, ακόμα και να λάβουν πληροφορίες για υποθήκες.

Πώς να βρείτε καταχωρήσεις ακινήτων στο Zillow

Η αναζήτηση πληροφοριών για τις αρχικές τιμές μπορεί να γίνει εισάγοντας μια πλήρη διεύθυνση στη γραμμή λειτουργιών αναζήτησης στην αρχική σελίδα του Zillow. Αν ψάχνετε για τοπικές πληροφορίες σχετικά με μια συγκεκριμένη γειτονιά ή πολιτεία, προχωρήστε και εισάγετε το για να πάρετε τον δείκτη Zillow Home Value, όπως ήδη αναφέρθηκε παραπάνω. Αυτό λειτουργεί για ενοικιάσεις, σπίτια προς πώληση, ακόμη και σπίτια που οι άνθρωποι σκέφτονται απλώς για πώληση και θέλουν να δοκιμάσουν τα νερά, έτσι ώστε να μιλήσουν (αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που ονομάζεται "Make Me Move") οι χρήστες μπορούν απλά να καταχωρήσουν την καταχώρισή τους για να δουν αν να αποκτήσετε οποιοδήποτε δυνητικό ενδιαφέρον).

Τα αποτελέσματα αναζήτησης έρχονται με πολλά διαφορετικά φίλτρα, όπως η πώληση, η ενοικίαση, η μετακίνηση και η πώληση πρόσφατα. Επιπλέον, υπάρχει επίσης ένα ρυθμιστικό τιμής, προτίμηση κρεβάτι και μπανιέρα, τετραγωνικά μεγέθη και κυριολεκτικά δεκάδες άλλα tweaks που οι χρήστες της Zillow μπορούν να αποδίδουν στις αναζητήσεις ακίνητων περιουσιών τους για να βρουν ακριβώς αυτό που ψάχνουν.

Ένας εύκολος τρόπος για να βρείτε Real Estate Πληροφορίες Online

Αν ψάχνετε για ακίνητα στον Παγκόσμιο Ιστό, δεν μπορείτε να το κάνετε πολύ καλύτερα από τον Zillow, έναν ιστότοπο που προσφέρει μια εκτεταμένη βάση δεδομένων με εκατομμύρια καταχωρίσεις, έναν ολοκληρωμένο δείκτη οικιακής αξίας για μεμονωμένα ακίνητα, γειτονιές και πόλεις. μια φιλική προς το χρήστη αγορά στεγαστικών δανείων που καθιστά την εξεύρεση οικονομικών προσφορών απλοποιημένη και χωρίς προβλήματα.

Η αναζήτηση πληροφοριών για το Zillow είναι αρκετά εύκολη. Προκειμένου να έχετε μια γρήγορη εκτίμηση της αρχικής αξίας ή "Εκτιμήστε", απλώς πληκτρολογήστε την πλήρη διεύθυνση κατοικίας σας στη γραμμή λειτουργιών αναζήτησης στην αρχική σελίδα του Zillow. Αν προτιμάτε να λάβετε κάποιες πληροφορίες σχετικά με τη γενική αγορά ακινήτων στη γειτονιά, την πόλη ή την πόλη σας, μπορείτε να το κάνετε και εσείς: εισάγετε τις πληροφορίες και, στη συνέχεια, θα μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματά σας ανάλογα με τα φίλτρα και / ή ένα διαδραστικό χάρτη.

Η Zillow αποκτά τα δεδομένα της από δημόσιες πηγές που είναι ελεύθερα προσβάσιμες στον Ιστό. αυτό περιλαμβάνει πληροφορίες που παρέχονται από τα νομαρχιακά, αστικά ή δημόσια αρχεία . Η Zillow χρησιμοποιεί αυτά τα δεδομένα (εκτός από πολλούς, πολλούς άλλους παράγοντες πόρων) για να συντάξει λεπτομερείς καταχωρίσεις που δημιουργούν όσο το δυνατόν ακριβέστερα το προφίλ ενός σπιτιού. Αυτό κάνει τα Zestimates αξιόπιστα. Ωστόσο, αυτές οι εκτιμήσεις δεν θα πρέπει να αντικαταστήσουν μια επίσημη εκτίμηση ακινήτων.