Βρείτε εικόνες με Ditto

Χρησιμοποιήστε την εντολή Ditto για να βρείτε εικόνες

UPDATE: Το Ditto είναι μια διακοπτόμενη υπηρεσία. Αυτές οι πληροφορίες διατηρούνται μόνο για λόγους αρχειοθέτησης.

Ελέγξτε αυτές τις άλλες, πιο τρέχουσες μηχανές αναζήτησης εικόνων : Οι καλύτερες μηχανές αναζήτησης εικόνων στον Ιστό . Μπορείτε επίσης να δείτε τους Δέκα Πόρους για Δημόσιες Εικόνες , Προηγμένη Αναζήτηση Εικόνων με το Google και Δωρεάν Εικόνες: Οι Πέντε Πηγές .

Τι είναι το Ditto;

Το Ditto.com ήταν μια μηχανή αναζήτησης εικόνων που επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν εικόνες. Το Ditto ανακοίνωσε ότι έχουν 500 εκατομμύρια φωτογραφίες στην αναζήτηση εικόνων (και την καταμέτρηση) και ισχυρίζονται ότι έχουν το "μεγαλύτερο ευρετήριο αναζήτησης οπτικού περιεχομένου στο Διαδίκτυο μέσω ιδιόκτητων διαδικασιών". Βασικά, το Ditto ήταν ένας τρόπος να βρούμε εικόνες γρήγορα και αποτελεσματικά - έχουν επίσης βρεθεί για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στα χρόνια του Διαδικτύου. από το 1999.

Μια σημείωση σχετικά με την αναζήτηση εικόνων

Ένα πράγμα πριν φτάσετε πολύ μακριά στα καρύδια και τα μπουλόνια του Ditto: στο κάτω μέρος κάθε σελίδας του Ditto, θα δείτε αυτή τη νομική αποκήρυξη: "Το Ditto παρέχει οπτική αναζήτηση του ιστού χρησιμοποιώντας εικόνες. όπου θέλετε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε εικόνα, φωτογραφία ή έργο τέχνης που βλέπετε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αναζήτησης, πρέπει να λάβετε την κατάλληλη άδεια από τον ιδιοκτήτη του υλικού. "

Βασικά αυτό που λέει είναι ακριβώς επειδή το Ditto παρέχει αυτήν την εικόνα για σας, όχι όλες αυτές οι εικόνες που μπορείτε να βρείτε είναι δωρεάν για δική σας χρήση. Όπως ακριβώς και κάθε άλλη εικόνα που μπορείτε να βρείτε στον Ιστό, θα πρέπει να λάβετε άδεια χρήσης (εκτός εάν υπάρχει σαφής ένδειξη ότι πρόκειται για δίκαιη χρήση).

Χρησιμοποιήστε την επιλογή Ditto για να κάνετε αναζήτηση για εικόνες

Πλοηγηθείτε στην αρχική σελίδα Ditto και θα δείτε τη μεσαία γραμμή ερωτήματος αναζήτησης στο κέντρο με διάφορες επιλογές καρτέλας στην κορυφή (εικόνες, ιστός, αγορές, ειδήσεις, καιρικές συνθήκες, κίτρινες σελίδες και συνεργάτες). Απλά πληκτρολογήστε οποιοδήποτε ερώτημα αναζήτησης εικόνας που θα θέλατε να εξερευνήσετε και πατήστε "go".

Η σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης είναι καθαρή και ξεκάθαρη και κάτω από κάθε μικρογραφία είναι ο αρχικός σύνδεσμος προέλευσης (θυμηθείτε ότι το Ditto είναι μια μηχανή αναζήτησης εικόνων και δεν κατέχει αυτές τις εικόνες) μαζί με το μέγεθος της αρχικής εικόνας. Κάντε κλικ σε μια φωτογραφία και θα μεταφερθείτε στην αρχική πηγή της εικόνας σε ένα νέο παράθυρο του προγράμματος περιήγησης. Κάτω από τα αποτελέσματα της εικόνας εμφανίζονται διαφημιστικά αποτελέσματα (διαφημίσεις).

Φίλτρα

Το Ditto έχει ένα αρκετά ισχυρό φίλτρο περιεχομένου στο διαδίκτυο και σύμφωνα με τη σελίδα πληροφοριών φίλτρων στο διαδίκτυο, το Ditto "χρησιμοποιεί ιδιόκτητη τεχνολογία καθώς και ανθρώπινο στοιχείο για να ελέγξει κάθε λέξη-κλειδί και εικόνα που βρίσκεται στη βάση παραγωγής μας". Και αυτό προφανώς αποδίδει, δεδομένου ότι διαθέτουν γραμματόσημα από τρεις εξέχοντες παρόχους φιλτραρίσματος περιεχομένου στο διαδίκτυο: Net Nanny, CyberSitter και SafeSurf.

Ωστόσο, όπως πάντα, δεν προτείνουμε ότι οι γονείς βασίζονται αποκλειστικά σε ένα φίλτρο περιεχομένου στο Διαδίκτυο για να προβάλλουν αμφισβητήσιμο περιεχόμενο για τα παιδιά τους. Αυτή η λίστα ελέγχου Ασφαλούς αναζήτησης μπορεί να είναι ένας καλός πόρος για να βοηθήσει τις οικογένειες να καθορίσουν τα όρια ασφάλειας του Διαδικτύου.

Χαρακτηριστικά αναζήτησης εικόνας

Το Ditto είναι αρκετά απλό. Πρόκειται κυρίως για την αναζήτηση εικόνων, αλλά έχουν κάποιες άλλες επιλογές αναζήτησης που είναι διαθέσιμες στον ερευνητή της εικόνας. Εάν θέλετε να κάνετε αναζήτηση στο Web με Ditto, μπορείτε απλά να κάνετε κλικ στην ετικέτα "Web" στην κύρια γραμμή αναζήτησης ερωτήματος Ditto.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσω το Ditto;

Η αναζήτηση εικόνων με το Ditto είναι εύκολη, γρήγορη και παίρνετε σχετικά αποτελέσματα για ό, τι ερώτημα θα βρείτε. Το Ditto δεν έχει πολλά κουδούνια και σφυρίχτρες, κάτι που είναι ωραίο - είναι απλή αναζήτηση εικόνων.