Μια γρήγορη περιήγηση της μηχανής αναζήτησης Bing

Η Microsoft έριξε σθεναρά το καπέλο της στο δαχτυλίδι αναζήτησης με τον Bing, κινητήρα "απόφασης". Σε αυτό το walk-through, θα εξετάσουμε τι κάνει το Bing διαφορετικό από άλλες μηχανές αναζήτησης, και τι πρέπει να σας προσφέρει ως ερευνητής.

Η Αρχική Σελίδα του Bing

Screenshot, Bing.com.

Η αρχική σελίδα είναι καθαρή και ξεκάθαρη. Εκτός από το ρόπαλο, οι χρήστες μπορούν να περιορίσουν τις επιλογές αναζήτησης με το μενού στα αριστερά: οι επιλογές είναι Εικόνες, Βίντεο, Αγορές, Ειδήσεις, Χάρτες ή Ταξίδια. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τα περιστρεφόμενα κομμάτια των πληροφοριών στο κάτω μέρος της αρχικής σελίδας. υπάρχει ένας σύνδεσμος "Δημοφιλές τώρα" που θα σας δείξει ποια θέματα λαμβάνουν τη μεγαλύτερη δυνατή δημοσιότητα.

Bing Γρήγορη προεπισκόπηση

Screenshot, Bing.com.

Η γρήγορη προεπισκόπηση του Bing είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε μια ιδέα για το τι υπάρχει σε έναν ιστότοπο προτού κάνετε πραγματικά κλικ σε αυτό. Αυτό είναι σίγουρα μια εξοικονόμηση χρόνου, καθώς πολλοί ιστότοποι στα αποτελέσματα αναζήτησης δεν προσφέρουν απαραίτητα ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Ο όρος αναζήτησης σας υπογραμμίζεται στο παράθυρο Γρήγορης προεπισκόπησης, ώστε να μπορείτε να δείτε ότι ναι, πράγματι, βρίσκεται στις πληροφορίες του συγκεκριμένου ιστότοπου.

Οι άμεσες απαντήσεις του Bing

Screenshot, Bing.com.

Η λειτουργία Στιγμιαίων απαντήσεων του Bing αρπάζει γρήγορα όλες τις σχετικές πληροφορίες που χρειάζεστε για το ερώτημά σας. Σε αυτό το στιγμιότυπο οθόνης, μπορείτε να δείτε μια γρήγορη αναζήτηση κατάστασης πτήσης . Το μόνο που χρειάζεστε είναι ο αριθμός πτήσης και είστε καλό να πάτε.

Σχετικές αναζητήσεις στο Bing

Screenshot, Bing.com.

Κάθε αναζήτηση που εκτελείτε στο Bing, για παράδειγμα U2 (όπως φαίνεται παραπάνω), θα επανέλθει με μια μεγάλη ποικιλία επιλογών φιλτραρίσματος. Για παράδειγμα, σε αυτό το screenshot, η αναζήτηση ήταν απλά για "U2". Μπορείτε να δείτε την επιλογή γρήγορων καρτών του Bing στα αριστερά εκεί. αυτό προσφέρει βελτιώσεις ή / και προτάσεις για την αναζήτησή σας, δηλαδή βίντεο , τραγούδια, εισιτήρια, εμπορεύματα κ.λπ.

Αυτή η αναζήτηση ξεκίνησε αρχικά με U2, με ένα κλικ στην καρτέλα Γρήγορη Βίντεο. Θα δείτε προεπισκοπήσεις προεπισκόπησης σχετικών βίντεο, μαζί με ένα φίλτρο αναζήτησης με φίλμ βίντεο στην κάτω αριστερή πλευρά που ταξινομεί τα βίντεο ανάλογα με το μήκος, το μέγεθος της οθόνης, την ανάλυση ή την πηγή.

Τα αποτελέσματα των αποτελεσμάτων του Bing

Screenshot, Bing.com.

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για τον Bing είναι τα αποτελέσματα των "Πλούσιων καταχωρήσεων" - ένας άλλος τρόπος για να παρουσιάσετε συνδυασμένες πληροφορίες. Για παράδειγμα, η αναζήτηση ενός εστιατορίου στο Σηάτλ δεν επιστρέφει απλώς πολλές λίστες συνδέσμων. θα πάρετε έναν πόρο μιας σελίδας, συμπεριλαμβανομένων διευθύνσεων, σχολίων, χαρτών , οδηγιών , ακόμα και φωτογραφιών.

Bing Image Search

Screenshot, Bing.com.

Η εύρεση εικόνων στο Bing είναι γρήγορη. Μια αναζήτηση για εικόνες "Cannon Beach" επέφερε πολλαπλά αποτελέσματα, όπως αναμενόταν, αλλά τα φίλτρα αναζήτησης που βρίσκονται στα αριστερά καθιστούν ακόμα πιο εύκολο να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Για παράδειγμα, μπορείτε να αναζητήσετε ανάλογα με το μέγεθος (μικρό, μεσαίο, μεγάλο και ταπετσαρία, διάταξη, χρώμα ή ασπρόμαυρο, στυλ (φωτογραφία ή εικονογράφηση) και άτομα (απλά πρόσωπα, κεφάλι και ώμοι ή άλλα).

Μια άλλη αναζήτηση για "τένις" επέφερε πιο γενικευμένα αποτελέσματα, με την επιλογή (μέσω των γρήγορων καρτελών) να περιορίσετε ή να επεκτείνετε την αναζήτηση. στην περίπτωση αυτή με σχετικές αναζητήσεις όπως το US Open, το Wimbledon και η Serena Williams.

Bing Health Search

Screenshot, Bing.com.

Πιθανότατα όλοι μοιραζόμαστε την εμπειρία αναζήτησης ενός ιατρικού όρου σε μια μηχανή αναζήτησης και να πάρουμε πίσω έναν τόνο των αποτελεσμάτων που είναι είτε αναξιόπιστα είτε άσχετα. Ο Bing αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα με ένα προσεκτικά επιλεγμένο στέλεχος αξιόπιστων και επαληθευμένων ιατρικών πόρων (Mayo Clinic, Medicine.net, κλπ.). Αυτό καθιστά πολύ πιο εύκολο να βρείτε αποτελέσματα που μπορείτε να εμπιστευθείτε σε σχεδόν οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την υγεία που μπορεί να έχετε.

Μια αναζήτηση για "συμπτώματα καρπιαίου σωλήνα" έφερε πίσω μια άμεση απάντηση από την κλινική Mayo, με την επιλογή σχετικών αναζητήσεων και ιατρικά εγκεκριμένων άρθρων - πολύ καλύτερα από το να περάσετε από έναν τόνο συνδέσμων που μπορεί να μην μου λένε τι χρειάζονται οι χρήστες ξέρω.

Αποτελέσματα Αγορών Bing

Screenshot, Bing.com.

Οι ηλεκτρονικές αγορές είναι μια σημαντική δραστηριότητα στον Ιστό. στην πραγματικότητα, περισσότεροι άνθρωποι σήμερα ψωνίζουν στο Web από ποτέ άλλοτε στην ιστορία. Ο Bing ξέρει αυτό και κάνει την εμπειρία αγορών όσο το δυνατόν πιο εύκολη και βολική.

Μια αναζήτηση για "ανεμιστήρες οροφής" επέστρεψε τα αποτελέσματα που ομαδοποιήθηκαν με τον καλύτερο αγώνα, τις καλύτερες βαθμολογίες χρηστών ή την τιμή, με την επιλογή να παρακολουθήσουν τις σχετικές αναζητήσεις τους και τις βελτιώσεις αναζήτησης και στα αριστερά.

Ο Bing προσκομίζει σχετικά, έγκαιρα αποτελέσματα

Ο Bing προσφέρει φρέσκα, συναφή και εύχρηστα αποτελέσματα και είναι σίγουρα φιλική προς το χρήστη. Τα κανάλια αναζήτησης (Ταξίδια, Αγορές, Εικόνες κ.λπ.) σας στέλνουν σωστά στους πόρους που θέλετε, οι διάφορες βελτιώσεις αναζήτησης (Στιγμιαίες απαντήσεις, Πλούσια αποτελέσματα, Γρήγορες καρτέλες) είναι πραγματικά χρήσιμες και δεν απαιτούν πτυχίο στην επιστήμη των υπολογιστών για να καταλάβω, και είναι εύκολο στα μάτια (δεν είναι πολύ απλό, δεν είναι υπερβολικά γεμάτο).

Το καλύτερο πράγμα για τον Μπινγκ; Δεν χρειάζεται να πάτε σε όλο τον ιστό για να πάρετε αυτό που ψάχνετε. Το εργαλείο αναζήτησης προσπαθεί να κρατήσει όλα τα αποτελέσματα αναζήτησης σε ένα βολικό μέρος, ώστε να μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε με μια ματιά (κάτι που άλλες μηχανές αναζήτησης πρέπει να μιμηθούν). Συνολικά, είναι εκπληκτικά καινοτόμο, φιλτράροντας το "χνούδι" στον ιστό, ώστε να μπορείτε να φτάσετε σε αυτό που θέλετε.