Πώς να χρησιμοποιήσετε το MapQuest για Οδηγίες οδήγησης

Η μετάβαση από το σημείο Α στο σημείο Β δεν πρέπει να είναι ένα απογοητευτικό, επίπονο έργο, ειδικά όταν υπάρχουν ιστοσελίδες τόσο χρήσιμες όσο και το MapQuest. Το MapQuest παρέχει λεπτομερείς οδηγίες οδήγησης που μπορείτε να εκτυπώσετε για να σας ταξιδέψουν μαζί σας. Υπάρχουν αρκετές διαφορετικές επιλογές για αυτούς τους χρήσιμους χάρτες, συμπεριλαμβανομένων των φίλτρων που εμφανίζουν πληροφορίες για αυτοκίνητα, λεωφορεία και περιπατητές.

Ξεκινώντας με το MapQuest

Μπορείτε να καταχωρίσετε μια διεύθυνση, μια επιχείρηση ή ένα δημόσιο ορόσημο τόσο για το σημείο εκκίνησης όσο και για τον προορισμό σας, με την επιλογή να προσθέσετε ενδιάμεσα σημεία στάσης. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε να έχετε στο MapQuest ένα ταξίδι μετ 'επιστροφής ή ακόμα και αντίστροφη διαδρομή, έτσι ώστε να γνωρίζετε πώς να επιστρέψετε από πού ήρθατε.

Τα προηγμένα φίλτρα περιλαμβάνουν τη διανυόμενη απόσταση ή τα χιλιόμετρα, τη βελτιστοποίηση της διαδρομής σας για τη συντομότερη ή το συντομότερο χρονικό διάστημα και την αποφυγή αυτοκινητοδρόμων, διοδίων, πορθμείων, συνόρων, εποχιακών οδών και οποιουσδήποτε άλλους χρονικούς περιορισμούς.

Δημιουργία ενός διαδραστικού χάρτη

Αφού επιλέξετε τη διαδρομή σας, κάντε κλικ στην επιλογή "Λήψη οδηγιών" και το MapQuest θα ανακτήσει έναν χάρτη για εσάς. Μπορείτε να επιλέξετε να επεξεργαστείτε αυτόν τον χάρτη μεταφέροντας τη γραμμή διαδρομής με το ποντίκι σας, αναζητώντας σε κοντινή απόσταση ή προσθέτοντας άλλα φίλτρα (βρείτε καταλύματα, εστιατόρια, δραστηριότητες στην περιοχή κ.λπ.).

Μόλις έχετε τις οδηγίες σας ακριβώς όπως τις θέλετε, μπορείτε να τις εκτυπώσετε, να τις στείλετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο κινητό, σε έναν ιστότοπο, στο Facebook , στο αυτοκίνητό σας ή στη συσκευή GPS ή απλώς να τις συνδέσετε για περαιτέρω αναφορά.

Αποκτήστε το μέγιστο από το MapQuest

Χρειάζεστε ακόμα περισσότερους χάρτες και επιλογές MapQuest; Ακολουθούν μερικές χρήσιμες συνδέσεις.

Οι χάρτες σας μπορούν να βελτιωθούν ή να φανταστούν όπως θα θέλατε. Για παράδειγμα, μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα των χαρτών σας σε μια προβολή Live Traffic, Map ή Satellite. Μεγέθυνση για να έχετε καλύτερη, πιο λεπτομερή προβολή τοπικών αξιοθέατων, γειτονιών ή δρόμων ή σμίκρυνση για να δείτε μια μεγάλη εικόνα σε ένα προάστιο, ένα πάρκο ή μια πόλη.

Εάν χρειάζεστε να κάνετε λεπτομερείς οδηγίες που περιλαμβάνουν περισσότερες από δύο στάσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Planner Route MapQuest για να το κάνετε αυτό (αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν πραγματοποιείτε μια επίσκεψη επίσκεψης). Προσθέστε όσες στάσεις θέλετε και το MapQuest θα βελτιστοποιήσει τη διαδρομή σας, ώστε να ξοδεύετε λιγότερο χρόνο οδήγησης.

Αναζήτηση παντού στην Ευρώπη

Απλώς πληκτρολογήστε μια τοποθεσία (πόλη, χώρα, κλπ.) Στο πεδίο αναζήτησης Mapquest και θα λάβετε άμεσα έναν λεπτομερή χάρτη επιφανείας της γεωγραφικής σας θέσης. Κάντε κλικ στα πράσινα εικονίδια στο πάνω μέρος του χάρτη για να προσθέσετε τοπικά εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ, κινηματογράφοι κλπ. Μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον "στρώματα" στον χάρτη σας κάνοντας κλικ στο Satellite ή 360; και οι δύο προσθέτουν διαφορετικές εικόνες στην προεπιλεγμένη προβολή χάρτη.

Γρήγορη εναλλαγή γλωσσών

Μπορείτε να αλλάξετε εύκολα τη γλώσσα που εμφανίζεται ο χάρτης σας με το αναπτυσσόμενο μενού κοντά στο επάνω μέρος της σελίδας. μια μικροσκοπική σημαία θα υποδείξει ποια γλώσσα έχετε επιλέξει.

Σμίκρυνση και λήψη μεγαλύτερης προβολής

Αν θέλετε να δείτε μια ευρύτερη εικόνα της Ευρώπης, πληκτρολογήστε το όνομα μιας χώρας, για παράδειγμα, της Ισπανίας. Θα πάρετε μια άποψη που μοιάζει με άτλαντα της Ευρώπης, ώστε να μπορείτε να μετακινηθείτε με το ποντίκι σας. κάντε διπλό κλικ στην περιοχή που θέλετε να εξερευνήσετε περισσότερο.

Διεθνείς Χάρτες

Το Mapquest προσφέρει διεθνείς τοποθεσίες για συγκεκριμένες χώρες: Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο. Ανακαλύψτε έναν φανταστικό άτλαντα που επιτρέπει στους ερευνητές του Διαδικτύου να εξερευνήσουν οποιαδήποτε χώρα στον κόσμο μέσω χαρτών και διαδραστικών λειτουργιών με γεωγραφικά ειδικά στατιστικά στοιχεία.

Η κατώτατη γραμμή

Είτε ψάχνετε οδηγίες οδήγησης, έναν παγκόσμιο χάρτη, είτε απλά θέλετε να δείτε περισσότερα από τον κόσμο, το MapQuest είναι μια καλή επιλογή.