Πώς να υποβάλετε τον ιστότοπό σας σε μια μηχανή αναζήτησης δωρεάν

Η υποβολή ενός ιστότοπου στις μηχανές αναζήτησης για τη συμπερίληψη ευρετηρίου δεν είναι απολύτως απαραίτητη πια. Αν έχετε καλό περιεχόμενο, εξερχόμενους συνδέσμους και συνδέσμους που επιστρέφουν στον ιστότοπό σας (επίσης γνωστοί ως " backlinks "), τότε ο ιστότοπός σας είναι πιθανότατα ευρετηριασμένος από αράχνες μηχανών αναζήτησης. Ωστόσο, στο SEO, κάθε μικρό κομμάτι μετρά, και η επίσημη υποβολή μηχανών αναζήτησης δεν μπορεί να βλάψει. Δείτε πώς μπορείτε να υποβάλλετε τον ιστότοπό σας στις μηχανές αναζήτησης δωρεάν.

Δυσκολία: Εύκολη

Απαιτούμενος χρόνος: Εξαρτάται από τις διαδικασίες υποβολής σε κάθε επιμέρους μηχανή αναζήτησης. κατά μέσο όρο λιγότερο από 5 λεπτά

Εδώ είναι πώς

Σημείωση : Οι παρακάτω σύνδεσμοι αναφέρονται στις σελίδες υποβολής σελίδας του ιστότοπου μηχανής αναζήτησης. Κάθε διαδικασία υποβολής ιστότοπου είναι διαφορετική, αλλά ως επί το πλείστον, πρέπει απλά να πληκτρολογήσετε τη διεύθυνση URL του ιστοτόπου σας μαζί με έναν κωδικό επαλήθευσης.

Google

Η πρώτη μηχανή αναζήτησης που οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται όταν θέλουν να υποβάλουν την ιστοσελίδα τους είναι η Google . Μπορείτε να προσθέσετε τον ιστότοπό σας στην Google δωρεάν χρησιμοποιώντας το δωρεάν εργαλείο υποβολής ιστότοπων. Η υποβολή της μηχανής αναζήτησης Google δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη. απλά εισάγετε τη διεύθυνση URL σας, μια γρήγορη επαλήθευση και τελειώσατε.

Bing

Ακολουθεί ο Bing . Μπορείτε να υποβάλλετε τον ιστότοπό σας στον Bing δωρεάν. Ακριβώς όπως η Google, η διαδικασία υποβολής του μηχανισμού αναζήτησης του Bing είναι τόσο εύκολη όσο και η πίτα. Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση URL σας, μια γρήγορη επαλήθευση και τελειώσατε όλοι.

Ο ανοικτός κατάλογος

Η υποβολή του ιστότοπού σας στο Open Directory, γνωστό και ως DMOZ, είναι λίγο πιο περίπλοκο από αυτό που είδαμε μέχρι τώρα, αλλά είναι ακόμα εφικτό. Ακολουθήστε τις οδηγίες ΠΟΛΥ προσεκτικά. Το Open Directory ή το DMOZ είναι ένας κατάλογος αναζήτησης που βοηθά στην κάλυψη πολλών ευρετηρίων μηχανών αναζήτησης. Εάν θέλετε να υποβάλετε τον ιστότοπό σας στον Open Directory, αναμένετε μια σημαντική αναμονή μέχρι να δείτε τα αποτελέσματα. Το DMOZ έχει μια κάπως πιο περίπλοκη διαδικασία υποβολής από άλλους καταλόγους αναζήτησης ή μηχανές αναζήτησης.

Yahoo

Yahoo έχει μια απλή διαδικασία υποβολής του ιστοτόπου? απλά προσθέστε τη διεύθυνση URL σας και τελειώσατε. Θα χρειαστεί να εγγραφείτε πρώτα σε ένα λογαριασμό Yahoo αν δεν έχετε ήδη ένα (είναι δωρεάν). Αφού υποβάλετε τον ιστότοπό σας, θα πρέπει να φορτώσετε ένα αρχείο επαλήθευσης στον κατάλογο του ιστοτόπου σας ή να προσθέσετε συγκεκριμένες μετα-ετικέτες στον κώδικα HTML (το Yahoo σας περνάει και από τις δύο αυτές διαδικασίες).

Παρακαλώ

Η ερώτηση καθιστά την υποβολή θέσης πιο δύσκολη. Θα χρειαστεί πρώτα να δημιουργήσετε έναν χάρτη ιστοτόπου και, στη συνέχεια, να τον υποβάλετε μέσω μιας διεύθυνσης ping. Καθαρή ως λάσπη; Χωρίς ανησυχίες, η Ask σας δίνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Alexa

Η Alexa, ένας κατάλογος αναζήτησης πληροφοριών σε ειδικά ευρετηριασμένους ιστότοπους, έχει μια εύκολη διαδικασία υποβολής τοποθεσίας. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο κάτω μέρος της σελίδας, εισάγετε τη διεύθυνση URL σας, περιμένετε 6-8 εβδομάδες και βρίσκεστε.

Συμβουλές

Ακολουθήστε ακριβώς τις κατευθύνσεις της κάθε μηχανής αναζήτησης για την υποβολή θέσης. Σε αντίθετη περίπτωση, ο ιστότοπός σας δεν θα υποβληθεί.

Θυμηθείτε, δεν πρόκειται για υποβολή τοποθεσίας που θα δημιουργήσει ή θα σπάσει τον ιστότοπό σας. η οικοδόμηση καλού περιεχομένου , η στόχευση κατάλληλων βασικών φράσεων και η ανάπτυξη πρακτικής πλοήγησης είναι πολύ πιο χρήσιμες μακροπρόθεσμα. Η υποβολή της μηχανής αναζήτησης - η υποβολή της διεύθυνσης ενός ιστότοπου σε μια μηχανή αναζήτησης ή έναν κατάλογο Web με την ελπίδα ότι θα ευρετηριαστεί πιο γρήγορα - δεν είναι πλέον απολύτως απαραίτητη, καθώς οι αράχνες μηχανών αναζήτησης συνήθως θα βρουν μια καλά αναπτυγμένη περιοχή από μόνα τους. Ωστόσο, σίγουρα δεν βλάπτει να υποβάλει το site σας σε μηχανές αναζήτησης και καταλόγους Ιστού, και το καλύτερο από όλα, είναι δωρεάν.

Θέλετε περισσότερους πόρους για το πώς να κάνετε τον ιστότοπό σας πιο φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης; Θα πρέπει να γνωρίζετε τη βασική βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης ή βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης, προκειμένου να βεβαιωθείτε ότι οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στον ιστότοπό σας αποτελεσματικά. Ακολουθήστε τους παρακάτω πόρους για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επίτευξης αυτού: