Πώς να προσθέτετε τα γενέθλια στο Google Calendar αυτόματα

Εμφάνιση των γενεθλίων των Επαφών Google στο Ημερολόγιο Google

Μπορείτε να προσθέσετε γενέθλια στο Ημερολόγιο Google όπως μπορείτε για οποιοδήποτε γεγονός , αλλά εάν έχετε ήδη δημιουργήσει γενέθλια στις Επαφές Google ή στο Google+ , μπορείτε να προσθέσετε αυτόματα τα γενέθλια στο Google Calendar.

Το Ημερολόγιο Google και οι Επαφές Google (ή / και το Google Plus) μπορούν να συγχρονιστούν μεταξύ τους, έτσι ώστε κάθε ημερομηνία γενεθλίων που βρίσκεται στις επαφές να εμφανίζεται αυτόματα στο Ημερολόγιο Google. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να προσθέσετε γενέθλια στις επαφές σας Google χωρίς να ανησυχείτε για το αν θα εμφανίζονται ή όχι στο Ημερολόγιο Google.

Ωστόσο, η εισαγωγή των γενεθλίων αυτών των επαφών είναι δυνατή μόνο αν ενεργοποιήσετε το ημερολόγιο "Γενέθλια" στο Ημερολόγιο Google. Μόλις το κάνετε αυτό, μπορείτε να προσθέσετε γενέθλια στο Ημερολόγιο Google από τις Επαφές Google ή / και το Google+.

Πώς να προσθέσετε τα γενέθλια στο Ημερολόγιο Google Από τις Επαφές Google

  1. Ανοίξτε το Ημερολόγιο Google.
  2. Εντοπίστε και αναπτύξτε την ενότητα Τα ημερολόγιά μου στα αριστερά της συγκεκριμένης σελίδας για να εμφανίσετε μια λίστα με όλα τα ημερολόγιά σας.
  3. Βάλτε ένα τετραγωνάκι στο πλαίσιο δίπλα στις γενέθλια για να ενεργοποιήσετε αυτό το ημερολόγιο.

Αν θέλετε να προσθέσετε και γενέθλια στο Ημερολόγιο Google από τις επαφές σας στο Google+, εντοπίστε και πάλι το ημερολόγιο "Γενέθλια" χρησιμοποιώντας τα παραπάνω βήματα, αλλά στη συνέχεια επιλέξτε το μικρό μενού προς τα δεξιά και επιλέξτε Ρυθμίσεις . Στην ενότητα "Εμφάνιση γενεθλίων από", επιλέξτε τους κύκλους και τις επαφές του Google+ αντί για τις Επαφές μόνο .

Συμβουλή: Η προσθήκη γενεθλίων στο Ημερολόγιο Google θα δείξει κέικ γενεθλίων δίπλα σε κάθε γεγονός γενεθλίων!

Περισσότερες πληροφορίες

Σε αντίθεση με άλλα ημερολόγια, το ενσωματωμένο ημερολόγιο "Γενέθλια" δεν μπορεί να ρυθμιστεί για να σας στείλει ειδοποιήσεις. Εάν θέλετε υπενθυμίσεις γενεθλίων στο Ημερολόγιο Google, αντιγράψτε τα μεμονωμένα γενέθλια σε ένα προσωπικό ημερολόγιο και, στη συνέχεια, διαμορφώστε τις ειδοποιήσεις εκεί.

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νέο Ημερολόγιο Google αν δεν έχετε ήδη ένα προσαρμοσμένο.