Πώς να χρησιμοποιήσετε δύο Λογαριασμούς Gmail στο τηλέφωνο Android σας

Το Gmail, η δωρεάν υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Google, είναι ένα ισχυρό και ικανό πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορεί να κάνει περισσότερα από την απλή αποστολή και λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου . Τα άτομα που χρησιμοποιούν περισσότερους από έναν λογαριασμούς Gmail ενδέχεται να αναρωτιούνται εάν μπορούν να έχουν περισσότερους από έναν λογαριασμούς Gmail στα smartphone Android . Η απάντηση είναι ναι.

01 από 02

Γιατί να χρησιμοποιείτε περισσότερους από έναν λογαριασμό Gmail

Wikimedia Commons

Έχοντας περισσότερους από έναν λογαριασμό Gmail μπορεί να προσθέσει πολύ στην προσωπική σας παραγωγικότητα και στην ηρεμία σας. Χρησιμοποιήστε μία για προσωπική και μία για επαγγελματικούς σκοπούς για να διαχωρίσετε τις επιχειρηματικές σας απαιτήσεις και την προσωπική σας ζωή. Με δύο λογαριασμούς, είναι εύκολο να τερματίσετε την επιχειρηματική σας νοοτροπία όταν βρίσκεστε σε διακοπές ή με την οικογένειά σας.

02 του 02

Πώς να προσθέσετε επιπλέον λογαριασμούς Gmail στο Smartphone σας

Τα καλά νέα είναι ότι η προσθήκη δύο ή περισσότερων πρόσθετων λογαριασμών Gmail στο κινητό σας τηλέφωνο Android είναι πραγματικά αρκετά απλή:

Σημείωση: Αυτή η διαδικασία είναι προσανατολισμένη για το Android 2.2 και παραπάνω και θα πρέπει να ισχύει ανεξάρτητα από το ποιος έκανε το τηλέφωνο Android σας: Samsung, Google, Huawei, Xiaomi κ.λπ.

  1. Πατήστε το εικονίδιο του Gmail στην αρχική οθόνη ή εντοπίστε το στην λίστα εφαρμογών.
  2. Πατήστε το κουμπί μενού στην επάνω αριστερή γωνία της εφαρμογής Gmail για να εμφανίσετε πρόσθετες επιλογές.
  3. Πατήστε στον τρέχοντα λογαριασμό σας για να εμφανιστεί ένα μικρό μενού.
  4. Πατήστε Προσθήκη λογαριασμού > Google για να προσθέσετε άλλο λογαριασμό Gmail στο τηλέφωνό σας.
  5. Επιλέξτε Υπάρχ. Ή Νέα όταν ερωτηθείτε εάν θέλετε να προσθέσετε έναν υπάρχοντα λογαριασμό ή να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό Gmail.

  6. Ακολουθήστε τα βήματα που εμφανίζονται στην οθόνη για να εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια σας και οποιεσδήποτε άλλες απαραίτητες πληροφορίες. Θα σας καθοδηγήσει όλη τη διαδικασία.

Μόλις δημιουργηθούν, και οι δύο λογαριασμοί σας στο Gmail θα συνδεθούν με το κινητό σας Android και μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από οποιονδήποτε από τους λογαριασμούς, όπως απαιτείται.