Το Hard Resets Versus Soft Resets στο BlackBerry σας

Αυτές οι απλές εργασίες μπορούν να λύσουν πολλά προβλήματα με το BlackBerry.

Αν είστε νέοι στα τηλέφωνα Blackberry (ή νέα σε smartphones εν γένει), χρειάζεται κάποια στιγμή για να εγκλιματιστούν στην ορολογία smartphone. Όλες οι πρόσθετες λειτουργίες και οι ευκολίες που έρχονται με ένα smartphone έρχονται σε βάρος της απλότητας του μέσου κινητού τηλεφώνου. Η συσκευή σας κάνει περισσότερο από το μέσο κινητό τηλέφωνο και έχει περισσότερα κοινά με έναν υπολογιστή από ό, τι νομίζετε.

Η επαναφορά της συσκευής σας από καιρό σε καιρό, όπως η επαναφορά ή η διακοπή του υπολογιστή σας, είναι απαραίτητη για να διατηρηθεί η λειτουργία της σωστά. Μερικές φορές, μια μαλακή επαναφορά θα κάνει, ενώ άλλες φορές, θα πρέπει να εκτελέσετε μια σκληρή επαναφορά. Αλλά ποια είναι η διαφορά μεταξύ αυτών των δύο και πότε τα χρειάζεστε;

Μαλακή επαναφορά

Η εκτέλεση μιας μαλακής επαναφοράς είναι ένα από τα πιο βασικά βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων στο BlackBerry. Εάν αντιμετωπίσετε κάποιο από τα παρακάτω προβλήματα, η εκτέλεση μιας μαλακής επαναφοράς μπορεί να είναι η θεραπεία.

Εάν καλέσετε τον πάροχό σας για υποστήριξη BlackBerry, πολλοί τεχνικοί θα σας ζητήσουν να πραγματοποιήσετε μια μαλακή επαναφορά αμέσως. Για να εκτελέσετε μια μαλακή επαναφορά, κρατήστε πατημένα τα πλήκτρα ALT + CAP (δεξιά) + DEL .

Το BlackBerry σας επιτρέπει επίσης να εκτελέσετε μια Διπλή μαλακή επαναφορά, η οποία είναι κάπου μεταξύ μιας μαλακής επαναφοράς και μιας σκληρής επαναφοράς στο φάσμα λειτουργιών. Για να πραγματοποιήσετε μια διπλή μαλακή επαναφορά, κρατήστε πατημένα τα πλήκτρα ALT + CAP + DEL και όταν η οθόνη σας ανάψει, κρατήστε πατημένα τα πλήκτρα ALT + CAP + DEL ξανά. Εάν έχετε μια θήκη BlackBerry που είναι δύσκολο να αφαιρεθεί, μια διπλή μαλακή επαναφορά μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο και προσπάθεια αποκόλλησης της θήκης σας για να πραγματοποιήσετε μια σκληρή επαναφορά.

Hard Reset

Ενώ μια μαλακή επαναφορά μπορεί να επιλύσει πολλά βασικά προβλήματα BlackBerry, μια σκληρή επαναφορά μπορεί να επιλύσει μερικά από τα πιο επίμονα ζητήματα. Εκτελώντας μια σκληρή επαναφορά, διακόπτετε τη λειτουργία της συσκευής και αποσυνδέετε την από οποιαδήποτε δίκτυα που είναι συνδεδεμένα (ασύρματα, δεδομένα και Wi-Fi ). Εάν έχετε ήδη πραγματοποιήσει μια μαλακή επαναφορά που δεν λειτούργησε ή εάν έχετε κάποιο από τα παρακάτω ζητήματα, θα πρέπει να εκτελέσετε μια σκληρή επαναφορά.

Σε ορισμένες συσκευές BlackBerry, μπορείτε να εκτελέσετε μια σκληρή επαναφορά απλά αφαιρώντας την μπαταρία από τη συσκευή και στη συνέχεια αντικαθιστώντας την. Άλλες συσκευές διαθέτουν μια μικροσκοπική οπή μεγέθους καρφιτσών στα πίσω τους φύλλα. για να επαναφέρετε αυτά τα τηλέφωνα, θα πρέπει να εισάγετε έναν ακροδέκτη ή συνδετήρα σε αυτήν την οπή και να την κρατήσετε για λίγα δευτερόλεπτα.

Αν διαπιστώσετε ότι πρέπει να επαναφέρετε τη συσκευή σας τακτικά, μπορείτε να την ορίσετε να κλείσει και να επανενεργοποιηθεί σε συγκεκριμένες ώρες. Αυτό θα σας εξοικονομήσει πολλή ώρα αντιμετώπισης προβλημάτων και η συσκευή σας θα αποδώσει καλύτερα.