Δωρεάν εφαρμογές Screenshot για το BlackBerry σας

Πάρτε screenshots BlackBerry με αυτές τις δωρεάν εφαρμογές.

Μερικές φορές, όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το κινητό σας Blackberry ή κάποια από τις εφαρμογές του, η λήψη ενός στιγμιότυπου οθόνης μπορεί να είναι πολύ πιο εύκολη από την προσπάθεια περιγραφής του προβλήματος που έχετε αναλυτικά. Αλλά το λειτουργικό σύστημα BlackBerry σας δεν προσφέρει έναν ενσωματωμένο μηχανισμό για την αποτύπωση screenshots. Υπάρχουν, ωστόσο, μερικές δωρεάν εφαρμογές που θα σας επιτρέψουν να τραβήξετε στιγμιότυπα απευθείας από το BlackBerry με ευκολία.

Πιάστε το

Το Tech Mogul ανέπτυξε το Capture It, μια δωρεάν εφαρμογή που σας επιτρέπει να τραβήξετε screenshots του BlackBerry και να τα αποθηκεύσετε στη συσκευή. Κάντε λήψη της εφαρμογής OTA (Over the Air) και εγκαταστήστε τη στη συσκευή σας. Αφού εγκατασταθεί, απλώς πατήστε το πλήκτρο Μενού και επιλέξτε Σύλληψη για να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης.

Μπορείτε να επισυνάψετε την εικόνα σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή σε μήνυμα MMS ή μπορείτε να συνδέσετε το BlackBerry σε υπολογιστή και να ανακτήσετε την εικόνα από τη μνήμη του BlackBerry. Αυτή η εφαρμογή θα μπορεί να λαμβάνει μόνο στιγμιότυπα από τις κύριες οθόνες. Δεν θα μπορείτε να καταγράψετε δευτερεύουσες οθόνες ή μενού.

Πρόγραμμα ελέγχου BlackBerry Master Control

Εάν έχετε πρόσβαση σε έναν υπολογιστή με Windows, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα ελέγχου BlackBerry Master Control (MCP) για να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης σχεδόν οτιδήποτε στο BlackBerry. Όσο η συσκευή σας μπορεί να εκκινήσει στο λειτουργικό σύστημα και να συνδεθεί στον υπολογιστή σας, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το MCP για να τραβήξετε στιγμιότυπα από τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων δευτερευουσών οθονών και μενού.

Αφού κατεβάσετε και εγκαταστήσετε το MCP στον υπολογιστή σας, ξεκινήστε την εφαρμογή. Στη συνέχεια, συνδέστε το BlackBerry στον υπολογιστή σας. Μόλις το αναγνωρίσει η MCP (και πληκτρολογείτε τον κωδικό πρόσβασης του BlackBerry εάν ​​έχει ένα), κάντε κλικ στο εικονίδιο Screen Capture (μικρή οθόνη).

Από εκεί μπορείτε να επιλέξετε τη συσκευή σας από την περιοχή Ρυθμίσεις οθόνης , καθώς και το όνομα αρχείου και από πού θα αποθηκευτεί το αρχείο. Όταν είστε έτοιμοι, κάντε κλικ στο κουμπί Οθόνη καταγραφής και όταν είστε ικανοποιημένοι με την εικόνα, κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση στιγμιότυπου οθόνης . Το Πρόγραμμα Ελέγχου Master BlackBerry είναι δωρεάν, αλλά εξακολουθεί να είναι στο Beta.