Οδηγός για βιντεοκάμερες Flash

Είναι ελαφρύ, συμπαγές και το μέλλον της τεχνολογίας βιντεοκάμερας.

Η μνήμη flash έρχεται για πρώτη φορά στην προσοχή του καταναλωτή ως "ψηφιακή ταινία" σε μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Τώρα, οι ίδιες κάρτες μνήμης που βρίσκονται σε ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές χρησιμοποιούνται σε μια νέα σειρά βιντεοκάμερων: βιντεοκάμερες flash.

Μια βιντεοκάμερα μπορεί να καταγράψει για να αναπαράγει τη μνήμη με δύο τρόπους. Αρχικά, η μνήμη flash μπορεί να ενσωματωθεί σε μια βιντεοκάμερα. Εναλλακτικά, η βιντεοκάμερα μπορεί να εγγράψει απευθείας σε αφαιρούμενες κάρτες μνήμης flash, όπως κάρτες SDHC ή Memory Stick.

Οι βιντεοκάμερες με εσωτερική μνήμη flash θα προσφέρουν επίσης μια υποδοχή κάρτας μνήμης, δίνοντάς σας την ευκαιρία να επεκτείνετε τους χρόνους εγγραφής σας χρησιμοποιώντας μια προαιρετική κάρτα μνήμης. Ανατρέξτε στη λίστα των καλύτερων βιντεοκάμερων Flash για να βρείτε τα κορυφαία μοντέλα που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά.

Τι είδους βιντεοκάμερες καταγράφετε στη μνήμη Flash;

Η σύντομη απάντηση είναι: όλα αυτά. Θα βρείτε τη μνήμη flash που χρησιμοποιείται σε πολύ φθηνές, βιντεοκάμερες τσέπης, στη μέση των οθονών βιντεοκάμερας βασικής οδού, σε πολύ υψηλής ποιότητας, υψηλής ευκρίνειας βιντεοκάμερες. Όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές βιντεοκάμερας προσφέρουν φλας βιντεοκάμερες στη σειρά τους.

Ποια είναι τα οφέλη των βιντεοκάμερες Flash;

Υπάρχουν πολλά:

Ελαφρύ βάρος: Η ίδια η μνήμη Flash δεν είναι μόνο ελαφρύτερη από μια μονάδα σκληρού δίσκου ή ταινία, δεν χρειάζεται μια ογκώδη συσκευή για να την λειτουργήσει. Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια βιντεοκάμερα που είναι πολύ μικρό βάρος.

Συμπαγές μέγεθος: Επειδή η ίδια η μνήμη flash είναι μικρή και δεν απαιτεί μεγάλα εξαρτήματα μέσα στη βιντεοκάμερα, τα flash camcorders είναι συμπαγή και πολύ φορητά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι βιντεοκάμερες τσέπης, όπως το Flip της Pure Digital, χρησιμοποιούν τη μνήμη flash ως μορφή αποθήκευσης.

Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας: Σε αντίθεση με μια μονάδα σκληρού δίσκου, ταινία ή DVD, τα οποία πρέπει να περιστρέφονται μέσα σε μια βιντεοκάμερα όταν είναι ενεργοποιημένα, η μνήμη flash δεν έχει κινούμενα μέρη. Αυτό σημαίνει ότι οι βιντεοκάμερες flash δεν θα σπαταλούν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας περιστρέφοντας μια ταινία ή μηχανισμό δίσκου, δίνοντάς σας μεγαλύτερους χρόνους εγγραφής.

Υψηλή χωρητικότητα: Αν και δεν διαθέτουν τις μεγάλες δυνατότητες των μονάδων σκληρού δίσκου, οι βιντεοκάμερες flash μπορούν ακόμα να τοποθετήσουν την κορυφαία κασέτα MiniDV και το δίσκο DVD όταν πρόκειται να αποθηκεύσει ώρες βίντεο.

Επαναχρησιμοποιήσιμη: Όταν η κάρτα μνήμης flash σας είναι γεμάτη με βίντεο, δεν χρειάζεται να εξαντληθεί και να αγοράσει ένα καινούργιο, όπως συμβαίνει με τις κασέτες ή τα DVD. Αντ 'αυτού, μπορείτε να μεταφέρετε αυτό το βίντεο σε υπολογιστή, εξωτερικό σκληρό δίσκο ή δίσκο και να επαναχρησιμοποιήσετε την κάρτα σας.

Υπάρχουν κατώτερες όψεις στις βιντεοκάμερες Flash;

Το βασικό μειονέκτημα για μια βιντεοκάμερα flash είναι η χωρητικότητά της σε σύγκριση με τις βιντεοκάμερες που βασίζονται σε σκληρό δίσκο. Υπάρχουν κάμερες σκληρού δίσκου με χώρο αποθήκευσης άνω των 200GB, ενώ η μεγαλύτερη βιντεοκάμερα μνήμης flash ξεπερνά τα 64GB. Ακόμη και η προσθήκη μίας κάρτας μνήμης υψηλής χωρητικότητας δεν θα σας φέρει κοντά στην χωρητικότητα μιας μεγάλης μονάδας σκληρού δίσκου.