Πώς να δημιουργήσετε μια μονάδα USB Android

Σε αυτόν τον οδηγό, θα μάθετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μια ζωντανή μονάδα USB Android που θα λειτουργεί σε όλους τους υπολογιστές.

Αυτό δεν θα βλάψει το τρέχον λειτουργικό σας σύστημα με κανέναν τρόπο και υπάρχουν οδηγίες τόσο για τους χρήστες του Linux όσο και των Windows.

Κάντε λήψη του Android x86

Για να κάνετε λήψη του Android X86, επισκεφτείτε τη διεύθυνση http://www.android-x86.org/download.

Σημειώστε ότι αυτή η σελίδα δεν είναι πάντα ενημερωμένη. Για παράδειγμα, η τελευταία έκδοση είναι το Android 4.4 R3, αλλά στη σελίδα λήψεων έχει καταχωρηθεί μόνο το Android 4.4 R2.

Για να λάβετε την πιο πρόσφατη έκδοση επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://www.android-x86.org/releases/releasenote-4-4-r3.

Αξίζει πάντα να επισκεφθείτε τον κύριο ιστότοπο σε περίπτωση που υπάρχει μια νεότερη ανακοίνωση που αντικαθιστά τη σελίδα λήψεων. http://www.android-x86.org/.

Για κάθε απελευθέρωση υπάρχουν διαθέσιμες δύο εικόνες:

Οδηγίες για χρήστες Windows

Οι χρήστες των Windows πρέπει να κατεβάσουν ένα κομμάτι λογισμικού που ονομάζεται Win32 Disk Imager.

Αφού κατεβάσετε το λογισμικό Win32 Disk Imager:

Τοποθετήστε μια κενή μονάδα USB στον υπολογιστή σας.

Εάν η μονάδα δίσκου δεν είναι κενή

Για να δημιουργήσετε μια μονάδα εκκίνησης USB:

Εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή που εκτελεί Windows XP, Vista ή Windows 7, μπορείτε να επανεκκινήσετε απλά με τη μονάδα USB που βρίσκεται αριστερά στο μηχάνημά σας και θα εμφανιστεί ένα μενού με επιλογές για την εκκίνηση του Android. Επιλέξτε την πρώτη επιλογή για να την δοκιμάσετε.

Εάν χρησιμοποιείτε υπολογιστή με Windows 8 ή νεότερη έκδοση, ακολουθήστε αυτές τις επιπλέον οδηγίες:

Πρέπει να εμφανιστεί το μενού Android. Επιλέξτε την πρώτη επιλογή για να δοκιμάσετε το Android σε κατάσταση ζωντανής μετάδοσης.

Οδηγίες για χρήστες Linux

Οι οδηγίες για όσους χρησιμοποιούν το Linux είναι πολύ απλούστερες.

Σημειώστε ότι τα παραπάνω υποθέτουν ότι η μονάδα USB σας βρίσκεται στο / dev / sdb. Θα πρέπει να αντικαταστήσετε το όνομα του αρχείου εικόνας μετά if = με το όνομα του αρχείου που κατεβάσατε.

Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας και θα πρέπει να εμφανιστεί ένα μενού με επιλογές για εκκίνηση του Android X86. Επιλέξτε την πρώτη επιλογή για να την δοκιμάσετε.

Περίληψη

Τώρα που έχετε μια ζωντανή μονάδα USB, έχετε και άλλες διαθέσιμες επιλογές. Θα μπορούσατε να κάνετε τη ζωντανή USB επίμονη, ή θα μπορούσατε να εγκαταστήσετε πλήρως το Android σε μια άλλη μονάδα USB ή στον σκληρό σας δίσκο.

Δεν συνιστώ να χρησιμοποιείτε το Android x86 ως το μοναδικό λειτουργικό σας σύστημα, αλλά αξίζει να κάνετε διπλή εκκίνηση.