Οι 8 καλύτεροι φορητοί εκτυπωτές φωτογραφιών που θα αγοράσουν το 2018

Εκτυπώστε τις αγαπημένες σας εικόνες οπουδήποτε, όποτε θέλετε

Αγαπάτε τη λήψη φωτογραφιών από φίλους, φαγητό και περιπέτειες με το smartphone σας; Τώρα μπορείτε να κάνετε εκτυπώσεις για να μοιραστείτε με φίλους ή να χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε το χώρο σας πιο γρήγορα από ποτέ, χάρη σε φορητούς εκτυπωτές φωτογραφιών. Αυτοί οι συμπαγείς εκτυπωτές φωτογραφιών είναι η πιο πρόσφατη μορφή άμεσης ικανοποίησης - απλά συνδέστε τον εκτυπωτή με το τηλέφωνό σας ή συνδεθείτε με λογαριασμούς κοινωνικών μέσων για να εκτυπώσετε άμεσα φωτογραφίες σε πραγματικό χρόνο. Μετά από όλα, ποιος θέλει να περιμένει; Ανατρέξτε στη λίστα των φορητών εκτυπωτών φωτογραφιών παρακάτω.

Η εκτύπωση φωτογραφιών των κοινωνικών μέσων δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη από το smartphone σας. Συνδέστε τους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων σας με την δωρεάν εφαρμογή HP Sprocket και μετατρέψτε αμέσως αυτές τις φωτογραφίες σε πολύχρωμες εκτυπώσεις. Ο οδοντωτός τροχός χρησιμοποιεί απρόσκοπτη συνδεσιμότητα Bluetooth, ώστε να μπορείτε να το ρυθμίσετε σε συμβαλλόμενα μέρη και εκδηλώσεις και όλοι μπορούν να εκτυπώσουν τις αγαπημένες τους στιγμές από τα smartphones ή τα tablet τους. Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε κείμενο, σύνορα, emojis και άλλα με την εφαρμογή για να προσαρμόσετε κάθε βολή για τους φίλους σας. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε το φωτογραφικό χαρτί HP ZINK με αυτοκόλλητη ετικέτα δύο ίντσας. Αυτή η δέσμη συνοδεύεται από τον εκτυπωτή HP Sprocket Photo Printer, την κάρτα εγκατάστασης, το φωτογραφικό χαρτί HP ZINK Sticky-Backed Photo Paper (10 φύλλα), το καλώδιο micro USB και την περιορισμένη εγγύηση ενός έτους.

Το Kodak είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα ονόματα στη φωτογραφία. Τώρα, αυτός ο φορητός εκτυπωτής μίνι smartphone σας επιτρέπει να εκτυπώνετε ασύρματα από το τηλέφωνό σας - δεν χρειάζονται καλώδια! Χρησιμοποιήστε το NFC One Touch για Android για να ξεκινήσετε την εφαρμογή Kodak και να εκτυπώσετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σε δευτερόλεπτα. Η εφαρμογή Kodak Photo Printer διαθέτει επίσης φίλτρα, περικοπές, αυτοκόλλητα, πρότυπα καρτών και άλλα διασκεδαστικά χαρακτηριστικά για να σας βοηθήσουν να προσαρμόσετε τις φωτογραφίες σας. Οι εκτυπώσεις σας των 2,1 x 3,4 ιντσών θα είναι έτοιμες σχεδόν αμέσως με βαφή που προστατεύει από το φως. Η Kodak λέει ότι θα διαρκέσει τουλάχιστον δέκα χρόνια. Αυτός ο συμπαγής εκτυπωτής έρχεται σε μαύρο, λευκό ή χρυσό και είναι συμβατός με iPhone ή iPad εάν έχετε σύνδεση Wi-Fi.

Η αρχική μάρκα φωτογραφιών no-waiting, η Polarioid, προσφέρει τώρα τον εκτυπωτή Zip Mobile Printer για τη δημιουργία στιγμιότυπων στιγμιότυπων από το τηλέφωνό σας. Χρησιμοποιήστε την τεχνολογία Bluetooth ή NFC για να εκτυπώσετε απευθείας από το smartphone ή το tablet σας. Κάθε αγορά έρχεται με δωρεάν λήψη της εφαρμογής Polaroid ZIP για iOS ή Android. Δημιουργήστε εκτυπώσεις δύο ίντσας τριών ίντσας και αποτυπώστε το κολλώδες χαρτί για να δημιουργήσετε αυτοκόλλητα, κάρτες ή διακοσμητικά με τις αγαπημένες σας φωτογραφίες από το τηλέφωνο. Το καλύτερο από όλα, αυτός ο εξαιρετικά ελαφρύς εκτυπωτής ζυγίζει μόνο 6,6 ουγκιές, ώστε να μπορείτε να το ρίξετε στην τσάντα ή την τσέπη σας και να ξεχάσετε ότι υπάρχει ακόμη και εκεί μέχρι να είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε νέες εκτυπώσεις διασκέδασης.

Εάν θέλετε έναν εκτυπωτή φωτογραφιών που μπορεί να κάνει εκτυπώσεις πολλαπλών μεγεθών, ο ασύρματος εκτυπωτής φωτογραφιών Canon Selphy είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς. Επιλέξτε εκτυπώσεις μεγέθους καρτ-ποστάλ ή πιστωτικής κάρτας ανάλογα με το τι χρειάζεστε. Υπάρχουν επίσης πολλοί τρόποι εκτύπωσης χρησιμοποιώντας αυτόν τον εκτυπωτή. Χρησιμοποιήστε το ειδικό κουμπί Wi-Fi για εκτύπωση από το iPhone, το iPad ή το iPod touch μέσω του δικτύου AirPrint. Ή, εκτυπώστε απευθείας από τις αγαπημένες σας εφαρμογές κοινωνικών μέσων όπως το Facebook και το Instagram χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Canon Selphy. Μπορείτε ακόμη να εκτυπώσετε από συμβατές κάρτες μνήμης χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη υποδοχή κάρτας, μια μονάδα flash χρησιμοποιώντας τη θύρα USB ή τον υπολογιστή σας. Αυτός ο ισχυρός μικρός εκτυπωτής μπορεί να καλύψει έως και 54 εκτυπώσεις με μία μόνο φόρτιση. Αυτή η δέσμη περιλαμβάνει τον φορητό ασύρματο συμπαγή φωτογραφικό εκτυπωτή SELPHY CP1200 SELPHY CP1200, μια κασέτα χαρτιού μεγέθους καρτ-ποστάλ, έναν συμπαγή προσαρμογέα τροφοδοσίας, το χαρτί με έγχρωμη μελάνη Canon για δημιουργία τεσσάρων φωτογραφιών των έξι ιντσών, ένα καλώδιο εκτυπωτή USB για τη σύνδεσή του στον υπολογιστή σας, καθώς και δύο εξαιρετικά απαλά υφάσματα καθαρισμού.

Ανατρέξτε στον Φορητό εκτυπωτή φωτογραφιών Pickit M2 για εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης φωτογραφιών ακόμα και εν κινήσει. Αυτός ο μικρός εκτυπωτής ζυγίζει μόνο 8,8 ουγκιές και εκτυπώνει απευθείας από το smartphone ή το tablet σας χρησιμοποιώντας τεχνολογία NFC ή Wi-Fi. Απλώς κατεβάστε δωρεάν την εύχρηστη εφαρμογή PICKIT για να ξεκινήσετε. Το μυστικό της εξαιρετικής ποιότητας φωτογραφίας της Pickit είναι η τεχνολογία εξάχνωσης χρωστικών ουσιών που χρησιμοποιεί τέσσερα στρώματα πραγματικού μελανιού για να επιτύχει ένα μεγάλο βάθος χρώματος και αντίθεσης, καθώς και ένα στρώμα επίστρωσης για την αποφυγή λεκέδων. Δημιουργήστε αμέσως φωτογραφίες δύο-τριών ιντσών που είναι αδιάβροχες, αποτυπωμένες με δακτυλικά αποτυπώματα και διαθέτουν αυτοκόλλητη υποστήριξη, ώστε να μπορείτε να "τοποθετήσετε" τις φωτογραφίες σας στην πραγματική ζωή.

Οι εκτυπωτές φωτογραφιών στη λίστα μας επιλύουν το πρόβλημα της μελάνης με διάφορους τρόπους, αλλά οι μοναδικές κασέτες εκτυπωτή φωτογραφιών του iPhone της SereneLife το διαφοροποιούν. Έρχεται με αυτοκόλλητες κασέτες χωρίς μελάνια που διαθέτουν όλα όσα χρειάζεστε για να εκτυπώσετε σε ένα συμπαγές διαμέρισμα. Κάθε κασέτα διαθέτει αρκετά υλικά για δέκα φωτογραφίες. Όταν τελειώσετε, απλώς ανοίγετε ολόκληρη την κασέτα και την αντικαθιστάτε με μια καινούργια - είναι απλή, δεν υπάρχει χάος ή καθαρισμός και καθιστά εύκολη τη μεταφορά μαζί με ανταλλακτικά κασετών. Αυτός ο συμπαγής εκτυπωτής διαθέτει επίσης μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία που παράγει αρκετή ισχύ για εκτύπωση 25 εικόνων με μία μόνο φόρτιση. Έρχεται σε ένα διασκεδαστικό κόκκινο χρώμα που είναι αρκετά μικρό για να χωρέσει σε μια τσάντα ή ακόμα και στην τσέπη σας, ώστε να μπορείτε να το πάρετε όπου κι αν πάτε.

Έχετε κουραστεί να περιμένετε εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας τυπικού μεγέθους που θα παραδοθούν ή θα τυπωθούν στο κατάστημα; Αυτή η αποβάθρα εκτυπωτών φωτογραφιών Kodak είναι μια εξαιρετική λύση για εσάς. Αυτή η μικρή βάση για εκτυπωτές σας επιτρέπει να εκτυπώνετε φωτογραφίες απευθείας από το smartphone σας με έναν ακροδέκτη σύνδεσης για Android και έναν δωρεάν προσαρμογέα κεραυνών iOS. Η αποβάθρα διαθέτει επίσης έναν μικροπίσκο USB και USB με πέντε ακίδες, ώστε να μπορείτε να εκτυπώνετε και από ψηφιακή φωτογραφική μηχανή ή από μνήμη USB. Το smartphone έχει χαμηλή μπαταρία; Αυτή η εύχρηστη βάση σύνδεσης εκτυπωτή εκφορτώνει έως και δύο συσκευές ενώ εκτυπώνετε, ώστε να μπορείτε να επεξεργαστείτε το χρόνο σας και να εκτυπώσετε τις φωτογραφίες σας χωρίς να ανησυχείτε ότι θα αποστραγγίσει όλη τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Kodak Photo Printer για να προσθέσετε φίλτρα ή αυτοκόλλητα ή δημιουργήστε πρότυπα κάρτας και κολάζ.

Η μάρκα Fujifilm Instax είναι γνωστή μεταξύ του πλήθους των φωτογραφιών. Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε φωτογραφίες Instax αποστέλλοντας εικόνες από smartphones ή tablet μέσω της δωρεάν εφαρμογής Fujifilm SHARE. Αυτός ο εκτυπωτής παράγει εξαιρετικές εικόνες υψηλής ανάλυσης με εικονοκύτταρα εκτύπωσης 800 x 600 κουκίδων και ανάλυση εκτύπωσης 320 dpi, ώστε να μην χάσετε λεπτομέρειες. Το σύστημα Instax αναπτύσσει χρώματα παρέχοντας το φως στις χρωστικές ουσίες και προκαλώντας χημικές αντιδράσεις, μειώνοντας την υποβάθμιση του χρώματος και της ευκρίνειας λόγω της ηλικίας. Το καλύτερο από όλα, το Instax Share SP-2 χρησιμοποιεί ένα νέο σύστημα έκθεσης λέιζερ που απαιτεί μόνο 10 δευτερόλεπτα από τη μεταφορά των δεδομένων εκτύπωσης στην έξοδο εκτύπωσης. Αυτό είναι σωστό - μπορείτε να επιλέξετε τη φωτογραφία στο τηλέφωνό σας και να κρατάτε μια νέα εκτύπωση σε μόλις 10 δευτερόλεπτα. Μιλήστε για άμεση ικανοποίηση.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .