Τα 6 Best Heads-Up Displays για να αγοράσετε το 2018

Κρατήστε τα μάτια σας στο δρόμο χωρίς να χάσετε ένα κτύπημα

Είτε θέλετε να είστε ασφαλέστερη κίνηση είτε να κάνετε τη βόλτα σας να φανεί πιο sci-fi, δεν χρειάζεται να πάρετε ένα καινούργιο αυτοκίνητο για να απολαύσετε τα οφέλη της Heads Up Display. Τα HUDs aftermarket είναι εύκολο να εγκατασταθούν και μπορούν να κάνουν τα πάντα από την εμφάνιση του ορίου ταχύτητας του αυτοκινήτου σας για να δίνουν οδηγίες οδήγησης σε πραγματικό χρόνο. Οι περισσότεροι HUDs συνεργάζονται με αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν την τελευταία δεκαετία, συνδέοντας τα διαγνωστικά OBD II και προβάλλοντας σε ανακλαστική ταινία στο παρμπρίζ σας. Υπάρχουν επιλογές σε κάθε κλίμακα τιμών, οπότε προχωρήστε στο μέλλον με ένα HUD.

Το Navdy είναι ένας εικονικός βοηθός πλήρους απασχόλησης ενσωματωμένος στην κορυφή του υλικού HUD γραμμής. Στρατεύει μετά το Siri και το Google Assistant, ελπίζοντας να είναι η μόνη φιλική φωνή που πρέπει να μιλήσετε στο αυτοκίνητό σας για να φτάσετε από το σημείο Α στο σημείο Β. Το Navdy είναι εκεί για να σας βοηθήσει να περιηγηθείτε στο δρόμο, να λάβετε κλήσεις και κείμενα και να ελέγξετε μουσική χωρίς να απομακρύνετε τα μάτια σας από το δρόμο.

Η προηγμένη συσκευή Augmented Reality κάθεται μπροστά στο τιμόνι σας και προβάλλει πληροφορίες πολύ μακριά από το δρόμο, έτσι ώστε τα μάτια σας να είναι πάντα ασφαλή μπροστά από εσάς, αντί να κατεβαίνετε στην ταμπέλα σας. Η πλήρης έγχρωμη και διαφανής εικόνα είναι πολύ φωτεινότερη από ό, τι ένα κινητό τηλέφωνο, φωτίζοντας φωτεινά στη θερμότητα της ερήμου ή μειώνοντας το αργά το βράδυ. Τραβήξτε να δεχτείτε κλήσεις και να αφαιρέσετε κείμενα και ακούστε καθώς ο Navdy σας περιηγείται σε πραγματικό χρόνο, αλλάζοντας τη διαδρομή σας για να αντιμετωπίσετε τις εξελίξεις της κυκλοφορίας. Αυτή η ενισχυμένη συσκευή οδήγησης σας επιτρέπει επίσης να αναπαράγετε ευχάριστα όλη την αγαπημένη σας μουσική και podcasts και να μην έχετε προεπιλογή σε ένα φουτουριστικό ταμπλό, όταν δεν χρειάζεστε κατεύθυνση.

Pop ανοίξτε το κάλυμμα του αυτοκινήτου σας για να βρείτε αν έχει αυτοκόλλητο που λέει OBDII Certified. Εάν συμβαίνει αυτό, όπως τα περισσότερα αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν τα τελευταία 10 χρόνια, τότε οι δυνατότητες αυτοδιάγνωσης και αναφοράς του οχήματος μπορούν να ενσωματωθούν με αυτή την κομψή επιλογή HUD, κάνοντας μια ασφαλέστερη κίνηση. Το A8 εκπέμπει κρίσιμες πληροφορίες όπως η ταχύτητα του οχήματος και η κατανάλωση καυσίμου στο παρμπρίζ στο επίπεδο των ματιών χρησιμοποιώντας ανακλαστική μεμβράνη. Ο κομψός σχεδιασμός χρησιμοποιεί διαφορετικά χρώματα και σύμβολα για να διαφοροποιήσει τις πληροφορίες, επιτρέποντάς σας να καταγράψετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε με μια ματιά.

Ενώ ορισμένοι οδηγοί μπορεί να θέλουν να μάθουν τα πάντα από τη θερμοκρασία νερού του αυτοκινήτου τους έως την κατανάλωση καυσίμων, πολλοί οδηγοί θέλουν απλώς να δουν την ταχύτητά τους με ασφάλεια. Εκεί βρίσκεται αυτό το μινιμαλιστικό HUD από το DODORO. Η μικρή συσκευή είναι μόνο 3,5 ίντσες και διατηρεί μόνο τις πιο κρίσιμες πληροφορίες, όπως η ταχύτητα και η κατεύθυνση. Η συσκευή τροφοδοτείται από τον αναπτήρα, έτσι είναι επίσης εύκολο να εγκαταστήσετε και να βγάλετε το αυτοκίνητό σας. Τα φωτεινά γράμματα αντανακλούν σαφώς στο παρμπρίζ σας σε όλα τα στοιχεία, από τη βροχή έως τη λαμπερή λάμψη. Το προϊόν είναι συμβατό με τα πιο σύγχρονα αυτοκίνητα και είναι διαθέσιμο σε εξαιρετική τιμή, καθιστώντας την εξαιρετική επιλογή για πολλούς οδηγούς.

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας τηλέφωνο ως οθόνη HUD, αυτή η βάση Opard θα σας βοηθήσει να οδηγείτε με ασφάλεια και να κρατάτε και τα δύο σας χέρια στο τιμόνι. Το κλιπ πηγαίνει πίσω από το τιμόνι για να κρατάτε το τηλέφωνό σας οριζόντια, διατηρώντας την εφαρμογή πλοήγησης ή τη μουσική δεξιά μπροστά σας για εύκολη πρόσβαση και προσαρμογή. Οι ρυθμιζόμενοι συνδετήρες γωνιών ορατότητας έχουν πολλές υποδοχές για κάθε λαβή, έτσι ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε μια ορθή γωνία ενώ οδηγείτε. Το κλιπ κρατάει μέχρι ένα τηλέφωνο 6,5 ", καθιστώντας το μια ευέλικτη συσκευή που θα λειτουργεί με τα περισσότερα μοντέλα τηλεφώνων. Είναι εύκολο να βγάλετε το τηλέφωνό σας μέσα και έξω από το κλιπ, καθιστώντας την μια εξαιρετική επιλογή για τους περισσότερους ανθρώπους.

Μείνετε ασφαλείς σε όλες τις συνθήκες με το Sherox A900 Car HUD. Η συσκευή με πιστοποίηση OBII εμφανίζει τις δυνατότητες αυτόματης διάγνωσης του αυτοκινήτου σας σε μια καθαρή ψηφιακή οθόνη. Έχει έντονο χρώμα και προσαρμόζεται αυτόματα στις συνθήκες, παρέχοντας σημαντικά στατιστικά στοιχεία χωρίς ορατότητα και σε καιρικές συνθήκες σε μια πολύχρωμη οθόνη LCD. Προσφέρει μια πληθώρα πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένης της ταχύτητας, της τάσης, του χρόνου και της κατανάλωσης καυσίμου, ώστε να γνωρίζετε πάντα ότι τα βιώματα σας είναι εντάξει. Αν κάτι είναι ανεπαρκές, οι λειτουργίες συναγερμού θα σας υπενθυμίσουν να μετατοπίζετε ταχύτητες, να επιβραδύνετε, να κάνετε ένα διάλειμμα από την οδήγηση ή να σας προειδοποιούμε εάν κάτι συμβαίνει με τον κινητήρα ή την μπαταρία σας. Η συσκευή είναι εύκολη στην εγκατάσταση και ρύθμιση, βελτιώνοντας την ασφάλεια χωρίς μεγάλη προσπάθεια.

Δεν θέλει ο καθένας να προβληματίζει το παρμπρίζ. Για όσους θέλουν μια διαφορετική λύση, το ITEQ Universal GPS HUD έχει μια απάντηση. Ένα πολωτικό επίθεμα αντικατοπτρίζει τις πληροφορίες σχετικά με το HUD, λέγοντάς σας την ταχύτητά σας, τον χρόνο και την κατεύθυνση προς την οποία πηγαίνετε. Η συσκευή διαθέτει μια εύκολη ρύθμιση plug-and-play που πηγαίνει κατευθείαν στον αναπτήρα του αυτοκινήτου σας, επιτρέποντάς σας να βγάλετε τη συσκευή αν δεν θέλετε να την αφήσετε στο ταμπλό ενώ βρίσκεστε μακριά. Μπορείτε ακόμα να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα για να βρείτε την τέλεια ρύθμιση, είτε είναι ημέρα είτε νύχτα. Ένα αντιολισθητικό στρώμα διατηρεί τη συσκευή στη θέση της, εξασφαλίζοντας το HUD κατά τη διάρκεια αιχμηρών στροφών.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .