Τα 8 Best Tech Δώρα για Αγορά για Tweens το 2018

Έχουμε τη σύντομη λίστα για το τι θέλει πραγματικά το tween σας φέτος

Tweens μπορεί να είναι μια γνωστή δύσκολη ομάδα για να ψωνίσετε, ειδικά αν προσπαθείτε να αγοράσετε ρούχα ή διασκέδαση. Πάρτε μια ασφαλέστερη διαδρομή και επιλέξτε ένα από αυτά τα δώρα τεχνολογίας που έχουν παγκόσμια έκκληση χωρίς να κοστίζουν πάρα πολύ. Είτε θέλετε να αγοράσετε μια φωτογραφική μηχανή για έναν εκκολαπτόμενο φωτογράφο είτε ένα stick selfie για το socialite σας, θα βρείτε ένα διασκεδαστικό δώρο τεχνολογίας σε αυτή τη λίστα για κάθε tween.

Είτε επιλέγετε το πρώτο τηλέφωνο του tween σας είτε απλά αναβαθμίζετε σε νέο, το Huawei Honor 8 είναι μια τέλεια επιλογή. Πρώτον, υπάρχουν τέσσερα χρώματα διασκέδασης, όπως το ζαφείρι μπλε και το χρυσό του ήλιου. Το ελαφρύ αλουμινένιο σώμα από κράμα αλουμινίου είναι επίσης ανθεκτικό και κομψό, μια πρακτική και διασκεδαστική εναλλακτική λύση στην τιμή κάτω από το πιο πρόσφατο iPhone ή το Galaxy. Εκτός από την καλή εμφάνιση, το τηλέφωνο έχει αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για τα tweens: μια θεαματική κάμερα και αρκετή δύναμη για να τρέξει με σιγουριά όλες τις εφαρμογές που θέλουν.

Το τηλέφωνο διαθέτει μια μοναδική κάμερα διπλού φακού 12 MP, με έναν φακό που συλλαμβάνει πλούσια χρώματα και ο άλλος αφήνοντας φως για μια έντονη ζωντανή φωτογραφία. Η αυτόματη εστίαση σάς επιτρέπει να καταγράφετε τις καλύτερες εικόνες χωρίς να ανησυχείτε για τη σύνθεση, ενώ μια κάμερα που βλέπει προς τα εμπρός καθιστά εύκολη την αυτοεξυπηρέτηση. Επιπλέον, θα αγαπήσετε την τιμή τιμή και την ανθεκτική μπαταρία που δεν θα πεθάνει πριν από την ώρα της να τα πάρει από το σχολείο.

Ελέγξτε τις άλλες αξιολογήσεις μας για τα καλύτερα τηλέφωνα Huawei που διατίθενται στην αγορά σήμερα.

Τα αυτοκόλλητα stickie είναι ένας διασκεδαστικός και βολικός τρόπος για να συλλάβετε φωτογραφίες ομάδας ή να τραβήξετε μια εικόνα από διαφορετική γωνία. Αυτό το μοντέλο είναι ένα από τα καλύτερα στην αγορά. Διατίθεται σε λευκό ή ροζ χρυσό από ανοξείδωτο ατσάλι, το αυτοκόλλητο αυτοκόλλητο φαίνεται δροσερό και κομψό. Έρχεται με πολλά ωραία χαρακτηριστικά, καθώς πηγαίνει πέρα ​​από τη βασική συνδεσιμότητα Bluetooth.

Μια περιστροφή φως πλήρωσης 360 μοιρών προσθέτει μια πρόσθετη πρόσθετη διάσταση, διασφαλίζοντας ότι οι λήψεις συλλαμβάνονται με την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Ο αναδιπλούμενος επιλογέας κλικ και γωνίας προσαρμογής ταιριάζει σχεδόν σε οποιοδήποτε smartphone στην αγορά, ενώ ένα άγκιστρο σχοινιού ασφαλείας προσθέτει επιπλέον προστασία από πτώσεις. Ο ελαφρύς και επεκτάσιμος μονόποδης σχεδιασμός καταρρέει σε ένα βολικό πακέτο που ταιριάζει στο χέρι του tween.

Δείτε περισσότερες κριτικές για τα αγαπημένα μας αυτοκόλλητα που διατίθενται προς αγορά.

Κάντε τις βόλτες με λεωφορεία πιο ανεκτές με τα πολύχρωμα και άνετα ακουστικά Artix, το τέλειο ζευγάρι δοχείων για tweens. Διατίθενται σε πέντε κομψούς συνδυασμούς χρωμάτων, όπως ένα αθλητικό μπλε / πράσινο ζεύγος και ένα τολμηρό ροζ και μοβ σύνολο, το οποίο επιτρέπει κάποια εξατομίκευση. Είναι ελαφρύ και ρυθμιζόμενο, με μια γεμισμένη ταινία που ταιριάζει σε κεφάλια κάθε μεγέθους. Ένα καλώδιο νάιλον χωρίς καλώδιο και τα πτυσσόμενα ακουστικά επιτρέπουν σε αυτά να χωρούν εύκολα σε ένα σακίδιο ή ντουλάπι. Έχουν ακόμη ενσωματωμένο μικρόφωνο και διακόπτη ελέγχου παύσης / αναπαραγωγής για την πραγματοποίηση κλήσεων. Και η ποιότητα του ήχου είναι πολύ σαφής και ισορροπημένη για ένα ζευγάρι ακουστικών αξίας. Μην εγκαταλείπετε τα φτηνά freebies - δώστε στο tween το δώρο της μουσικής με αυτά τα πολύχρωμα ακουστικά Artix.

Αφήστε τα παιδιά να βγουν έξω με αυτό το πολύχρωμο φορητό ηχείο, ένα τέλειο δώρο για να τους αφήσει να πάρουν την αγαπημένη τους μουσική με εν κινήσει. Οι οπτικοηχητικές λυχνίες LED που αναβοσβήνουν με ροζ, ροζ, μοβ, μπλε, πράσινο και κίτρινο, μαζί με τον ήχο των μελωδιών, είναι πολύ διασκεδαστικό για τα παιδιά.

Συνδυάζει με τηλέφωνα, tablet και άλλες συσκευές με δυνατότητα Bluetooth με τεχνολογία Bluetooth 3.0, αλλά μπορεί επίσης να συνδεθεί σε συσκευές εκτός Bluetooth με ομοαξονικό καλώδιο ηχείων. Περιμένετε τον ήχο ποιότητας από ένα ενσωματωμένο διπλό πηνίο φωνής που φέρνει βαθιά μπάσα και ξεκάθαρα πρίμα. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι έξι ώρες με μία μόνο φόρτιση.

Το Samsung Galaxy Tab E Lite είναι ιδανικό για tweens. Είναι φορητό, φθηνό και δροσερό. Η λεπτή και ελαφριά συσκευή μπορεί να χωρέσει σε ένα σακίδιο στο δρόμο προς το σχολείο, ενώ η οθόνη επτά ιντσών είναι τέλεια σαν ένα ηλεκτρονικό βιβλίο ή μια οθόνη ταινιών. Το tablet διαθέτει 8GB μνήμης και μπορεί να επεκταθεί σε επιπλέον 32GB, το οποίο είναι αρκετό για την αποθήκευση σχολικού υλικού και εφαρμογών. Μια ισχυρή μπαταρία κρατά τη συσκευή λειτουργική για έως και εννέα ώρες, αρκετή για να φτάσει σε εσάς και το παιδί σας μέσα από μακριές βόλτες με αεροπλάνο ή μια κουραστική μέρα στο σχολείο. Μια κάμερα που βλέπει προς τα πίσω μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες διασκέδασης, ενώ η φωτεινή οθόνη κάνει τα παιχνίδια και τις ταινίες να φαίνονται υπέροχα. Τέλος, το tablet είναι πολύ εύκολο στη χρήση και είναι ιδανικό για παιδιά που δεν έχουν πολύ εξοικείωση με την τεχνολογία. Η διασύνδεση είναι απλή και διαισθητική, επιτρέποντάς τους να έχουν εύκολη πρόσβαση στις αγαπημένες τους εφαρμογές και ιστότοπους.

Δείτε περισσότερες κριτικές για τα αγαπημένα μας δισκία διαθέσιμα για αγορά.

Το Retro συναντά μοντέρνα μοντέλα με το FujiFilm Instax Mini 9, μια διασκεδαστική ενημέρωση για την κάμερα polaroid για την ψηφιακή εποχή. Η φορητή συσκευή είναι χαριτωμένη και διατίθεται σε παγωτό, κοβάλτιο, ασβέστη, λευκό καπνιστό ή φλαμίνγκο ροζ. Απλά φορτώστε την ταινία, σημείξτε και τραβήξτε και μια εικόνα θα αναπτυχθεί σε δευτερόλεπτα. Διαθέτει αυτόματη μέτρηση έκθεσης για να συντονίσει τη φωτογραφική μηχανή στις προτεινόμενες ρυθμίσεις διαφράγματος με LED που αναβοσβήνει. Μπορεί επίσης να αλλάξει σε λειτουργία υψηλής λειτουργίας για να πάρει φωτεινότερες εικόνες, ακριβώς τι χρειάζονται οι tweens για ένα τέλειο πορτρέτο. Ένας νέος καθρέπτης Selfie βοηθά τον φακό για την τέλεια αυτοεξυπηρέτηση, ενώ ένα κοντινό προσάρτημα φακού βοηθά τα παιδιά να καταγράφουν διασκεδαστικά πλάνα των κατοικίδιων ζώων ή των τροφίμων τους. Χρειάζεται μπαταρίες AA και ταινίες, αλλά αυτό είναι ένα δώρο διασκέδασης το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με τους φίλους σας για να διατηρήσετε τις αγαπημένες τους μνήμες.

Δείτε περισσότερες κριτικές για τις αγαπημένες μας στιγμιαίες φωτογραφικές μηχανές που είναι διαθέσιμες για αγορά.

Εμπνευστείτε τις δημιουργικές προσπάθειες του παιδιού σας με αυτή τη συμπαγή και προσβάσιμη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Όταν το tween σας χρειάζεται να πάει πάνω από την κάμερα του τηλεφώνου του (ή εάν είναι πολύ νωρίς για ένα τηλέφωνο εντελώς), αυτή η φωτογραφική μηχανή Canon-point-and-shoot θα λειτουργήσει καλά. Έχει 10x οπτικό ζουμ και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας για να τραβήξει μεγάλες λήψεις από μακριά. Ο αισθητήρας CCD 20 MP και ο επεξεργαστής DIGIC 4+ δίνουν μεγάλη ποιότητα εικόνας για το σημείο τιμής (είναι κατάλληλο για απλές εγωιστικές και πιο καλλιτεχνικές λήψεις.) Η φωτογραφική μηχανή καταγράφει σε HD 720p για κάθε ταινία που κάνει έργα, ενώ τα αποτελέσματα όπως το Fisheye Toy Η κάμερα προσθέτει πολλές δυνατότητες διασκέδασης για να είναι δημιουργική. Άλλα συμπαθητικά εφέ περιλαμβάνουν ενσωματωμένο Wi-Fi για κοινή χρήση και κουμπί βοήθειας που παρέχει εύκολες απαντήσεις σε τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Το τελευταίο 3DS XL της Nintendo είναι ένα σούπερ σταρ ψυχαγωγίας που σίγουρα θα ευχαριστήσει κάθε tween. Ο υπερφορτωμένος διάδοχος του Gameboy παίρνει το φορητό παιχνίδι στο επόμενο επίπεδο με βελτιωμένη ισχύ επεξεργασίας για να κάνει τα παιχνίδια πιο απολαυστικά και ευαίσθητα από ποτέ. Υπάρχει μια εσωτερική κάμερα παρακολούθησης 3D που ρυθμίζει αυτόματα τρισδιάστατα παιχνίδια στο γλυκό σημείο ανάλογα με την τοποθεσία του προσώπου του χρήστη.

Η Nintendo πρόσθεσε επίσης το stick C για βελτιωμένο έλεγχο, το οποίο μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά σε παιχνίδια όπως το Super Smash Brothers. Και το σύστημα είναι συμβατό με τη σουίτα των φιλικών προς την οικογένεια τίτλων της Nintendo, όπως ο Mario Kart, ο Legend of Zelda και το Fire Emblem. Και εξαιρετικά νέα για τους ιδιοκτήτες Nintendo Wii και Switch: Το 3DS amiibos και μερικά παιχνίδια επιτρέπουν την συμβατότητα μεταξύ πλατφορμών.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .