Τα 5 καλύτερα σετ επισκευής CD για αγορά το 2018

Επαναφέρετε τη μουσική συλλογή σας και πείτε αντίο σε παραλειπόμενα κομμάτια

Ανεξάρτητα από το πόσο η μουσική βιομηχανία συνεχίζει να κατευθύνει τον ατμό μπροστά σε έναν κόσμο μόνο με ροή, τα CD αποτελούν ένα μέρος της ιστορίας που πολλοί ομιλητές δεν θα ξεχάσουν σύντομα. Δυστυχώς, μετά από χρόνια χρήσης, ένα CD μπορεί να παραλείψει ή να πηδήσει κατά τη διάρκεια συνεδριών ακρόασης λόγω δακτυλικών αποτυπωμάτων, γρατζουνιές ή ηλικίας. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν σχετικά φθηνές μέθοδοι για να διορθώσετε αυτές τις γρατζουνιές (και για τις βαθύτερες γρατσουνιές σε δίσκο, μερικές ακριβές λύσεις που υπόσχονται να επιδιορθώσουν οτιδήποτε). Συνεχίστε να διαβάζετε για να βρείτε τα καλύτερα κιτ επισκευής CD που θα αγοράσετε σήμερα.

Αν ψάχνετε για ένα μεγάλο πολυλειτουργικό, όνομα μάρκας επισκευής CD μάρκας που μπορεί να λειτουργήσει σε σχεδόν κάθε τύπο δίσκου, το Monoprice 105164 είναι η καλύτερη επιλογή σας. Το Monoprice, ικανό να δουλεύει με δίσκους CD, DVD, Blu-Ray ή ακόμη και δίσκους HD-DVD παλαιού σχολείου, λειτουργεί για να αφαιρέσει τη σκόνη, τις γρατζουνιές, τους λεκέδες και τα δακτυλικά αποτυπώματα ακριβώς έξω από το CD χωρίς να χρησιμοποιεί επιβλαβείς ή επικίνδυνες χημικές ουσίες.

Ο κυκλικός σχεδιασμός μετρά ένα συμπαγές μέγεθος 5,7 x 1,9 x 6,3 ίντσες με αρκετό χώρο για την τακτοποίησή του με όλα τα σχετικά είδη καθαρισμού. Οι κριτικές χρηστών σημειώνουν ότι το Monoprice δεν είναι εξίσου αποτελεσματικό με βαθύτερες γρατζουνιές, όπως οι πιο ακριβοί ανταγωνιστές του, αλλά γενικά το Monoprice κάνει μια αξιόπιστη δουλειά για να βοηθήσει στην αποκατάσταση των μέσων CD και DVD στις μέρες της δόξας τους.

Το σετ επισκευής γρατσουνιών Maxell CD / CD-ROM χρησιμοποιείται καλύτερα για να σκουπίσετε τα δακτυλικά αποτυπώματα, τις γρατζουνιές και τις γρατζουνιές. Ιδανικό για δίσκους που παραλείπουν σε ένα CD Player, ο Maxell έρχεται τόσο με αφαίρεσης γρατσουνιών όσο και με καθαριστικό / στιλβωτικό / στεγανοποιητικό τύπο για μια διαδικασία δύο σταδίων για την επιδιόρθωση απαλά χαραγμένων δίσκων. Υπάρχει αρκετός τύπος για να χειριστείτε τις επισκευές μέχρι και για 100 δίσκους, επιτρέποντάς τους να αποφύγουν την παραβίαση μουσικής ή τη μείωση της απώλειας ήχου που μπορεί να προκύψει από τις γρατζουνιές της επιφάνειας. Πέρα από τα CD, ο Maxell τονίζει ότι η διαδικασία σε δύο βήματα λειτουργεί τόσο καλά σε DVD, όσο και σε δίσκους σταθμών παιχνιδιών για το Microsoft Xbox ή το PlayStation της Sony.

Η μηχανή επισκευής JFJ One-Step Eyecon 110V είναι έτοιμη να πάρει οποιονδήποτε γρατζουνισμένο δίσκο και να δουλέψει τη μαγεία της. Μετρώντας 27 x 12 x 11 ίντσες, αυτό είναι πάρα πολύ επιτραπέζιο ή επιτραπέζιο με ένα κιτ τροφοδοσίας που μπορεί να διαρκέσει έως και 2.000 επισκευές. Με βάση το κόστος της μονάδας, αυτό είναι αρκετές επισκευές για να σπάσει το κόστος ιδιοκτησίας σε 1 ή 2 λεπτά μια επισκευή, η οποία ακούγεται σαν ένα μεγάλο κόστος για τη ζωή της μονάδας.

Περιλαμβάνει ένα μαξιλάρι για το σκούπισμα δίσκων και μια ένωση για την επισκευή γρατσουνιών σε ένα βήμα ή σε τόσο λίγο χρόνο όσο 15 δευτερόλεπτα ανά δίσκο. Για ακόμη πιο βαθιές γρατζουνιές, το JFJ περιλαμβάνει μια επιλογή λείανσης για gouges ότι εναλλακτικές επιλογές θα προσπαθούσαν να διορθώσουν. Επιπλέον, το JFJ έχει μια συνταγή Blu-Ray που εκκρεμεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και είναι 100 τοις εκατό χωρίς σιλικόνη και μπορεί να λειτουργήσει σε επισκευές Blu-Ray εξίσου εύκολη με τα παραδοσιακά CD.

Διαθέτοντας μια αυτοματοποιημένη διαδικασία καθαρισμού και επιδιόρθωσης, το Memorex OptiFix Pro κάνει μεγάλη δουλειά για να χτυπήσει τις γρατζουνιές της επιφάνειας σαν επαγγελματίας. Αφαιρεί όλη τη βρωμιά και τη σκόνη που μπορούν να συσσωρευτούν σε ένα CD κατά τη διάρκεια των ετών. Το OptiFix Pro χρησιμοποιεί ένα διάλυμα καθαρισμού χωρίς χημικά που συνδυάζεται με μαλακά μαξιλάρια καθαρισμού για την αφαίρεση των γρατζουνιές της επιφάνειας που μπορεί να οδηγήσουν σε παραβίαση ήχου.

Ο ενσωματωμένος αυτόματος χρονοδιακόπτης παίρνει όλες τις εικασίες εκτός όταν ένα CD είναι έτοιμο για αφαίρεση (οι περισσότερες γρατζουνιές αφαιρούνται ή μειώνονται εντός τριών λεπτών από την ενεργοποίηση του OptiFix Pro). Λειτουργεί με CD, DVD και οποιοδήποτε δίσκο βιντεοπαιχνιδιών. Με όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε διορθώσεις, το σιωπηλό πρόγραμμα OptiFix Pro δεν θα αντιμετωπίσει τις βαθύτερες γρατζουνιές, αλλά για βασικές γρατσουνιές, είναι μια εξαιρετική λύση.

Η μηχανή επισκευής JFJ Easy Pro είναι ικανή να ρυθμίζει τα βαθιές μετρήσεις όπως και οι ελαφριές γρατζουνιές και ο συνδυασμός του εσωτερικού ελαφρού κινητήρα και των χημικά ασφαλών ενώσεων θα κάνει την εμφάνιση και την αναπαραγωγή του CD σαν την πρώτη μέρα που την αφαιρέσατε από το περιτύλιγμα . Δεν υπάρχει νερό ή μανίκι για να μπείτε στο δρόμο ή να καθαρίσετε. Η μηχανή ενός βήματος κάνει όλη τη βρώμικη δουλειά για εσάς. Το JFJ Easy Pro μπορεί να αντιμετωπίσει εύκολα εκατοντάδες επισκευές καθιστώντας το απίστευτα οικονομικό όταν θεωρείτε ότι κάθε δίσκος θα κοστίσει περίπου 15 έως 20 λεπτά για να επισκευαστεί καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής του Easy Pro. Συμβατό με δίσκους Xbox και PlayStation, καθώς και δίσκους Blu-Ray, CDR, DVDR και ήχου, το Easy Pro είναι έτοιμο για οποιοδήποτε σπίτι ή επιχείρηση.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .