Τα 8 καλύτερα μικρόφωνα USB που αγοράζουν το 2018

Κάντε τη φωνή σας να ακουστεί

Είτε θέλετε να συνομιλήσετε μέσω βίντεο, να παίξετε παιχνίδια online με την ομάδα σας, να κάνετε εκπληκτικές ηχογραφήσεις capella ή ακόμα και να αναπαράγετε podcast ή βίντεο με ήχο επαγγελματικής ποιότητας, μπορείτε να βρείτε ένα μικρόφωνο USB στο Amazon που καλύπτει τις ανάγκες σας. Με την απλή τεχνολογία plug-and-play, αυτά τα μικρόφωνα USB είναι εύχρηστα και έρχονται σε μια μεγάλη ποικιλία στυλ, ώστε να μπορείτε να βρείτε ένα ιδανικό για εσάς.

Αυτό το εύχρηστο μικρόφωνο εγγραφής συνδέεται απευθείας στη θύρα USB ενός υπολογιστή Mac ή PC, ώστε να μπορείτε να το εγκαταστήσετε σε δευτερόλεπτα. Αυτή η έκδοση είναι συμβατή με τα Windows 7, Vista, XP, 2000 ή Mac OS X. Το στιβαρό μεταλλικό σχέδιο συνοδεύεται από τρίποδο για μεγαλύτερη σταθερότητα, επομένως δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για το χτύπημα του κατά τη διάρκεια της επόμενης ζωντανής ροής σας συνομιλία μέσω βίντεο. Το μικρόφωνο καρδιοειδούς πολικού μοτίβου μειώνει τον στατικό θόρυβο και χωρίζει την ηχογράφηση από οποιοδήποτε θόρυβο φόντου, έτσι ώστε η φωνή σας να φτάνει δυνατά και καθαρά. Επιπλέον, είναι φιλικό προς τον προϋπολογισμό τιμή το καθιστά εξαιρετικό για τους αρχάριους να πάρουν μόνο για να κάνουν τα δικά τους βίντεο.

Αυτό το μικρόφωνο USB από το 1byone διαθέτει την ικανότητα να καταγράφει ολόκληρο το φάσμα της ανθρώπινης φωνής, εκτελώντας ένα ρυθμό δειγματοληψίας μέχρι 16 bit / 48 kHz. Έρχεται με βάση τρίποδα και καλώδιο USB, ώστε να μπορείτε απλά να το συνδέσετε στη μηχανή Mac ή Windows και να ξεκινήσετε με την επόμενη εγγραφή σας. Το μικρόφωνο της κάψουλας συμπυκνωτή έχει δύο ρυθμίσεις μοτίβων - μονοκατευθυντικές ή μη κατευθυντικές - για διαφορετικές καταστάσεις εγγραφής. Το εύχρηστο κουμπί σίγασης σάς βοηθά να εξαλείψετε γρήγορα τυχόν θορύβους που προκαλούν στρέβλωση της προσοχής από τις ηχογραφήσεις σας podcast. Επιπλέον, παρέχεται με υποδοχή ακουστικών με μηδενική καθυστέρηση που σας επιτρέπει να ακούτε τι ακούγεται όπως καταγράφετε σε πραγματικό χρόνο - ένα ιδανικό εργαλείο για τους podcasters που προσπαθούν να δημιουργήσουν μια μαγευτική ηχογράφηση.

Εάν χρειάζεστε ήχο επαγγελματικής ποιότητας αλλά θέλετε μια γρήγορη και εύκολη στη χρήση συσκευή, δοκιμάστε αυτό το μικρόφωνο συμπυκνωτή Audio-Technica. Ειδικά σχεδιασμένο για ψηφιακή καταγραφή, αυτό το μικρόφωνο παρέχει ρυθμό δειγματοληψίας 16 bit, 44,1 / 48 kHz για αποτελέσματα ήχου υψηλής ποιότητας. Είναι συμβατό με τα Windows 7, Vista, XP, 2000 ή Mac OSX. Η ενσωματωμένη υποδοχή ακουστικών με έλεγχο έντασης του ήχου σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τη δική σας φωνητική εγγραφή χωρίς ενοχλητική υστέρηση και τα μίξερ μικροφώνου σας επιτρέπουν να συνδυάσετε το σήμα μικροφώνου σας και τον προ-ηχογραφημένο ήχο, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε μια επαγγελματική αφήγηση, άλλη εγγραφή. Έρχεται με το δικό του περιστρεφόμενο στήριγμα στήριξης και προσαρμογέα, μαλακή προστατευτική θήκη, βάση γραφείου τρίποδων, καθώς και καλώδιο USB 10 ποδιών.

Με το σχεδιασμό που εμπνέει τα άτομα, αυτό το μικρόφωνο USB ζωντανεύει οποιοδήποτε γραφείο ή αίθουσα παιχνιδιών. Δεν είναι μόνο κομψό, όμως; αυτό το μικρό μικρόφωνο διαθέτει εσωτερική κάψουλα συμπυκνωτή τοποθετημένη σε κρούση και παρέχει απόκριση συχνότητας 20 Hz-20 kHz, ώστε να μπορείτε να πάρετε εξαιρετικό ήχο είτε το χρησιμοποιείτε για τηλεδιάσκεψη, τη δημιουργία βίντεο ή το παιχνίδι. Συμβατό με Mac και Windows, ο εύκολος σχεδιασμός plug-and-play θα σας ρυθμίσει μέσα σε λίγα λεπτά. Με μόνο 1,4 λίβρες, αυτό το μικρόφωνο είναι εξαιρετικά ελαφρύ αλλά ανθεκτικό στην ρυθμιζόμενη βάση του. Μπορείτε να ρυθμίσετε εύκολα το ύψος του μικροφώνου για διαφορετικές χρήσεις.

Με ένα βραβευμένο σχεδιασμό διπλού καψακίου και κυκλώματος, αυτό το μικρόφωνο USB παράγει καθαρή και καθαρή ηχογράφηση χωρίς παραμόρφωση ή ενοχλητικό σχόλιο. Ένας μοναδικός διακόπτης μοτίβου σάς δίνει τη δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ τριών διαφορετικών ρυθμίσεων για την ημιαυτόματη ή καρδιοειδή εγγραφή, δίνοντάς σας την ευελιξία να εγγράφετε τραγούδια ή άλλη μουσική μια μέρα, podcasts ή video συνεντεύξεις μια άλλη μέρα και video chat την επόμενη μέρα. Αυτό το δροσερό γυαλιστερό μαύρο μικρόφωνο στυλ χιονοστιβάδας έρχεται επίσης σε μπλε, πράσινο και αλουμίνιο, ώστε να μπορείτε να το συντονίσετε με το ντεκόρ σας. Όπως και οι άλλες επιλογές, αυτό το μικρόφωνο είναι συμβατό τόσο με Mac όσο και με τα Windows και διαθέτει ένα γρήγορο σχεδιασμό plug-and-play.

Ιδανικό για φοιτητές ή για εκείνους που χρειάζονται απλά ένα μεγάλο μικρόφωνο για συνομιλία μέσω βίντεο, το μικρόφωνο Xiaokoa USB είναι το καλύτερο που διατίθεται στο Amazon για λιγότερο από $ 30. Παρόλο που η επιλογή αυτή σας βοηθάει να παραμείνετε στον προϋπολογισμό σας, διαθέτει μεταλλικό πλέγμα υψηλής ποιότητας και ενσωματωμένο σφουγγάρι για θόρυβο για να μειώσετε τους θορύβους του περιβάλλοντος και την ανατροφοδότηση. Έρχεται ακόμη και με ένα ακουστικό που έχει μια ενσωματωμένη λειτουργία παρακολούθησης, ώστε να μπορείτε να ακούτε τον εαυτό σας κατά την εγγραφή σας. Δεν απαιτείται επιπλέον λογισμικό ή προγράμματα οδήγησης για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτό το μικρό μικρόφωνο. Απλά συνδέστε το στον υπολογιστή σας ή στο μηχάνημα της Apple και ξεκινήστε την εγγραφή. Έρχεται επίσης με μια ρυθμιζόμενη βάση μικροφώνου που συμπληρώνει το σώμα του χρωμίου του μικροφώνου.

Το NT-USB είναι ένα υπέροχο μικρόφωνο διεύθυνσης που είναι ιδανικό για την εγγραφή τραγουδιών και μουσικών παραστάσεων. Χρησιμοποιήστε το με οποιαδήποτε κύρια εφαρμογή εγγραφής που δέχεται εξωτερικό μικρόφωνο σε υπολογιστές Windows ή Mac ή ακόμα και σε εφαρμογή εγγραφής iPad mainstream. Με υποδοχή παρακολούθησης ακουστικών με μηδενική καθυστέρηση, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι η μουσική σας ακούγεται υπέροχη καθώς εγγράφεστε σε πραγματικό χρόνο. Περιλαμβάνει ακόμη κλήσεις για να ρυθμίσετε το μίγμα μεταξύ του ήχου του υπολογιστή σας και της εισόδου μικροφώνου, καθιστώντας το ιδανικό εάν εγγράφετε φωνητικά στα δικά σας κομμάτια. Το συμπεριλαμβανόμενο pop-φίλτρο ταιριάζει στη βάση του μικροφώνου για να ελαχιστοποιήσει τους σκληρούς ήχους κατά τη διάρκεια της απόδοσής σας. Έρχεται επίσης με βάση στήριξης stand και επιτραπέζιου τρίποδου ώστε να μπορείτε να κρατάτε τα χέρια σας ελεύθερα κατά την εγγραφή.

Αν ψάχνετε για ένα μικρόφωνο για να βελτιώσετε την εμπειρία της συνομιλίας σας με βίντεο, αυτό το μικρόφωνο Fifine USB λαμβάνει την εργασία κάτω από κάτω από $ 25. Απλά συνδέστε το σε οποιαδήποτε διαθέσιμη θύρα USB στον υπολογιστή σας Windows ή Mac, επιλέξτε το ως είσοδο στις ρυθμίσεις λογισμικού και ξεκινήστε την εγγραφή - δεν απαιτείται επιπλέον λογισμικό. Αν και αυτή είναι μια φθηνή επιλογή, εξακολουθεί να παρέχει μια ομαλή απόκριση συχνότητας 50Hz-16KHz και σας επιτρέπει να εγγράφετε απευθείας στον υπολογιστή σας. Δοκιμάστε να το χρησιμοποιήσετε για παιχνίδια, για να συντονιστείτε κατά τη διάρκεια επιδρομών ή ακόμα και για την εγγραφή βίντεο στο YouTube.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .