Πώς να διαγράψετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με μια συντόμευση πληκτρολογίου στο Gmail

Μπορείτε να διαγράψετε ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, καθώς και πολλά επιλεγμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στο Gmail με μια γρήγορη συντόμευση πληκτρολογίου.

Ανοίξτε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλετε να διαγράψετε (ή επιλέξτε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλετε να διαγράψετε, επιλέγοντας τα πλαίσια δίπλα στο καθένα) και εισάγετε την ετικέτα hash ( # ) πατώντας το συνδυασμό πλήκτρων Shift + 3 .

Αυτή η ενέργεια διαγράφει το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τα επιλεγμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μία γρήγορη κλήση.

Ωστόσο, αυτή η συντόμευση λειτουργεί μόνο εάν οι συντομεύσεις πληκτρολογίου είναι ενεργοποιημένες στις ρυθμίσεις του Gmail.

Πώς να ενεργοποιήσετε τις συντομεύσεις πληκτρολογίου στο Gmail

Εάν η συντόμευση Shift + 3 δεν διαγράφει τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για εσάς, είναι πιθανό να έχουν απενεργοποιημένες τις συντομεύσεις πληκτρολογίου - απενεργοποιούνται από προεπιλογή.

Ενεργοποιήστε τις συντομεύσεις πληκτρολογίου του Gmail με αυτά τα βήματα:

  1. Στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου του Gmail, κάντε κλικ στο κουμπί Ρυθμίσεις (εμφανίζεται ως εικονίδιο με γρανάζι).
  2. Επιλέξτε Ρυθμίσεις από το μενού.
  3. Στη σελίδα Ρυθμίσεις, μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότητα Συντομεύσεις πληκτρολογίου. Κάντε κλικ στο κουμπί επιλογής δίπλα στις Συντομεύσεις πληκτρολογίου .
  4. Μεταβείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση αλλαγών .

Τώρα η συντόμευση πληκτρολογίου Shift + 3 θα είναι ενεργή για τη διαγραφή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Περισσότερες Συντομεύσεις πληκτρολογίου Gmail

Με τις συντομεύσεις πληκτρολογίου ενεργοποιημένες στο Gmail, έχετε πρόσβαση σε ακόμη περισσότερες επιλογές συντόμευσης. Υπάρχουν αρκετές, επομένως διερευνήστε ποιες συντομεύσεις πληκτρολογίου είναι χρήσιμες για τον εαυτό σας.