Τα 7 καλύτερα προϊόντα Smart αυτοκινήτου που θα αγοράσουν το 2018

Αγοράστε το καλύτερο κλειδί finder, dash cam, smartphone mount και πολλά άλλα για το αυτοκίνητό σας

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας smartphone και Bluetooth (μεταξύ άλλων), οι λειτουργίες των αυτοκινήτων μας ήταν επίσης σε θέση να εξελιχθούν. Αλλά η ανακάλυψη των προϊόντων που πρέπει να αγοράσετε και να συγχρονίσετε μέχρι το αυτοκίνητό σας μπορεί να είναι δύσκολη. Έτσι, για να βοηθήσουμε, έχουμε συντάξει μια λίστα με τα τρέχοντα καλύτερα προϊόντα τεχνολογίας έξυπνων αυτοκινήτων του 2018. Τα προϊόντα κυμαίνονται από την ολοένα και δημοφιλέστερη κάμερα καταγραφής βίντεο, σε πιο ολοκληρωμένο και επαγγελματικό λογισμικό συντήρησης, όπως ένα εργαλείο σάρωσης που παρακολουθεί το αυτοκίνητό σας διάγνωσης. Διαβάστε παρακάτω για να δείτε τα έξυπνα προϊόντα αυτοκινήτου που πρέπει να έχετε.

Οι βάσεις έξυπνων τηλεφώνων είναι εδώ και χρόνια και έρχονται σε μια εκπληκτική ποσότητα στυλ. Αλλά με τα τηλέφωνα που μεγαλώνουν τα τελευταία χρόνια, δεν είναι όλα τα mounts κατάλληλα για να σας βοηθήσουν ανεξάρτητα από το μέγεθος του τηλεφώνου. Το iOttie Easy One Touch 3, ωστόσο, λειτουργεί σχεδόν με κάθε smartphone (πλάτος έως 3,5 ίντσες), συμπεριλαμβανομένων νεότερων μοντέλων όπως τα iPhone 7 και 7 Plus, Samsung Galaxy S7 και S7 Edge, Google Pixel και Moto Z.

Το iOttie Easy One Touch 3 συνδέεται με το ταμπλό ή το παρμπρίζ σας με ένα κολλητικό gel pad που λειτουργεί στις περισσότερες επιφάνειες και κρατάει το smartphone σας σφιχτά στη θέση του, ανεξάρτητα από το σημείο στο οποίο το κολλάτε. Η βάση διαθέτει τηλεσκοπικό βραχίονα που φέρνει το τηλέφωνό σας μία ίντσα πιο κοντά σε εσάς και μπορεί να στρέψει 180 μοίρες, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας σε κατακόρυφη ή οριζόντια λειτουργία.

Ενώ αυτή είναι η γενική επιλογή μας για το καλύτερο mount smartphone, θα πρέπει να προσέξουμε ότι αυτό δεν είναι κατάλληλο για ζεστές θερμοκρασίες και μπορεί να χαλαρώσει κάτω από υπερβολική ζέστη.

Θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάποιες άλλες επιλογές; Δείτε τον οδηγό μας για το καλύτερους κατόχους αυτοκινήτου .

Τι αυτόματο εργαλείο σάρωσης που γνωρίζετε θα λειτουργήσει με τις συσκευές σας iOS και Android; Το Αυτόματο είναι αυτό για εσάς και έχει σχεδιαστεί να είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία σάρωσης για λειτουργική συμβατότητα - λειτουργεί ακόμα και σε συνδυασμό με την Amazon Echo.

Το Automatic είναι ένα εργαλείο σάρωσης αυτοκινήτου που σας προσφέρει την ίδια δύναμη με τους επαγγελματίες του αυτοκινήτου. Είναι σε θέση να αποκωδικοποιήσει το φως του κινητήρα του ελέγχου σας με μια λεπτομερή περιγραφή του προβλήματος μέσω της εφαρμογής του Automatic. Θα μπορείτε να το εκκαθαρίσετε για μικρά θέματα που μπορείτε να διορθώσετε, αλλά αν χρειαστείτε μηχανικό, θα σας προσφέρουμε ειδικούς στην περιοχή σας.

Αν βρίσκεστε σε ατύχημα, η συσκευή θα λάβει άμεση βοήθεια από έναν ενεργό πράκτορα και θα σας καλούν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης - ενώ θα ενημερώνει την οικογένειά σας και τους στενούς φίλους σας. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο στις Η.Π.Α. και δεν υπάρχουν συνδρομές για τον προσαρμογέα δεύτερης γενιάς του προϊόντος.

Η συσκευή παρέχει προειδοποιήσεις ήχου που σας βοηθούν να μείνετε κάτω από το όριο ταχύτητας που ορίζετε στην εφαρμογή και επίσης βοηθάει με οδηγικές συνήθειες για να βελτιώσετε το φρενάρισμα και την ομαλότερη επιτάχυνση. Η συσκευή παρακολουθεί επίσης το κόστος και το MPG για κάθε ταξίδι, ώστε να μπορείτε να βρείτε πιο αποτελεσματικές διαδρομές στον προορισμό σας.

Υπάρχουν πολλοί έξυπνοι ιχνηλάτες αυτοκινήτων GPS που διατίθενται στην αγορά σήμερα, όλα υποσχόμενοι την ικανότητα να κρατούν τις καρτέλες στους νέους οδηγούς, τους συναδέλφους, τους ανθρώπους που δανείζουν το αυτοκίνητό σας ή ακόμα και δυνητικά εξαπατώντας συζύγους. Αλλά πολλοί από αυτούς τους ιχνηλάτες θέλουν όλοι να αγοράσετε τη συσκευή και στη συνέχεια πληρώνετε μια μηνιαία αμοιβή για τη χρήση της συσκευής, μερικές φορές μέχρι και $ 25 το μήνα. Αυτό είναι ένα σκληρό πωλούν σε πολλούς πελάτες, αλλά το Vyncs 3G GPS Tracker είναι ένα βήμα παραπάνω από το υπόλοιπο κυρίως επειδή δεν χρεώνει ένα βασικό μηνιαίο τέλος. Αντ 'αυτού, πληρώνετε για τη συσκευή μία φορά και στη συνέχεια θα έχετε ένα χρόνο υπηρεσίας. Μετά από αυτό, το κόστος είναι $ 69,99 το χρόνο, το οποίο και πάλι είναι φθηνότερο από τους ανταγωνιστές του.

Ο ιχνηλάτης Vyncs ενημερώνει τη θέση του κάθε τρία λεπτά στη βασική τιμή, αλλά μπορείτε να πληρώσετε περισσότερα εάν θέλετε να ενημερώνεται κάθε 60 δευτερόλεπτα, 30 δευτερόλεπτα ή 15 δευτερόλεπτα. Προσφέρει σταθερή 3G ασύρματη σύνδεση σε όλες τις 50 πολιτείες των ΗΠΑ, στις Παρθένοι Νήσους των ΗΠΑ, στο Πουέρτο Ρίκο και στον Καναδά και στη συνέχεια παραδίδει πληροφορίες στον ιδιοκτήτη μέσω μιας πύλης Web ή των εφαρμογών Vyncs iOS ή Android. Οι πληροφορίες που συλλέγει περιλαμβάνουν τη θέση GPS (duh), τη διαγνωστική του οχήματος όπως το φωτισμό του κινητήρα, την οικονομία καυσίμου, το επίπεδο καυσίμου, τη βαθμολογία του οδηγού και άλλα. Συνολικά, αυτή είναι η πιο καλά στρογγυλεμένη συσκευή εντοπισμού GPS που έχουμε δει και μια σχετικά καλή συμφωνία, για εκκίνηση.

Ελέγξτε τις άλλες κριτικές μας σχετικά με τα καλύτερα GPS tracker αυτοκινήτων διαθέσιμα στην αγορά σήμερα.

Ένας τρόπος για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια ενός "ποιος χτύπησε ποιος" αυτοκινητιστικό ατύχημα είναι με την καταγραφή του στην κάμερα. Ο καλύτερος και πιο συμβατικός τρόπος για τη μαγνητοσκόπηση των συμβάντων οδήγησης είναι με μια κάμερα παύλα. Στο Amazon.com, το AUBBC Full HD 1080 P αυτοκίνητο οχήματος HD Dash Κάμερα DVR Cam Vision Recorder Cam με 32GB Micro SD Black Card είναι ο νούμερο ένα καλύτερο πωλητή στο αυτοκίνητο On-Dash Mounted Video.

Το AUBBC είναι ένα παλιό cam με μια οθόνη LCD υψηλής ευκρίνειας 2,31 ιντσών με λογοκρισία εικόνας CMOS 5Μ. Έχει μια οπτική μορφή 1 έως 2,5 ίντσες με ένα 2Μ-5Μ pixel COMS. Ο φακός παρέχει πλήρη ευρεία γωνία σε 140 μοίρες. Μπορεί να καταγράψει με 1920 με 1080 pixels στα 30 FPS ή 1280 με 720 pixels στα 60 FPS, ώστε να μπορείτε να καταγράψετε ευκρινείς εικόνες των πινακίδων κυκλοφορίας άλλων οδηγών σε περίπτωση σύγκρουσης. Έρχεται με κάρτα μνήμης TF 32GB και τροφοδοτείται από προσαρμογέα USB και ενσωματωμένη μπαταρία. Ένα κιτ τοποθέτησης περιλαμβάνεται επίσης για να το τοποθετήσετε στο ταμπλό σας.

Πολλοί χρήστες του Amazon.com έχουν επαίνεσε το προϊόν για την προσιτή τιμή και την ποιότητα της εγγραφής υψηλής ευκρίνειας για έως και τρεις ώρες.

Ο φορτιστής αυτοκινήτου Maxboost 4.8A / 24W 2 Smart Port μπορεί να τροφοδοτήσει τις κινητές συσκευές σας όπως το iPad, iPhone, iPod, HTC, Galaxy, Blackberry, MP3 players, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, PDA και κινητά τηλέφωνα. Προσφέρει μέγιστη ταχύτητα φόρτισης τόσο για τις συσκευές σας iPad όσο και για το iPhone, ώστε να φτάσουν γρήγορα στην πλήρη χωρητικότητα της μπαταρίας. Ο φορτιστής αυτοκινήτου USB διαθέτει ένα διπλό εγχυμένο πλαίσιο που αποτελείται από ένα εσωτερικό πολυανθρακικό στρώμα σε συνδυασμό με εύκαμπτη ατέρμονα χύτευση θερμοπλαστικής πολυουρεθάνης για μαλακή λαβή.

Το Maxboost διαθέτει ένα σύστημα έξυπνων κυκλωμάτων σχεδιασμένο ώστε να προστατεύει από βραχυκύκλωμα, υπερθέρμανση, ρεύματα και φόρτιση. Σταματά τη φόρτιση μόλις γεμίσει η μπαταρία της συσκευής σας. Οι διπλές έξυπνες θύρες USB επιτρέπουν ταυτόχρονη φόρτιση τόσο για εσάς όσο και για τον επιβάτη σας. Και περιλαμβάνει μια λυχνία LED που ανάβει όταν είναι έτοιμη η συσκευή. Πολλοί χρήστες του Amazon.com έχουν ευχαριστήσει τη συσκευή για τις δυνατότητές της γρήγορης φόρτισης που είναι κατά μέσο όρο ένα τοις εκατό ανά λεπτό, αλλά κάποιοι διαπίστωσαν ότι το πλαστικό περίβλημα της συσκευής δεν είναι πολύ ισχυρό και ότι σταμάτησε να λειτουργεί μετά από μερικούς μήνες. Αλλά από την πλευρά του συν, παρέχεται με εγγύηση ενός έτους. Τα χρώματα είναι μαύρα και άσπρα.

Ρίξτε μια ματιά σε μερικούς από τους άλλους καλύτερους φορτιστές αυτοκινήτων που μπορείτε να αγοράσετε.

Κεφάλια BLU Το ασύρματο κλειδί Bluetooth / Στοιχείο Finder θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τα κλειδιά σας όταν κολλήσετε σε μια δέσμευση, οπότε δεν χρειάζεται να ψάχνετε ξέφρενα γύρω από το δωμάτιο πριν βγείτε από την πόρτα. Αυτός ο μαύρος ηλεκτρονικός βομβητής έχει σχεδιαστεί με συναγερμό ήχου και κόκκινο φως LED σε περίπτωση απώλειας σύνδεσης. Ο φορητός ανιχνευτής χαμένων κλειδιών περιλαμβάνει επίσης απομακρυσμένες εντολές που είναι προσβάσιμες στο πλήκτρο του πλήκτρου fob, για να μπορείτε να στέλνετε ειδοποιήσεις.

Η συσκευή περιλαμβάνει γεωπεριφερειακές ενέργειες (μόνο για συστήματα που λειτουργούν με iOS) και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σύστημα εντοπισμού κλειδιών μέσω της εφαρμογής που μπορεί να μεταφορτώσει η εταιρεία στις κινητές συσκευές iOS και Android. Η εφαρμογή τραβάει μια χαμένη παρακολούθηση τοποθεσίας στο smartphone σας, καθιστώντας εύκολη τη βοήθεια για την εύρεση χαμένων κλειδιών και άλλων αντικειμένων όπως το πορτοφόλι, το πορτοφόλι σας και ακόμη και ο σκύλος σας. Περιλαμβάνει επίσης την ανίχνευση εγγύτητας, η οποία δημιουργεί μια αυτόματη ειδοποίηση ήχου όταν πλησιάζετε στο χαμένο σας αντικείμενο. Η συσκευή χρησιμοποιεί έναν πομπό χαμηλής ισχύος με διάρκεια ζωής μπαταρίας έως ένα έτος και είναι επίσης ανθεκτικό στο νερό.

Ορισμένοι χρήστες του Amazon.com, όπως ο ασύρματος κλειδωμένος ανιχνευτής, είναι σε θέση να σας προειδοποιήσει όταν αφήνετε κάτι πίσω, καθώς και τον συμπαγή σχεδιασμό του. Περισσότεροι κριτικοί αναλυτές έχουν πει ότι μπορεί να υπάρξουν προβλήματα συνδεσιμότητας με το smartphone τους και μερικές φορές έπεσαν συνδέσεις.

Θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάποιες άλλες επιλογές; Δείτε τον οδηγό μας για τους καλύτερους βασικούς εύρεσης .

Τα εργαλεία διαγνωστικής σάρωσης έχουν γίνει ένα μεγάλο χτύπημα πρόσφατα, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να παρακολουθούν την απόδοση του αυτοκινήτου τους. Και ένα από τα καλύτερα εργαλεία εντοπισμού τώρα είναι το ScanTool 427201 OBDLink LX Bluetooth για Android & Windows (δυστυχώς, θα χάσετε αν έχετε ένα προϊόν της Apple).

Το OBDLink LX είναι ένα εργαλείο σάρωσης διάγνωσης με σύνδεση Bluetooth, υπολογιστή ταξιδίου, καταγραφικό και παρακολούθηση απόδοσης σε πραγματικό χρόνο. Λειτουργεί με όλους από το 1996 και μετά, καθώς και ελαφρά φορτηγά που πωλούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες (εκτός των υβριδικών ή ηλεκτρικών οχημάτων). Είναι επίσης τσέπης μεγέθους, οπότε δεν θα σας εμποδίσει να φτάσετε στη θέση σας.

Η συσκευή σας επιτρέπει να "Clear Engine Light", να διαβάσετε όλους τους κωδικούς βλαβών διαγνωστικού ελέγχου και να τις ερευνήσετε online, να ελέγξετε την ετοιμότητα δοκιμών εκπομπών και να υπολογίσετε στιγμιαία MPG με την δωρεάν εφαρμογή OBDLink. Το OBDLink LX περιλαμβάνει μια ασφαλής κρυπτογράφηση δεδομένων 128 bit, η οποία εμποδίζει τους hackers να έχουν πρόσβαση στο δίκτυο του αυτοκινήτου σας, είναι αρκετά έξυπνο για να πάει να κοιμηθεί μόλις σβήσετε το αυτοκίνητό σας, εξοικονομώντας έτσι τη ζωή της μπαταρίας του αυτοκινήτου σας.

Ορισμένοι χρήστες του Amazon.com συστήνουν το προϊόν για τους λάτρεις των τεχνολογιών αυτοκινήτων που θέλουν να διεξάγουν διεξοδικούς διαγνωστικούς ελέγχους στο όχημά τους. Άλλοι αξιολογητές της Amazon.com βρήκαν κάποιες ασταθείς συνδέσεις που την ενώνουν με τα smartphones τους και χρησιμοποιώντας το Bluetooth. Από την πλευρά του συν, περιλαμβάνει δωρεάν ενημερώσεις για διάρκεια ζωής και firmware και τριετή εγγύηση από τον κατασκευαστή.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .