Οι 7 καλύτεροι trackers GPS αυτοκινήτου που αγοράζουν το 2018

Παρακολουθήστε όπου βρίσκονται τα παιδιά σας ή το όχημά σας εάν κλαπεί

Ενώ ελπίζουμε πάντα για το καλύτερο στη ζωή, μερικές φορές συμβαίνουν κακά πράγματα. Το να έχεις κλέψει το αυτοκίνητό σου θα σε αφήσει απογοητευμένο, αναστατωμένο και, σε πολλές περιπτώσεις, χωρίς επιλογές. Ευτυχώς, μια συσκευή παρακολούθησης οχημάτων GPS είναι μια φθηνή λύση που μπορεί εύκολα να κάνει τη διαφορά μεταξύ ενός αυτοκινήτου που χάθηκε για πάντα και μια γρήγορη ανάκαμψη. Χρησιμοποιούμενη από τους γονείς, τις επιχειρήσεις και τους καθημερινούς οδηγούς, ένας εξειδικευμένος ιχνηλάτης GPS αυτοκινήτου μπορεί να κάνει τα πάντα από την παροχή βοήθειας για εντοπισμό θέσης στην παρακολούθηση της ταχύτητας και της κατάστασης του κινητήρα. Δεν υπάρχει έλλειψη διαθέσιμων επιλογών, επομένως έχουμε πάρει την ελευθερία να επιλέξουμε μερικούς από τους καλύτερους εντοπιστές GPS αυτοκινήτου που θα αγοράσουν σήμερα.

Ένας από τους πιο δημοφιλείς εντοπιστές GPS αυτοκινήτου στην αγορά, το Spy Tech STI GL300 είναι μια ξεχωριστή λύση που προσφέρει σχεδόν ακριβή τοποθεσία 100% του οχήματος χάρη στην παρακολούθηση GPS σε πραγματικό χρόνο. Η προσθήκη ενός μετρητή επιτάχυνσης τριών αξόνων καθιστά την ανίχνευση της θέσης ενός αυτοκινήτου ακόμη πιο ακριβή (και οι ενημερώσεις μπορούν να παρέχονται όσο συχνά κάθε πέντε δευτερόλεπτα).

Η δημιουργία γεωγραφικών περιφράξεων ή ορίων είναι εύκολη αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο ενός αυτοκινήτου που εξέρχεται από μια συγκεκριμένη ζώνη. Με τη μέτρηση μεγέθους 1,5 x 0,9 x 2,7 ίντσες, το STI μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα οπουδήποτε μέσα σε ένα όχημα και, με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας ενεργοποίησης κίνησης, μπορεί να διαρκέσει δύο εβδομάδες ή και περισσότερο, προτού απαιτηθεί επαναφόρτιση.

Οι αναφορές παρακολούθησης είναι διαθέσιμες τόσο σε επιτραπέζιους υπολογιστές όσο και σε κινητές συσκευές και μπορείτε ακόμη και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις με κείμενο ή ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν ένα αυτοκίνητο εγκαταλείπει μια ζώνη γεωγραφικής περιφράξεως. Τα δεδομένα αποθηκεύονται για περισσότερες από 365 μέρες σε κάθε συσκευή με συνδρομές που ξεκινούν γύρω στα $ 25 το μήνα.

Το MasTrack προσφέρει εξαιρετική ανατροφοδότηση από τον χρήστη και μια πληθώρα χαρακτηριστικών. Με μια εσωτερική εφεδρική μπαταρία, το MasTrack μπορεί να παράσχει βοήθεια σχετικά με την τοποθεσία με ενημερώσεις GPS σε πραγματικό χρόνο σε εσωτερικούς χώρους ενός λεπτού 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα. Η κάλυψη σε εθνικό επίπεδο είναι διαθέσιμη τόσο στις ΗΠΑ όσο και στον Καναδά με μια μηνιαία συνδρομή που καταβάλλεται.

Συνδέοντας απευθείας τη θύρα OBD-II των οχημάτων σας χωρίς να χρειάζεται καλωδίωση, το MasTrack μπορεί να παρέχει πληροφορίες σχετικά με το όχημά σας, συμπεριλαμβανομένων των υπενθυμίσεων συντήρησης, των σημάτων ελέγχου κινητήρα και της κατάστασης ανάφλεξης. Για τους γονείς, ο μηχανισμός εντοπισμού GPS MasTrack μπορεί να παρέχει πληροφορίες μέσω απεριόριστου κειμένου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε σκληρό φρενάρισμα και επιτάχυνση, καθώς και ειδοποιήσεις ζώνης geofence όταν ένα αυτοκίνητο φεύγει από μια προκαθορισμένη θέση.

Μετρώντας μόνο 1 x 1,5 x 3 ίντσες σε μέγεθος, ο GPS Optimus 2.0 GPS tracker είναι μια πραγματικά φορητή επιλογή που μπορεί εύκολα να μεταβείτε ανάμεσα στα αυτοκίνητα με μια προειδοποίηση μιας στιγμής. Το μικρό μέγεθος του επιτρέπει να κρυφτεί εύκολα κάτω από ένα κάθισμα, σε ένα ντουλαπάκι ή σε οποιοδήποτε άλλο χώρο αποθήκευσης μέσα σε ένα όχημα.

Το πληρωμένο μηνιαίο πρόγραμμα εξυπηρέτησης επιτρέπει στους χρήστες να ακυρώνονται ανά πάσα στιγμή, αλλά συνοδεύεται από πλήθος εύχρηστων λειτουργιών μέσω της εφαρμογής iPhone και Android για λήψη. Μπορεί να παρέχει ειδοποιήσεις μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μηνυμάτων κειμένου για κίνηση, geofencing, ταχύτητα και χαμηλή μπαταρία. Υπάρχει επίσης ένα κουμπί SOS για υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Η εσωτερική μπαταρία μπορεί να διαρκέσει από μία έως δύο εβδομάδες πριν από τη φόρτιση, ανάλογα με τη χρήση. Τα δεδομένα GPS είναι επίσης άμεσα διαθέσιμα στους Χάρτες Google για απλοποιημένη πλοήγηση.

Συνδέοντας απευθείας την έξοδο ODB του αυτοκινήτου σας χωρίς καμία καλωδίωση, ο μηχανισμός παρακολούθησης οχημάτων GPS MOTOsafety είναι μια άλλη εξαιρετικά δημοφιλής επιλογή που λαμβάνει κριτικές από τους χρήστες. Προσφέροντας λίγες υπηρεσίες για μηνιαία συνδρομή, το MOTOsafety απολαμβάνει τα ασύρματα δίκτυα 3G για την ειρήνη του μυαλού. Οι εφαρμογές smartphone Android και iOS που μπορούν να μεταφορτωθούν επιτρέπουν στους χρήστες να εντοπίζουν τη θέση της συσκευής, να καθορίζουν γεωεπιστήμες γύρω από ένα σχολείο ή στο σπίτι για εφήβους, καθώς και να λαμβάνουν καθημερινή κάρτα οδηγού για να δουν πώς ο έφηβος σας χειρίστηκε το όχημα εκείνη την ημέρα.

Οι χρήστες θα βρουν επίσης την επανάληψη της διαδρομής αξίζει τον κόπο, η οποία επιτρέπει στους γονείς να αναθεωρήσουν τις διαδρομές οδήγησης εφήβων για υπερβολική ταχύτητα και σκληρή πέδηση. Με την υποστήριξη ODB, η MOTOsafety μπορεί εύκολα να μετακινηθεί από το όχημα στο όχημα για να μπορεί μια οικογένεια να παρακολουθεί διαφορετικά οχήματα κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας.

Ενώ οι περισσότεροι εντοπιστές GPS χρησιμοποιούνται για την ασφάλεια ή την προστασία κλοπής, ένα προϊόν όπως το αυτοκίνητο εντοπισμού Mileage Ace GPS είναι ένα λογιστικό και logistics τμήμα όνειρο. Μέτρηση μεγέθους 4,5 x 5 x 1,5 ίντσες, ο ιχνηλάτης Ace είναι ιδανικός για τη δημιουργία προσαρμοσμένων καταγραφών διανυθέντων χιλιομέτρων που θεωρούνται 99 τοις εκατό ακριβή για το χιλιομετρητή σας. Όταν εγκατασταθεί, ο ιχνηλάτης Ace παίρνει τη στιγμή που ο κινητήρας του αυτοκινήτου είναι ενεργοποιημένος και μεταφορτώνει εύκολα τα δεδομένα του μέσω μιας σύνδεσης Wi-Fi απευθείας στο προσαρμοσμένο λογισμικό του που δημιουργεί αυτόματα αρχεία καταγραφής χιλιομέτρων για κάθε χρήστη.

Κάθε ταξίδι περιλαμβάνει ημερομηνίες έναρξης / λήξης, καθώς και διευθύνσεις έναρξης / λήξης, ακριβή μίλια οδήγησης και το μονοπάτι παρακολούθησης GPS για να διασφαλιστεί ότι δεν υπάρχει χαμένος χρόνος σε οποιεσδήποτε εκδρομές. Ελεύθερο για 30 ημέρες, τότε ο Άσσος προβαίνει σε μηνιαία αμοιβή προστατεύει και διασφαλίζει τα ημερολόγιά σας στο σύννεφο για μελλοντική χρήση.

Συνδέοντας απευθείας στο αυτοκίνητό σας, το Automatic Pro παρέχει απεριόριστη παρακολούθηση του οχήματός σας 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα χωρίς καμία χρέωση. Με δυνατότητα παρακολούθησης της τοποθεσίας του οχήματος σε πραγματικό χρόνο μέσω ασύρματων δικτύων 3G, το Automatic προσθέτει πέντε χρόνια απεριόριστων υπηρεσιών 3G χωρίς χρέωση.

Η παρακολούθηση του οχήματος είναι εύκολη, χάρη σε δεδομένα θέσης σε πραγματικό χρόνο μέσω της εφαρμογής smartphone που μπορεί να φορτωθεί και μπορεί να ειδοποιήσει τις αρχές εάν εντοπιστεί ατύχημα και να στείλει υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης εάν χρειαστεί. Το ταξίδι καταγραφής μέσω του Google Sheets, η εφαρμογή smartphone συνεργάζεται με την πλατφόρμα IFTTT για την παροχή "έξυπνων" υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της ενεργοποίησης των φώτων στο εσωτερικό του σπιτιού σας, όταν το Automatic εντοπίσει ότι βρίσκεστε κοντά. Επιπλέον, το Automatic μπορεί να λειτουργήσει με την πλατφόρμα Alexa του Amazon για να εντοπίσει και να παράσχει προφορικά την τοποθεσία ενός αυτοκινήτου όταν ρωτάς "Alexa, πού είναι το αυτοκίνητό μου;".

Με μια ισχυρή μπαταρία 3300mAh μέσα, ο ανιχνευτής ABLEGRID GPS προσφέρει 180 ημέρες χρόνο αναμονής και λειτουργεί συνεχώς για δύο εβδομάδες πριν από την ανάγκη επαναφόρτισης. Με μέγεθος 4 x 2,2 x 0,9 ίντσες, το ABLEGRID είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από τον ανταγωνισμό, αλλά το μικρό του μέγεθος επιτρέπει την εύκολη τοποθέτηση μέσα σε ένα χώρο αποθήκευσης για το ντουλαπάκι, τον κορμό ή σε άλλο χώρο αποθήκευσης για δύσκολη ανίχνευση.

Ο φορητός σχεδιασμός επιτρέπει επίσης τη γρήγορη εναλλαγή του ABLEGRID μεταξύ αυτοκινήτων, καθώς δεν υπάρχουν καλώδια για την εγκατάσταση. Πέρα από την εγκατάσταση, η ανίχνευση του GPS εντοπίζεται εύκολα σε πραγματικό χρόνο στους Χάρτες Google και προσθέτει ακόμη και ιστορικά δεδομένα παρακολούθησης οχημάτων για την ανίχνευση διαδρομών.

Εργάζοντας σε ασύρματα δίκτυα 2G, το ABLEGRID προσφέρει παρόμοια παρακολούθηση GPS με τα δίκτυα 3G, αλλά με λιγότερη διαθεσιμότητα ασύρματου φορέα λόγω της κλίμακας πίσω από δίκτυα 2G στις ΗΠΑ

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .