Τα 8 best tech δώρα να αγοράσουν το 2018

Αυτά είναι τα δώρα που ο τεχνικός γκουρού στη ζωή σας έχει ήθελε όλη την ώρα

Χριστουγεννιάτικα πουλόβερ απλά δεν το κάνουν πια. Όταν πρόκειται να ξετυλίξετε ένα δώρο κάτω από το δέντρο, είναι τα δώρα τεχνολογίας που προκαλούν τα ευρύχωρα μάτια και τα χαμόγελα. Αλλά με τόσα πολλά gadgets εκεί, πού κανείς ξεκινά; Καταρτίσαμε μια λίστα για να ξεκινήσετε. Και μην ανησυχείτε για την τεχνολογία που είναι πολύ ακριβή. όλα αυτά τα δώρα ελέγχουν έξω κάτω από $ 300.

01 από 08

Προστατέψτε τα τιμαλφή σας με το Tile Slim, ένα εύχρηστο tracker Bluetooth. Τόσο λεπτό όσο δύο πιστωτικές κάρτες, ταιριάζει εύκολα στο πορτοφόλι σας, συνδέεται με ένα φορητό υπολογιστή (χωρίς κόλλα) ή με την τσέπη παλτών. Εάν το στοιχείο λείπει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την δωρεάν εφαρμογή iOS ή Android για να την χτυπήσετε ή να δείτε την τελευταία θέση που είχατε. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Tile Slim για να κουδουνίζει το τηλεφωνο σας, ακόμη και αν είναι αθόρυβο. Ενώ το Tile Slim λειτουργεί μόνο για αντικείμενα μικρής ή μεσαίας απόστασης, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο παγκόσμιο δίκτυο της κοινότητας Tile που αποτελείται από περισσότερα από πέντε εκατομμύρια Tiles για να εντοπίσετε αντικείμενα που λείπουν. Η μη αντικαταστάσιμη μπαταρία θα διαρκέσει έως και ένα χρόνο, μετά από την οποία μπορείτε να την αντικαταστήσετε με ένα νέο πλακίδιο σε ειδική τιμή μέλους.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να βρείτε αυτό που ψάχνετε; Διαβάστε το καλύτερο άρθρο βασικών εύρεσης .

02 από 08

Αυτό που ορισμένοι αποκαλούν το "Μοντέλο Τ των έξυπνων οικιακών συσκευών", το δεύτερο είδος Echo Dot της Amazon είναι ένας έξυπνος ομιλητής που θα σας κοστίσει λιγότερο από έναν Benjamin, περίπου το μισό της τιμής του προηγούμενου μοντέλου. Μπορεί να τραβήξει όλα τα ίδια κόμματα κόμμα, καθώς και ένα πλήθος νέων, χάρη στην αυξανόμενη βιβλιοθήκη των "τρίτων" φωνή app "δεξιότητες." Απλά ξυπνήστε τον ομιλητή λέγοντας "Alexa", στη συνέχεια δώστε την εντολή σας ή ρωτήστε μια ερώτηση, όπως "Ρύθμιση συναγερμού μου για 6:00 πμ", "Ρώτα μου ένα Uber" ή "Ποιοι είναι οι σημερινοί τίτλοι των ειδήσεων;". καταγράψτε την ερώτησή σας και στείλτε την μέσω του cloud στους διακομιστές του Amazon, οι οποίοι θα αποκρυπτογραφήσουν το αίτημά σας και θα ειδοποιήσουν τον Alexa για το πώς να απαντήσετε. Η μαγεία? Όλα γίνονται σε λίγα δευτερόλεπτα. Επιπλέον, αυτό το μοντέλο διαθέτει υπέροχα μικρόφωνα, έτσι ώστε η συσκευή να μπορεί να πάρει τη φωνή σας ακόμα και αν παίζει μουσική στο παρασκήνιο.

Ακόμα δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλετε; Η στρογγυλοποίηση των καλύτερων συσκευών Amazon μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

03 του 08

Για εκείνους που μισούν την ηλεκτρική σκούπα, το Roomba 650 είναι θεός. Το σύστημα καθαρισμού τριών σταδίων του "αναδεύει, βούρτσες και αναρρόφηση δαπέδων", και μόλις γίνει η δουλειά του, αυτόματα αποβάθρες και επαναφορτίζει. Χρησιμοποιώντας το iAdapt Responsive Navigation, ελιγμούς το δικό σας μοναδικό σχέδιο, αποφεύγοντας την ακαταστασία και τις σκάλες - και τα κατοικίδια ζώα. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δαπέδου, συμπεριλαμβανομένων χαλιών, πλακιδίων, σκληρού ξύλου, πολυστρωματικού υλικού και σε ύψος μικρότερο των τεσσάρων ιντσών, μπορεί να γλιστρήσει κάτω από καναπέδες κρεβατιών και άλλα έπιπλα. Ενώ τα νεότερα μοντέλα του Roomba είναι διαθέσιμα, τα 650 θα κάνουν σίγουρα τη δουλειά και περίπου τα $ 500 λιγότερα.

Ενδιαφέρεστε να διαβάσετε περισσότερες κριτικές; Ρίξτε μια ματιά στην επιλογή μας από τα καλύτερα κενά ρομπότ .

04 του 08

Ο Θερμοστάτης Μνήμης Nest είναι ένα από τα αγαπημένα μας δώρα, όχι μόνο επειδή φαίνεται δροσερό και φιλικό προς το περιβάλλον, αλλά επειδή πραγματικά θα σώσει τον παραλήπτη κάποια μετρητά. Απλώς το χρησιμοποιήστε για μια εβδομάδα όπως συνήθως και η έξυπνη συσκευή προγραμματίζεται σύμφωνα με τις συνήθειες της οικογένειάς σας. Εάν επιθυμείτε να κοιμηθείτε σε 68 μοίρες, για παράδειγμα, μαθαίνει γρήγορα ότι είστε τακτικά στο κρεβάτι μέχρι τις 10 και θα μειώσετε αυτόματα τη θερμοκρασία εκείνη την εποχή.

Με την εφαρμογή Nest, μπορείτε να ελέγχετε τις ρυθμίσεις από απόσταση και ακόμη και να έχετε πρόσβαση σε μια ημερήσια αναφορά ιστορικού ενέργειας και σε μηνιαία αναφορά οικίας. Ανεξάρτητες μελέτες δείχνουν ότι η Nest εξοικονομεί κατά μέσο όρο 10 με 12 τοις εκατό στους λογαριασμούς θέρμανσης και 15 τοις εκατό στους λογαριασμούς ψύξης, πράγμα που σημαίνει ότι καλύπτει το κόστος της σε περίπου δύο χρόνια. Καλύτερο όμως, ενσωματώνεται με το Amazon Alexa, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φωνητικά πλήκτρα για να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να βρείτε αυτό που ψάχνετε; Διαβάστε το καλύτερο άρθρο των έξυπνων θερμοστατών μας .

05 του 08

Η ομορφιά του Corsair K95 RGB είναι ότι κάθε πλήκτρο και κουμπί είναι οπίσθιο φωτισμό και μπορεί να προγραμματιστεί για να λάμψει οποιοδήποτε χρώμα μπορείτε να φανταστείτε - ένα σπάνιο χαρακτηριστικό ακόμα και στα καλύτερα πληκτρολόγια τυχερών παιχνιδιών. Διαθέτει 18 ειδικά πλήκτρα μακροεντολών και 16,8 εκατομμύρια χρώματα. Οι παίκτες θα αγαπήσουν το Corsair Utility Engine (CUE), έναν πίνακα ελέγχου για την προσαρμογή όλων των μακροεντολών και των χρωμάτων, τα οποία σας επιτρέπουν επίσης να προσθέσετε εφέ όπως αλλαγή χρώματος μετά από πληκτρολόγηση ή χρωματικά κύματα σε όλο το πληκτρολόγιο.

Το πληκτρολόγιο είναι ένα από τα πιο στερεά που μπορείτε να βρείτε. Είναι κατασκευασμένο από ανοδιωμένο αλουμινένιο αλουμινένιο τύπου αεροσκάφους και συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο και στιλβωμένο στήριγμα καρπού, το οποίο είναι μια θεραπεία για τα χέρια σας. Διαθέτει μηχανικούς διακόπτες κλειδιού Cherry MX RGB, οι οποίοι σας προσφέρουν ικανοποιητική τακτική και ακουστική ανατροφοδότηση, καθώς και πλήρη ανατροπή πλήκτρων κατά 100%. Δεν είναι μόνο ένα αριστούργημα για να εξετάσουμε, αλλά ένα να χρησιμοποιήσει επίσης.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να βρείτε αυτό που ψάχνετε; Διαβάστε το καλύτερο άρθρο για τα πληκτρολόγια μας .

06 του 08

Με τη βοήθεια περισσότερων από 3.000 υποστηρικτών του Kickstarter, τα πολυαναμενόμενα ράφια Gnarbox χτύπησαν το καλοκαίρι του 2017. Η συσκευή επιτρέπει στους φωτογράφους και στους βιντεογράφους να δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας, να επεξεργάζονται και να μοιράζονται φωτογραφίες RAW και βίντεο 4K από DSLR, GoPros και drones χωρίς .

Από έξω, το προϊόν μοιάζει με σκληρό σκληρό δίσκο αλλά αντί για περιστρεφόμενο δίσκο, συσκευάζει ένα ολοκληρωμένο Intel Quad Core 1,92 GHz, μνήμη RAM 4 GB, flash SSD 128 GB, Wi-Fi και μπαταρία 4000mAh που Θα σας διαρκέσει επτά ώρες. Διαθέτει επίσης αρκετές θύρες, όπως USB 3.0, υποδοχή micro SD και θύρα φόρτισης. Χρησιμοποιώντας τη συνοδευτική εφαρμογή, μπορείτε να επεξεργαστείτε κλιπ εν κινήσει και, ενώ δεν είναι αρκετά ισχυρός για να αντικαταστήσει πιο δυνατά προγράμματα επεξεργασίας, δεν είναι πραγματικά έτοιμος να το κάνετε.

07 του 08

Αυτό το καταπληκτικό τετράγωνο είναι το τέλειο δώρο για ένα πρώτο πούλι. Είναι σκληρή και τραχιά, που σημαίνει ότι μπορεί να αντέξει την περιστασιακή συντριβή και το σύστημα σταθεροποίησης γυροσκοπίων σε έξι άξονες βοηθά το ανάκτορο να ανακάμψει μετά από ακροβατικά και ξαφνικές κινήσεις. Το Predator χρησιμοποιεί επίσης ένα σύστημα χωρίς πτερύγια, το οποίο σημαίνει ότι ο προσανατολισμός του παραμένει σταθερός σε σχέση με τον πιλότο, καθιστώντας τον πιο εύκολο να πετάξει. Οι αναθεωρητές του Amazon χτυπούν ελαφρώς για τον δυσκίνητο ελεγκτή του, αλλά κερδίζει ακόμη μια αξιέπαινη βαθμολογία με αστέρια λόγω της απόκρισης, της ευκολίας πτήσης και του εντυπωσιακού σημείου τιμής.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να βρείτε αυτό που ψάχνετε; Διαβάστε το άρθρο μας για τα καλύτερα αεροσκάφη .

08 από 08

Αγαπάμε το PowerShot ELPH 360 για τον συμπαγή του τύπο που δεν απογοητεύει όταν πρόκειται για ποιότητα. Έρχεται σε μπλε, κόκκινο και μαύρο και ζυγίζει μόλις κάτω από πέντε ουγγιές, καθιστώντας εύκολο να γλιστρήσει στην τσέπη σας. Διαθέτει αισθητήρα CMOS 20,2 megapixel, 1 / 2,3 ιντσών και επεξεργαστή εικόνας DIGIC 4+, ο οποίος μαζί προσφέρουν κορυφαία ποιότητα εικόνας. Καταγράφει επίσης βίντεο HD σε 1080p HD και διαθέτει 12x οπτικό ζουμ, καθώς και ένα οπτικό σταθεροποιητή εικόνας.

Έχει ένα περιορισμένο όριο ρύθμισης ISO 3200, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχει απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, αλλά η όμορφη οθόνη LCD των 461.000 pixel μπορεί να σας αποσπάσει από αυτό το γεγονός.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να βρείτε αυτό που ψάχνετε; Διαβάστε τις καλύτερες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές μας κάτω από το άρθρο $ 200 .

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .