Ο Οδηγός αντιμετώπισης προβλημάτων iPad

Η Apple δημιούργησε τη φήμη της στη δημιουργία εύχρηστων συσκευών που σπάνια έχουν τεχνικά προβλήματα. Αλλά καμία συσκευή δεν είναι τέλεια, και μέρος της φήμης της Apple οφείλεται στην υποστήριξη που δίνουν αυτές τις συσκευές. Κάθε κατάστημα της Apple διαθέτει ένα Genius Bar όπου οι ειδικοί είναι διαθέσιμοι για τις τεχνικές σας ανάγκες. Και αν δεν έχετε κοντά το Apple Store, μπορείτε να έρθετε σε επαφή με εκπροσώπους μέσω του τηλεφώνου ή μέσω μιας περιόδου συνομιλίας.

Αλλά όχι κάθε πρόβλημα απαιτεί ένα ταξίδι στο πλησιέστερο κατάστημα της Apple ή μια κλήση στην τεχνική υποστήριξη. Στην πραγματικότητα, πολλά από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε με το iPad σας μπορούν να επιλυθούν χρησιμοποιώντας ορισμένα βασικά βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων ή μια γρήγορη επίλυση του προβλήματος. Θα αναφερθούμε σε μερικά από τα πιο κοινά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να θεραπεύσετε προβλήματα καθώς και μερικά από τα πιο κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες με το iPad τους.

Βασικές Αντιμετώπιση προβλημάτων

Ξέρατε ότι η επανεκκίνηση ενός iPad θα λύσει τα περισσότερα προβλήματα; Πολλοί άνθρωποι σκέφτονται πιέζοντας το κουμπί Sleep / Wake στο επάνω μέρος του iPad, το απενεργοποιεί, αλλά δεν το κάνει. Το iPad απλώς αδρανοποιεί. Μπορείτε να κάνετε μια πλήρη επανεκκίνηση κρατώντας πατημένο το κουμπί Sleep / Wake μέχρι να αλλάξει η οθόνη του iPad και να σας κατευθύνει για να σύρετε ένα κουμπί για να το απενεργοποιήσετε.

Αφού σύρετε το κουμπί, το iPad θα περάσει από μια διαδικασία τερματισμού. Μόλις η οθόνη σβήσει, περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα και, στη συνέχεια, πατήστε ξανά το κουμπί Sleep / Wake για να την ενεργοποιήσετε ξανά. Δεν θα πιστέψετε πόσα προβλήματα θα λύσει αυτή η απλή διαδικασία.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη συνεχή κατάρρευση μιας εφαρμογής, μπορείτε να δοκιμάσετε να διαγράψετε την εφαρμογή και να την εγκαταστήσετε ξανά. Αφού έχετε αγοράσει μια εφαρμογή από το App Store, μπορείτε πάντα να το κατεβάσετε ξανά δωρεάν. Μπορείτε να διαγράψετε μια εφαρμογή κρατώντας το δάχτυλό σας στο εικονίδιο της εφαρμογής μέχρι να αρχίσει να τρέμει και στη συνέχεια πιέζοντας το κουμπί "x" στην επάνω αριστερή γωνία του εικονιδίου. Αφού διαγράψετε την εφαρμογή, πατήστε το πλήκτρο Home για να σταματήσετε να ανακινείτε όλα τα εικονίδια.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το δίκτυό σας Wi-Fi αλλά καμία άλλη συσκευή δεν παρουσιάζει προβλήματα, μπορείτε να δοκιμάσετε να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου. Μπορείτε να το κάνετε αυτό ξεκινώντας την εφαρμογή " Ρυθμίσεις" , επιλέγοντας "Γενικά" από το αριστερό μενού και, στη συνέχεια, μετακινηθείτε προς τα κάτω για να επιλέξετε "Επαναφορά" στο κάτω μέρος των γενικών ρυθμίσεων. Σε αυτήν την οθόνη, πατήστε "Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου". Θα χρειαστεί να γνωρίζετε τον κωδικό πρόσβασης Wi-Fi πριν επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου. Αφού επαναφέρετε τις ρυθμίσεις, το iPad θα επανεκκινήσει. Στη συνέχεια, θα πρέπει να μεταβείτε στην εφαρμογή "Ρυθμίσεις", να επιλέξετε Wi-Fi και, στη συνέχεια, να επιλέξετε το δίκτυό σας Wi-Fi από τη λίστα. Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, μπορείτε να ανατρέξετε στον οδηγό αντιμετώπισης προβλημάτων Wi-Fi .

Περισσότερες βασικές συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων

Κοινά προβλήματα iPad

Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα στην περιστροφή της οθόνης του iPad όταν γυρίζετε το iPad στο πλάι του ή αν το iPad σας δεν φαίνεται να φορτίζει όταν το συνδέετε στον υπολογιστή σας, έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Αυτά είναι τα πιο συνηθισμένα θέματα που έχουν οι άνθρωποι με το iPad τους, και ευτυχώς, οι περισσότεροι από αυτούς είναι εύκολοι διορθώσεις.

Πώς να επαναφέρετε το iPad σας στην εργοστασιακή προεπιλογή (& # 34; Like New & # 34;) Κατάσταση

Αυτή είναι η πυρηνική βόμβα αντιμετώπισης προβλημάτων. Εάν έχετε ένα πρόβλημα που απλά δεν φαίνεται να διορθώνει, αυτό θα πρέπει να κάνει το τέχνασμα εφ 'όσον δεν είναι ένα πρόβλημα με το ίδιο iPad ίδια. Ωστόσο, αυτό το βήμα αντιμετώπισης προβλημάτων διαγράφει όλα τα δεδομένα και τις ρυθμίσεις στο iPad. Είναι καλή ιδέα να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του iPad πρώτα . Αφού ολοκληρώσετε αυτό το βήμα, μπορείτε να ρυθμίσετε το iPad σαν να κάνατε αναβάθμιση σε ένα νέο iPad.

Μπορείτε να επαναφέρετε το iPad εκκινώντας την εφαρμογή Ρυθμίσεις, επιλέγοντας Γενικά στο αριστερό μενού και επιλέγοντας Επαναφορά στο κάτω μέρος των γενικών ρυθμίσεων του iPad. Σε αυτή τη νέα οθόνη, επιλέξτε "Διαγραφή Όλου Περιεχομένου και Ρυθμίσεων". Θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε αυτή την επιλογή μερικές φορές. Αφού επιβεβαιώσετε, το iPad θα επανεκκινήσει και θα ξεκινήσει την υπόλοιπη διαδικασία. Όταν ολοκληρωθεί, θα δείτε την ίδια οθόνη "Hello" όπως όταν ενεργοποιείτε για πρώτη φορά ένα νέο iPad. Θα πρέπει να είστε σε θέση να επαναφέρετε από το αντίγραφο ασφαλείας κατά τη διαδικασία εγκατάστασης.

iPad τεχνάσματα και συμβουλές

Μόλις ξαναρχίσει η λειτουργία του iPad σας, ίσως να εκμεταλλευτείτε όσο το δυνατόν περισσότερο το iPad! Υπάρχουν πολλά τεχνάσματα και συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να μεγιστοποιήσετε το χρόνο σας με το iPad, συμπεριλαμβανομένων συμβουλών για να βοηθήσετε την μπαταρία να διαρκεί περισσότερο.

Πώς να επικοινωνήσετε με την Υποστήριξη της Apple

Πριν επικοινωνήσετε με την Υποστήριξη της Apple, ίσως θελήσετε να ελέγξετε αν το iPad σας εξακολουθεί να είναι εγγεγραμμένο . Η βασική εγγύηση της Apple παρέχει 90 ημέρες τεχνικής υποστήριξης και ένα έτος περιορισμένης προστασίας υλικού. Το πρόγραμμα AppleCare + παρέχει δύο χρόνια τεχνικής και υλικοτεχνικής υποστήριξης. Μπορείτε να καλέσετε την υποστήριξη της Apple στο 1-800-676-2775.