Η LG ανακοινώνει την πρώτη καμπυλωτή γραμμή ήχου

Το μοντέλο LAS855M (μοντέλο μοντέλου ΗΠΑ) ή HS8 (παγκόσμιος αριθμός μοντέλου) διαθέτει ένα πολύ κομψό σχέδιο που έχει την ίδια καμπυλότητα με τις τηλεοράσεις OLED με καμπύλη οθόνη, όπως το EG9600 με κορυφαία απόδοση

Υπάρχουν λεπτομερείς προδιαγραφές, αλλά εδώ γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Η είσοδος HDMI -video περιλαμβάνεται. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές για τη συμβατότητα σήματος, αλλά αν υπάρχουν άλλα σήματα HDMI που διαθέτουν θύρα HDMI, θα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται οι λειτουργίες HDMI όπως το 3D, 1080p και το 4K pass-through , καθώς και το Audio Return Channel .

Παρέχεται επεξεργασία καναλιών 4.1 καναλιών, η οποία περιλαμβάνει υποστήριξη από ξεχωριστό εξωτερικό ασύρματο υπογούφερ. Η LG δηλώνει την ικανότητα εξόδου ισχύος ολόκληρου του συστήματος ως 360 W - αλλά δεν έχει παρασχεθεί μια αναφορά μέτρησης.

Εκτός από την ενίσχυση του ήχου για την εμπειρία προβολής της τηλεόρασης, το LAS855M / HS8 ενσωματώνει επίσης πολλά καινοτόμα χαρακτηριστικά:

- Η αυτόματη εξισορρόπηση ήχου i-Sound και η έξοδος στάθμης ήχου για διαφορετικούς τύπους περιεχομένου (μουσική, ταινίες κ.λπ.).

- Εναλλαγή μεταξύ της λειτουργίας Home Cinema (η οποία επιτρέπει την προσθήκη εξωτερικών ηχείων ασύρματης ροής μουσικής στη ρύθμιση του συστήματος ήχου για μια εμπειρία ακρόασης οικιακού κινηματογράφου με πολλά ηχεία - όπως και η ρύθμιση home-to-the-box) (που επιτρέπει στο χρήστη να χρησιμοποιεί την μπάρα ήχου, αλλά και να στέλνει μουσική σε άλλα ηχεία ροής μουσικής γύρω από το σπίτι). Περισσότερα για τις λειτουργίες ροής μουσικής Home Cinema και Multi-room Mode.

- Αυτόματη αναπαραγωγή μουσικής: Χρησιμοποιώντας το Wifi, το Auto Music Player μπορεί να μεταφέρει μουσική αυτόματα στη γραμμή ήχου από μια συμβατή κινητή συσκευή.

- Google Cast: Παρέχει αναλογική πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω ραδιοφωνικών εκπομπών και περιεχομένου συνεχούς ροής στο Διαδίκτυο, όπως μουσική Google Play ™ , Pandora , Songza , TuneIn, iHeartRadio και πολλά άλλα.

- Ενσωματωμένο Wi-Fi και Bluetooth 4.0.

- HomeChat ™ - Σας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνείτε μέσω μηνυμάτων κειμένου με το Sound Bar μέσω του Smartphone σας.

- Ελεγκτής εφαρμογών Smartphone για iOS και Android με έξυπνο UX (Universal Search, Music Curetion).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η μπάρα ήχου LAS855M / HS8 είναι 47,2 ίντσες από άκρο σε άκρο και μπορεί να είναι τοποθετημένη είτε σε ράφι είτε σε τοίχο. Είναι σχεδιασμένο για να ταιριάζει φυσικά με τον βαθμό καμπυλότητας στις τηλεοράσεις με καμπύλες LG. Ο βαθμός καμπυλότητας στις τρέχουσες προβαλλόμενες τηλεοράσεις της Samsung είναι διαφορετικός, οπότε δεν θα ήταν καλό φυσικό παιχνίδι.

Η LG συνεχίζει επίσης στη διαδρομή της ευθείας γραμμής ήχου

Εκτός από την LAS855M / H8 Curved Soundbar, η LG ανακοίνωσε επίσης μια νέα συλλογή των επερχόμενων παραδοσιακών συστημάτων ήχου bar (που περιλαμβάνουν ένα soundbar και ασύρματο subwoofer) που ήταν διαθέσιμα από τον Αύγουστο του 2015:

LAS751M: $ 499 - Επίσημη σελίδα προϊόντος

LAS851M: $ 599 - Επίσημη σελίδα προϊόντος

LAS950M: $ 999 - Επίσημη σελίδα προϊόντος

Περισσότερες πληροφορίες:

Επίσημη ανακοίνωση της LG για το Global Curved Sound Bar