Λογαριασμοί Αποθήκευσης OnlineFire

Αποθηκεύστε και μοιραστείτε αρχεία σε έναν ισχυρό χώρο αποθήκευσης Cloud

Μεταξύ των πολλών επιλογών αποθήκευσης νέφους που ίσως διερευνάτε, πιθανότατα θα ακούσετε για το MediaFire. Αυτός ο ηλεκτρονικός λογαριασμός έχει κερδίσει τη δημοτικότητα λόγω της αξίας του για τα χρήματα. Οι λογαριασμοί αποθήκευσης Cloud, όπως αυτό, σας επιτρέπουν να δημιουργείτε διαδικτυακούς φακέλους και έγγραφα για όλα τα είδη αρχείων, από εικόνες έως παρουσιάσεις.

Συμβατά λειτουργικά συστήματα

Με πολλούς χρήστες τώρα έχουν ποικίλες συσκευές που χρησιμοποιούν όλη την ημέρα. Για το λόγο αυτό, μπορεί να είναι καλή ιδέα να βρεθεί ένας λογαριασμός αποθήκευσης σε απευθείας σύνδεση που να είναι συμβατός με ένα σωρό διαφορετικά λειτουργικά συστήματα. Το MediaFire λειτουργεί με Windows, Mac, Linux, Android και iOS.

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο MediaFire Mobile για iOS ή Android.

Ο δωρεάν λογαριασμός

Στην κορυφή της λίστας των πλεονεκτημάτων του MediaFire είναι το γεγονός ότι προσφέρει ένα ισχυρό δωρεάν λογαριασμό. Για αυτό, μπορείτε να πάρετε ένα σοβαρό ποσό αποθήκευσης σύννεφο για τα έγγραφα και τα αρχεία σας: 50GB. Οι δωρεάν λογαριασμοί ξεκινούν από 10GB με την επιλογή να κερδίσουν περισσότερα μέσω προωθητικών ενεργειών, όπως η κοινή χρήση του ιστότοπου με άλλους.

Premium και επαγγελματίες λογαριασμούς

Πρόσθετοι λογαριασμοί premium είναι διαθέσιμοι για προσωπική ή επαγγελματική χρήση και περιγράφονται στην τοποθεσία MediaFire Pricing. Αν δεν χρειάζεστε απαραιτήτως έναν δωρεάν λογαριασμό και αναζητάτε πρόσθετα χαρακτηριστικά, μπορεί να σας ενδιαφέρει ο λογαριασμός MediaFire Business ή ο λογαριασμός MediaFire Professional.

Πληρώντας για έναν από αυτούς τους λογαριασμούς premium, μπορείτε να αποκτήσετε μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο, να δείτε τα στατιστικά στοιχεία, να χρησιμοποιήσετε το FileDrop, να μοιραστείτε συνδέσμους, να ανεβάσετε μεγαλύτερα μεγέθη αρχείων και πολλά άλλα.

Προσαρμόστε το MediaFire με το λογότυπό σας

Η οθόνη MediaFire μπορεί να φέρει το λογότυπο της εταιρείας σας και όχι το MediaFire. Για λογαριασμούς premium, μπορείτε να προσαρμόσετε πολύ περισσότερο από αυτό, όπως προσαρμόσιμη επωνυμία και ονόματα τομέα.

FileDrop και One-time Links

Το FileDrop είναι ένα widget που μπορεί να ενσωματωθεί στον ιστότοπό σας, επιτρέποντας στους επισκέπτες να ανεβάζουν αρχεία χωρίς ειδική άδεια από εσάς.

Μπορείτε επίσης να στείλετε συνδέσεις έγκαιρης επικοινωνίας μέσω e-mail και άλλων μεθόδων κοινής χρήσης. Αυτή είναι μια ωραία διασφάλιση για την κοινή χρήση των εγγράφων, των μέσων ενημέρωσης ή άλλων αρχείων.

Αυτές οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες μόνο σε ορισμένα σημεία τιμών, οπότε φροντίστε να ελέγξετε τις λεπτομέρειες στον ιστότοπο τιμών που αναφέρεται παραπάνω.

Ασφάλεια και κρυπτογράφηση

Όταν τα αρχεία μεταφέρονται στο MediaFire, είναι κρυπτογραφημένα με SSL. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε ορισμένους φακέλους με προστασία με κωδικό πρόσβασης ή να τους αποκρύψετε εντελώς από άλλους χρήστες.

Γενναιόδωρο παράθυρο αδράνειας

Επειδή ο δωρεάν λογαριασμός του MediaFire μπορεί να είναι ανενεργός περισσότερο από τις περισσότερες εναλλακτικές λύσεις αποθήκευσης σε cloud, ορισμένοι χρήστες επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν το χώρο ως αντίγραφο ασφαλείας ή πρόσθετο λογαριασμό.

Ωστόσο, είναι πάντα σημαντικό να ελέγξετε τους όρους πριν αφήσετε ένα λογαριασμό δεδομένων αχρησιμοποίητο για μεγάλες χρονικές περιόδους, επειδή, φυσικά, δεν θέλετε τα δεδομένα σας να είναι ανεπανόρθωτα.

Το όριο αλιευμάτων: Περιορισμός περιορισμένου μεγέθους απαγορευμένων καναλιών

Όλοι οι χρήστες δεν χρειάζονται ένα σημαντικό όριο μεταφόρτωσης, δηλαδή το επιτρεπόμενο μέγεθος ενός δεδομένου αρχείου ή εγγράφου που προσπαθείτε να αποθηκεύσετε στο λογαριασμό σας σύννεφο. Στην περίπτωση του δωρεάν λογαριασμού του MediaFire, το μέγεθος μπορεί να είναι απαγορευτικά χαμηλό για αυτό που χρειάζεστε: περίπου 200MB. Τα καλά νέα είναι ότι, αν αγοράσετε έναν αναβαθμισμένο λογαριασμό, θα έχετε μια σημαντική αύξηση σε αυτό το όριο μεγέθους μεταφόρτωσης.

Το MediaFire έχει φτάσει σίγουρα σε υψηλό επίπεδο δημοτικότητας λόγω αυτών των χαρακτηριστικών. Είναι μια υπηρεσία που διατηρεί τη δική της σε υψηλό επίπεδο, και για πολλούς χρήστες, και στο ελεύθερο επίπεδο λογαριασμού επίσης. Απλά φροντίστε να αξιολογήσετε το μέγεθος των αρχείων που συνήθως θέλετε να στείλετε και από αυτόν τον σύννεφο λογαριασμό.