Συχνές ερωτήσεις σχετικά με το Web Design, το HTML, το CSS και την Ανάπτυξη Ιστού

Ξεκινώντας ερωτήσεις HTML

Όταν θέλετε να αρχίσετε να μαθαίνετε HTML, πιθανότατα έχετε πολλές ερωτήσεις. Αυτές είναι μερικές από τις πιο συνήθεις ερωτήσεις που λαμβάνω σχετικά με HTML και βασικές ερωτήσεις HTML.

Σύνθετες ερωτήσεις HTML

Υπάρχουν επίσης πολλές πιο δύσκολες ερωτήσεις που ζητούν οι άνθρωποι.

Ερωτήσεις HTML5

Το HTML5 είναι η πιο πρόσφατη έκδοση HTML και πολλοί σχεδιαστές έχουν ερωτήσεις σχετικά με αυτό.

Ερωτήσεις ετικετών και χαρακτηριστικών HTML

Οι ετικέτες είναι ό, τι συνθέτουν το μεγαλύτερο μέρος της HTML και τα χαρακτηριστικά τροποποιούν αυτές τις ετικέτες. Αυτές είναι μερικές συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με τις ετικέτες HTML και τα χαρακτηριστικά.

Ερωτήσεις σχετικά με τους πίνακες HTML

Οι πίνακες HTML είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για την εμφάνιση πίνακα δεδομένων. Αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να μάθουν πώς να χτίσουν, ειδικά από το μηδέν.

HTTP Cookies Ερωτήσεις

Τα HTTP cookies είναι ένας τρόπος που οι σχεδιαστές μπορούν να αποθηκεύουν δεδομένα από τους πελάτες τους. Ακολουθούν μερικές ερωτήσεις που με ρωτάνε συχνά.

Ερωτήσεις HTML 4 πλαισίων

Τα πλαίσια HTML δεν αποτελούν πλέον μέρος της προδιαγραφής HTML5, αλλά πολλοί προγραμματιστές HTML 4.01 εξακολουθούν να τις χρησιμοποιούν και να έχουν ερωτήσεις σχετικά με αυτές.

Ερωτήσεις φόρμας HTML

Οι φόρμες HTML σας επιτρέπουν να ρωτάτε τις ερωτήσεις των αναγνωστών σας, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να τις χρησιμοποιήσετε.

Ερωτήσεις Σχεδίου Ιστού

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων επηρεάζει τον τρόπο εμφάνισης των σελίδων σας. Εδώ είναι μερικές ερωτήσεις που έχω πάρει σχετικά με το σχεδιασμό ιστοσελίδων.

Ερωτήσεις CSS

CSS ή Cascading Style Sheets είναι ένας σημαντικός τρόπος για να φτάσετε τις ιστοσελίδες σας να φαίνονται ωραίες, αλλά μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να μάθουν.

Ερωτήσεις λογισμικού ιστού

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι λογισμικού που σχετίζονται με το σχεδιασμό ιστοσελίδων: προγράμματα περιήγησης, εκδότες, ακόμη και λογισμικό διακομιστή.

Εργασία ως σχεδιαστής ιστοσελίδων ή Ερωτήσεις Freelancer

Αν ενδιαφέρεστε να πληρώσετε για να κάνετε το σχεδιασμό ιστοσελίδων, μπορεί να σας ενδιαφέρουν μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με την εργασία ως σχεδιαστής ιστοσελίδων.

SEO Ερωτήσεις

SEO ή βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης είναι μια τεχνική για να βεβαιωθείτε ότι οι σελίδες σας διαβάζουν καλά για τους πελάτες, αλλά και είναι ευανάγνωστες από τις μηχανές αναζήτησης.

Ερωτήσεις σχετικά με το πνευματικό δικαίωμα του Web

Οι ιστοσελίδες έχουν δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας όπως και κάθε άλλη δημιουργική προσπάθεια.

XML Ερωτήσεις

XML ή eXtensible Markup Language είναι μια γλώσσα για την κατασκευή εργαλείων back-end για ιστοσελίδες και προγράμματα.

Ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την τοποθεσία

Αυτά τα ερωτήματα είναι λιγότερα για HTML ή web design, αλλά μάλλον για το About.com και το Web Design / HTML site ως σύνολο.