Τι είναι το πρόγραμμα θυγατρικών;

Η συμμετοχή σε πρόγραμμα θυγατρικών είναι ένας τρόπος να κερδίσετε χρήματα από τον ιστότοπό σας

Ο στόχος σας στο μάρκετινγκ θυγατρικών είναι να κερδίσετε προμήθειες για να αναφέρετε ή να συστήσετε υπηρεσίες ή προϊόντα στον ιστότοπό σας. Για να το κάνετε αυτό, συμμετέχετε σε ένα ή περισσότερα προγράμματα θυγατρικών. Το πρόγραμμα εμφανίζει συνδέσμους ή εικόνες για συγκεκριμένα προϊόντα ή υπηρεσίες. Επιλέγετε αυτά που "ταιριάζουν" στο περιεχόμενό σας και λαμβάνουν συνδέσμους ή εικόνες που περιλαμβάνουν αναγνωριστικά για τον ιστότοπό σας. Δημοσιεύετε τις εικόνες ή τους συνδέσμους στην ιστοσελίδα σας. Όταν ένας επισκέπτης στον ιστότοπό σας κάνει κλικ στη σύνδεση και στη συνέχεια κάνει μια αγορά ή ολοκληρώσει μια ενέργεια, λαμβάνετε μια μικρή προμήθεια. Σε ορισμένες περιπτώσεις, πληρώνεστε αν κάποιος κάνει κλικ στον σύνδεσμο.

Πριν να συμμετάσχετε σε πρόγραμμα συνεργατών

Πάρτε το χρόνο για να δημιουργήσετε έναν δικτυακό τόπο πρώτης τάξεως . Υπάρχει πολύς ανταγωνισμός για τους θεατές στο Διαδίκτυο. Όσο πιο γυαλισμένο το site σας εμφανίζεται και όσο υψηλότερη είναι η ποιότητα του περιεχομένου σας, τόσο μεγαλύτερη επιτυχία θα έχετε στο μάρκετινγκ θυγατρικών. Εκτελέστε την ιστοσελίδα για λίγο πριν επικοινωνήσετε με ένα πρόγραμμα θυγατρικών.

Πώς να εγγραφείτε για ένα πρόγραμμα θυγατρικών

Παρόλο που η Amazon Associates είναι ο μεγαλύτερος έμπορος θυγατρικών και σίγουρα αξίζει τον κόπο σας, υπάρχουν εκατοντάδες μικρότερα προγράμματα διαθέσιμα. Όταν ξεκινάτε απλά, χρησιμοποιήστε μόνο εγκατεστημένες, καλά ελεγχόμενες εταιρείες, όπως:

Ψάξτε μια εταιρεία που προσφέρει συνδέσμους για προϊόντα ή υπηρεσίες που έχουν κάτι κοινό με τον ιστότοπό σας. Όταν βρίσκετε ένα και εκφράζετε ενδιαφέρον, θα σας ζητηθεί να δώσετε ορισμένες πληροφορίες. μπορεί να σας ζητηθεί να ανοίξετε ένα λογαριασμό και σίγουρα θα σας ζητηθεί η διεύθυνση URL του ιστότοπού σας. Αυτό είναι όπου ένα ελκυστικό δικτυακό τόπο με καλό περιεχόμενο πληρώνει μακριά. Εάν ο ιστότοπός σας είναι ερασιτεχνικός ή λεπτός, πιθανότατα θα απορριφθεί. Εάν συμβεί αυτό, καθαρίστε τον ιστότοπό σας, προσθέστε περισσότερο και καλύτερο περιεχόμενο και δοκιμάστε ξανά με μια άλλη εταιρεία μάρκετινγκ.

Κάθε εταιρία μάρκετινγκ θυγατρικών και κάθε διαφημιζόμενος έχει τους δικούς του κανόνες, ώστε να μην μπορούν να καλυφθούν όλα εδώ, αλλά αφιερώστε χρόνο για να διαβάσετε τα πάντα πριν κάνετε μια επιλογή. Μπορείτε να εγγραφείτε με περισσότερες από μία θυγατρικές εταιρίες μάρκετινγκ, αλλά μην απορρίψετε τον ιστότοπό σας με πάρα πολλούς από αυτούς.

Πώς τα προγράμματα θυγατρικών πληρώνουν

Τα περισσότερα προγράμματα θυγατρικών έχουν συγκεκριμένους κανόνες για το πώς πληρώνουν, αλλά υπάρχουν δύο μέθοδοι που μπορείτε να περιμένετε:

Ο λόγος που τα προγράμματα συνεργατών λειτουργούν τόσο καλά είναι ότι δεν βασίζεστε σε έναν υπολογιστή για να ταιριάξετε τις διαφημίσεις με το περιεχόμενό σας. Το κάνετε μόνοι σας. Γνωρίζετε καλύτερα ποιες διαφημίσεις θα λειτουργούν καλύτερα στο περιεχόμενό σας και ποια προϊόντα και υπηρεσίες μπορείτε να προτείνετε ή να αναφέρετε.

Τα περισσότερα προγράμματα θυγατρικών δεν πληρώνουν μέχρι να φτάσετε ένα συγκεκριμένο όριο, και ακόμη και τότε, η πληρωμή είναι αργή. Κάνε υπομονή.

Πώς να κερδίσετε χρήματα με το μάρκετινγκ θυγατρικών

Κάνοντας τα χρήματα με το μάρκετινγκ θυγατρικών είναι όλα σχετικά με την κυκλοφορία. Όσο περισσότερα μάτια βλέπουν τον ιστότοπό σας, τόσο πιο πιθανό είναι να συνδεθούν οι σύνδεσμοι θυγατρικών στον ιστότοπό σας. Ο καλύτερος τρόπος για να ενθαρρύνετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπο ή το ιστολόγιό σας είναι να το γεμίσετε με περιεχόμενο υψηλής ποιότητας και να ανανεώνετε συχνά αυτό το περιεχόμενο. Στη συνέχεια προωθείτε τον ιστότοπό σας. Πώς το κάνετε αυτό εξαρτάται από εσάς, αλλά εδώ υπάρχουν μερικές προτάσεις για να ξεκινήσετε.

Συμβουλές για τον αρχάριο

Μην τερματίζετε την εργασία ημέρας σας. Αν και είναι αλήθεια ότι μερικά άτομα κάνουν χιλιάδες δολάρια το μήνα χρησιμοποιώντας προγράμματα θυγατρικών στην ιστοσελίδα τους, η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που το δοκιμάζουν αυτό κάνει πολύ λίγα. Κρατήστε τις προσδοκίες σας χαμηλές και εργάζονται σκληρά δημοσιεύοντας υψηλής ποιότητας περιεχόμενο και προωθώντας τον ιστότοπό σας.