Εκτελέστε μια καθαρή εγκατάσταση του OS X Yosemite στο Mac σας

Όταν είστε έτοιμοι να εγκαταστήσετε το OS X Yosemite θα βρείτε την έκδοση του Yosemite διαθέσιμη για λήψη από το Mac App Store υποστηρίζει δύο κύριες μεθόδους εγκατάστασης: μια καθαρή εγκατάσταση, την οποία θα σας δείξουμε πώς να εκτελέσετε σε αυτόν τον οδηγό και η συνήθης εγκατάσταση αναβάθμισης, την οποία καλύπτουμε λεπτομερώς στον οδηγό βήμα-βήμα:

Πώς να αναβαθμίσετε την εγκατάσταση του OS X Yosemite στο Mac σας

Η καθαρή μέθοδος εγκατάστασης του OS X Yosemite σκουπίζει όλα τα δεδομένα από τη μονάδα προορισμού και την αντικαθιστά με τα νέα, ποτέ πριν χρησιμοποιούμενα δεδομένα από το πρόγραμμα εγκατάστασης OS X Yosemite. Πέρασαν όλα τα δεδομένα χρήστη και οι εφαρμογές που εγκαταστήσατε.

Ενώ η επιλογή καθαρού installation ίσως να μην ακούγεται σαν πολύ φιλικός τρόπος για να ενημερώσετε το Mac σας στο OS X Yosemite, προσφέρει κάποια πλεονεκτήματα που μπορούν να την κάνουν την προτιμώμενη διαδρομή ενημέρωσης για ορισμένους χρήστες Mac.

Τα οφέλη από την εκτέλεση μιας καθαρής εγκατάστασης του OS X Yosemite

Αν το Mac σας υποφέρει από ενοχλητικά προβλήματα που δεν μπορείτε να επιδιορθώσετε , όπως περιστασιακά παγώνει, απροσδόκητες διακοπές, εφαρμογές που κρέμονται ή φαίνονται εξαιρετικά αργές ή κακή συνολική απόδοση που δεν αποδίδεται σε προβλήματα υλικού , τότε μια καθαρή εγκατάσταση μπορεί να είναι καλή επιλογή.

Πολλά από αυτά τα αμηχανία προβλήματα μπορεί να συμβεί τα χρόνια που χρησιμοποιούν το Mac σας. Καθώς αναβαθμίζετε τα συστήματα και τις εφαρμογές, τα συντρίμμια καθυστερούν, τα αρχεία γίνονται υπερβολικά μεγάλα, προκαλώντας επιβράδυνση και ορισμένα αρχεία που χρησιμοποιούνται από το σύστημα ή τις εφαρμογές μπορούν να καταστραφούν, επιβραδύνοντας τα πράγματα ή ακόμα και εμποδίζοντας τη σωστή λειτουργία του Mac. Η εύρεση αυτών των δυαδικών ψηφίων είναι σχεδόν αδύνατη. Εάν έχετε αυτά τα προβλήματα με το Mac σας, τότε μια καλή καθαρή σάρωση, όπως ήταν, μπορεί να είναι μόνο το φάρμακο που χρειάζεστε.

Φυσικά, η θεραπεία μπορεί να είναι χειρότερη από τα προβλήματα. Η εκτέλεση μιας καθαρής εγκατάστασης θα διαγράψει όλα τα δεδομένα στη μονάδα προορισμού. αν ο προορισμός είναι η μονάδα εκκίνησης, η οποία για τους περισσότερους από εμάς θα είναι, στη συνέχεια, πηγαίνετε όλα τα προσωπικά σας δεδομένα, ρυθμίσεις, προτιμήσεις και εφαρμογές. Αλλά αν μια καθαρή εγκατάσταση πράγματι θεραπεύει τα προβλήματα, τότε το εμπόριο μπορεί να αξίζει τον κόπο.

Πρώτον, αντιγράψτε τα δεδομένα σας

Ανεξάρτητα από τη μέθοδο εγκατάστασης που επιλέγετε, προτού προχωρήσετε, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας όλων των δεδομένων σας. Ένα πρόσφατο backup Time Machine είναι το ελάχιστο που πρέπει να έχετε στο χέρι. Θα πρέπει επίσης να εξετάσετε τη δημιουργία ενός κλώνου της μονάδας εκκίνησης . Με αυτόν τον τρόπο, αν συμβεί κάτι τρομερό, μπορείτε γρήγορα να ανακάμψετε ξεκινώντας από τον κλώνο και να είστε πίσω από όπου ξεκινήσατε χωρίς να αφιερώσετε χρόνο για να επαναφέρετε τα δεδομένα από ένα αντίγραφο ασφαλείας. Ένας κλώνος είναι επίσης ένα πλεονέκτημα όταν ήρθε η ώρα να μετεγκαταστήσετε ορισμένες από τις πληροφορίες σας στη νέα εγκατάσταση του OS X Yosemite. Ο Βοηθός Μετεγκατάστασης της Yosemite συνεργάζεται με κλωνοποιημένους δίσκους και σας επιτρέπει να μεταφέρετε εύκολα τα δεδομένα που μπορεί να χρειαστείτε.

Τι χρειάζεστε για μια καθαρή εγκατάσταση του OS X Yosemite

Αν αναρωτιέστε γιατί αναφέρουμε το OS X Snow Leopard, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το Snow Leopard είναι η παλαιότερη έκδοση του OS X που υποστηρίζει το Mac App Store , το οποίο πρέπει να έχετε πρόσβαση για να κατεβάσετε το πρόγραμμα εγκατάστασης του Yosemite.

Ας αρχίσουμε

Τελείωσε το αντίγραφο ασφαλείας, σωστά; Εντάξει; μεταβείτε στην επόμενη σελίδα για να ξεκινήσετε τη διαδικασία εγκατάστασης.

01 από 02

Καθαρή εγκατάσταση του OS X Yosemite: Εκκίνηση από μονάδα USB Flash για εκκίνηση της διαδικασίας

Αναζωογονήστε το Mac σας με μια καθαρή εγκατάσταση του OS X Yosemite. Ευγενική προσφορά της Apple

Με τα προκαταρκτικά βήματα έξω από το δρόμο (βλ. Σελίδα 1), είστε έτοιμοι να κατεβάσετε το OS X Yosemite από το Mac App Store. Το Yosemite είναι μια δωρεάν αναβάθμιση για οποιονδήποτε τρέχει το OS X Snow Leopard (10.6.x) ή αργότερα. Εάν χρησιμοποιείτε μια έκδοση του OS X παλαιότερη από το Snow Leopard και θέλετε να κάνετε αναβάθμιση στο Yosemite, πρέπει πρώτα να αγοράσετε και να εγκαταστήσετε το OS X Snow Leopard προτού μπορέσετε να αναβαθμίσετε το OS X Yosemite. Εάν χρησιμοποιείτε μια νεότερη έκδοση του Mac OS και σκέφτεστε να κάνετε υποβάθμιση στο Yosemite, εξετάστε τις πληροφορίες στο άρθρο: Μπορώ να αναβαθμίσω ή να υποβαθμιστώ στο OS X Snow Leopard (OS X 10.6);

Παρόλο που έχει γραφτεί για το Snow Leopard, οι πληροφορίες που περιέχονται στην ενότητα υποβάθμισης είναι σχετικές με όσους επιλέγουν να επιστρέψουν από μια νεότερη έκδοση του Mac OS σε μια προηγούμενη.

Κάντε λήψη του Yosemite από το Mac App Store

  1. Εκκινήστε το Mac App Store κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του στο Dock ή κάνοντας διπλό κλικ στην εφαρμογή App Store που βρίσκεται στο / Applications.
  2. Για να βρείτε το OS X Yosemite, κάντε κλικ στον σύνδεσμο Apple Apps κάτω από την ενότητα Όλες οι κατηγορίες της δεξιάς πλαϊνής γραμμής. Μπορεί επίσης να βρείτε το OS X Yosemite που εμφανίζεται στο επάνω μέρος της ενότητας "Όλες οι κατηγορίες" ή στην ενότητα "Προτεινόμενα προϊόντα" του Mac App Store. Εάν κάνετε επανεγκατάσταση του Yosemite, ανατρέξτε στον οδηγό: Πώς να κάνετε ξανά λήψη εφαρμογών από το Mac App Store για τις απαραίτητες οδηγίες.
  3. Αφού εντοπίσετε την εφαρμογή OS X Yosemite, κάντε κλικ στο κουμπί λήψης. Μπορεί να σας ζητηθεί να συνδεθείτε εάν δεν το έχετε κάνει ήδη.
  4. Το αρχείο εφαρμογής της Yosemite υπερβαίνει τα 5 GB σε μέγεθος, επομένως ίσως θελήσετε να βρείτε κάτι άλλο ενώ περιμένετε να λήξει η λήψη.
  5. Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη, η εφαρμογή OS X Yosemite Install ξεκινά από μόνη της. Μην προχωρήσετε στην εγκατάσταση . Αντίθετα, τερματίστε το πρόγραμμα εγκατάστασης επιλέγοντας Έξοδος Εγκατάσταση OS X από το μενού Install OS X.

Δημιουργήστε μια Εκκίνηση του Yosemite Installer

Τώρα που έχετε εγκαταστήσει το πρόγραμμα εγκατάστασης του OS X Yosemite στο Mac σας, το επόμενο βήμα είναι να δημιουργήσετε ένα bootable αντίγραφο του προγράμματος εγκατάστασης σε μια μονάδα flash USB. Χρειάζεστε μια έκδοση εκκίνησης του προγράμματος εγκατάστασης επειδή θα σβήσετε τη μονάδα εκκίνησης στο πλαίσιο της διαδικασίας καθαρής εγκατάστασης. Για να διαγράψετε και να διαμορφώσετε ξανά τη μονάδα εκκίνησης, θα χρειαστεί να ξεκινήσετε το Mac σας από άλλη συσκευή. Δεδομένου ότι όλοι οι εγκαταστάτες του OS X περιλαμβάνουν το Disk Utility και μια ποικιλία άλλων εφαρμογών, η εκκίνηση από το πρόγραμμα εγκατάστασης του Yosemite σας επιτρέπει να μην επιτρέπετε μόνο τη διαγραφή της μονάδας εκκίνησης αλλά και την πραγματική εγκατάσταση, όλα από την ίδια μονάδα flash USB.

Θα βρείτε αναλυτικές οδηγίες σχετικά με τη διαδικασία στο άρθρο:

Πώς να κάνετε ένα εκκινήσιμο πρόγραμμα εγκατάστασης Flash OS X ή macOS

Αφού ολοκληρώσετε τη δημιουργία μιας εκκίνησης του OS X Yosemite, επιστρέψτε εδώ για να συνεχίσετε την καθαρή εγκατάσταση του OS X Yosemite.

Εκκίνηση από τη μονάδα Flash USB

  1. Βεβαιωθείτε ότι η μονάδα flash USB που δημιουργήσατε στο παραπάνω βήμα εξακολουθεί να είναι συνδεδεμένη απευθείας στο Mac σας. Μην χρησιμοποιείτε διανομέα USB ή συνδέετε τη μονάδα flash στο πληκτρολόγιο ή στις πρόσθετες θύρες USB της οθόνης. Αντίθετα, συνδέστε τη μονάδα flash απευθείας σε μια από τις θύρες USB του Mac, ακόμη και αν σημαίνει αποσύνδεση κάποιας άλλης συσκευής USB (εκτός από το πληκτρολόγιο και το ποντίκι).
  2. Επανεκκινήστε το Mac ενώ κρατάτε πατημένο το πλήκτρο επιλογής.
  3. Το OS X Startup Manager θα εμφανιστεί στην οθόνη, εμφανίζοντας όλες τις συσκευές από τις οποίες μπορείτε να εκκινήσετε το Mac σας. Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα βέλους για να επισημάνετε την επιλογή USB Flash Drive και, στη συνέχεια, πατήστε το πλήκτρο enter για να ξεκινήσετε το Mac από τη μονάδα flash USB και το πρόγραμμα εγκατάστασης OS X Yosemite.
  4. Μετά από λίγο, θα δείτε την οθόνη υποδοχής του εγκαταστάτη του Yosemite.
  5. Επιλέξτε τη γλώσσα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για εγκατάσταση και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια.
  6. Θα εμφανιστεί το παράθυρο Βοηθητικά προγράμματα OS X, με επιλογές για την επαναφορά μιας εφεδρικής μηχανής Time Machine, την εγκατάσταση του OS X, τη λήψη βοήθειας online και τη χρήση του βοηθητικού προγράμματος Disk.
  7. Επιλέξτε Βοηθητικό πρόγραμμα δίσκου και κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια.
  8. Το Disk Utility θα ανοίξει, με τους δίσκους Mac που αναφέρονται στο αριστερό παράθυρο. Επιλέξτε τη μονάδα εκκίνησης του Mac, συνήθως ονομάζεται Macintosh HD, και στη συνέχεια κάντε κλικ στην καρτέλα Erase στο δεξί παράθυρο.
  9. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ : Πρόκειται να διαγράψετε τη μονάδα εκκίνησης της Mac και όλο το περιεχόμενό της. Βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε ένα τρέχον αντίγραφο ασφαλείας αυτών των δεδομένων προτού προχωρήσετε.
  10. Χρησιμοποιήστε το αναπτυσσόμενο μενού Μορφοποίηση για να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το Mac OS Extended (Journaled) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Διαγραφή.
  11. Θα ερωτηθείτε εάν θέλετε πραγματικά να διαγράψετε το διαμέρισμα Macintosh HD. Κάντε κλικ στο κουμπί Διαγραφή.
  12. Η μονάδα εκκίνησης θα διαγραφεί πλήρως. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία, επιλέξτε το Quit Disk Utility από το μενού Disk Utility.
  13. Θα επιστρέψετε στο παράθυρο του βοηθητικού προγράμματος OS X.

Τώρα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την πραγματική διαδικασία εγκατάστασης του OS X Yosemite. Προχωρήστε στην επόμενη σελίδα.

02 του 02

Καθαρή εγκατάσταση του OS X Yosemite: Ολοκλήρωση της διαδικασίας εγκατάστασης

Το Yosemite Installer υποστηρίζει πολλές γλώσσες και τοποθεσίες. Επιλέξτε την τοποθεσία σας από τη λίστα. Οθόνη shot από την Coyote Moon, Inc.

Στα προηγούμενα βήματα, σβήσατε τη μονάδα εκκίνησης του Mac σας και επέστρεψε στο παράθυρο του βοηθητικού προγράμματος OS X. Είστε πλέον έτοιμοι να ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγκατάστασης αφήνοντας τον εγκαταστάτη να αντιγράψει όλα τα αρχεία συστήματος OS X Yosemite στην επιλεγμένη μονάδα εκκίνησης. Αφού αντιγραφούν τα πάντα, ο υπολογιστής Mac θα επανεκκινήσει στο Yosemite και θα σας καθοδηγήσει στο τελευταίο σκέλος του ταξιδιού σας: τη δημιουργία του λογαριασμού διαχειριστή, τη μετεγκατάσταση δεδομένων από μια προηγούμενη έκδοση του OS X και άλλες γενικές εργασίες καθαρισμού.

Ξεκινήστε την εγκατάσταση του OS X Yosemite

  1. Στο παράθυρο Βοηθητικά προγράμματα OS X, επιλέξτε Εγκατάσταση OS X και κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια.
  2. Το παράθυρο του βοηθητικού προγράμματος OS X θα απορριφθεί και θα ξεκινήσει η εφαρμογή Install OS X. Κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια.
  3. Θα εμφανιστούν οι όροι άδειας χρήσης του λογισμικού Yosemite. Διαβάστε τους όρους χορήγησης αδειών και κάντε κλικ στο κουμπί Συμφωνώ.
  4. Θα εμφανιστεί μια ομάδα, ζητώντας σας να επιβεβαιώσετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνήσετε πραγματικά με τους όρους. Κάντε κλικ στο κουμπί Συμφωνώ.
  5. Το πρόγραμμα εγκατάστασης θα εμφανίσει τις μονάδες που μπορείτε να εγκαταστήσετε στο OS X Yosemite. Επισημάνετε τη μονάδα δίσκου που θέλετε να είναι η μονάδα εκκίνησης Yosemite OS X και κάντε κλικ στο κουμπί Εγκατάσταση.
  6. Το πρόγραμμα εγκατάστασης θα προετοιμάσει το Mac σας για την εγκατάσταση του OS X Yosemite αντιγράφοντας αρχεία στη μονάδα εκκίνησης. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία αντιγραφής, θα γίνει επανεκκίνηση του Mac. Μια τρέχουσα εκτίμηση του χρόνου που απομένει μέχρι την επανεκκίνηση θα εμφανιστεί κατά τη διαδικασία αντιγραφής αρχείου. Ποτέ δεν γνωρίζω ότι αυτές οι εκτιμήσεις χρόνου είναι ακριβείς, οπότε να είστε έτοιμοι να περιμένετε περισσότερο από το αναμενόμενο. Μπορείτε να κάνετε κάτι άλλο εάν το επιθυμείτε. Η πρώτη φάση της διαδικασίας εγκατάστασης, συμπεριλαμβανομένης της επερχόμενης επανεκκίνησης, θα συνεχιστεί χωρίς οποιαδήποτε εισροή που απαιτείται από εσάς. Μόνο μετά την επανεκκίνηση θα σας ζητηθεί να βοηθήσετε να ρυθμίσετε τη βασική διαμόρφωση των Mac σας και ο Mac σας θα χαρεί να περιμένετε υπομονετικά για να επιστρέψετε.
  7. Μόλις ολοκληρωθεί η επανεκκίνηση, ο υπολογιστής σας Mac θα εμφανίσει ένα νέο μήνυμα κατάστασης, αναφέροντας τον χρόνο που θα χρειαστεί για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγκατάστασης στη μονάδα εκκίνησης. Για άλλη μια φορά, να είστε έτοιμοι να περιμένετε.
  8. Με την τελική αντιγραφή όλων των αρχείων, θα γίνει μια δεύτερη επανεκκίνηση. Το Mac σας θα εκκινήσει στο OS X Yosemite, θα ξεκινήσει ο βοηθός εγκατάστασης και θα εμφανίσει μια οθόνη υποδοχής.
  9. Επιλέξτε τη χώρα για την εγκατάσταση και κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια.
  10. Επιλέξτε τη διάταξη πληκτρολογίου που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια.
  11. Ο Βοηθός Μετεγκατάστασης θα εμφανιστεί, επιτρέποντάς σας να μεταφέρετε προσωπικά δεδομένα από ένα Mac, ένα εφεδρικό χρονικό μηχάνημα, μια άλλη δισκέτα εκκίνησης ή έναν υπολογιστή με Windows. Προς το παρόν, προτείνω την επιλογή της επιλογής "Μην μεταφέρετε οποιαδήποτε πληροφορία τώρα". Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Assistant Migration αργότερα εάν θέλετε να μεταφέρετε δεδομένα στη νέα εγκατάσταση του OS X Yosemite. Θυμηθείτε, ένας από τους λόγους για μια καθαρή εγκατάσταση είναι να μην έχετε παλιά παλιά αρχεία που μπορεί να έχουν προκαλέσει προβλήματα στο παρελθόν. Κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια.
  12. Συνδεθείτε με το αναγνωριστικό της Apple σας. Αυτή η προαιρετική σύνδεση θα προκαθορίσει τον Mac σας για να χρησιμοποιήσει iCloud, iTunes, Mac App Store, FaceTime και άλλες υπηρεσίες που παρέχονται από την Apple. Αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε κάποια από αυτές τις υπηρεσίες, η είσοδος τώρα είναι μια εξοικονόμηση χρόνου σε πραγματικό χρόνο. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να παραλείψετε αυτό το βήμα και να συνδεθείτε αργότερα σε αυτές τις υπηρεσίες. Υποθέτουμε ότι θέλετε να συνδεθείτε με το αναγνωριστικό της Apple σας. Συμπληρώστε τις πληροφορίες που ζητήσατε και κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια.
  13. Θα ερωτηθείτε εάν είναι εντάξει για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Find My Mac, μια υπηρεσία που χρησιμοποιεί πληροφορίες τοποθεσίας για να σας βοηθήσει να βρείτε ένα χαμένο Mac ή να διαγράψετε τα περιεχόμενα του Mac εάν κλαπεί. Κάντε την επιλογή σας.
  14. Θα εμφανιστούν επιπλέον όροι άδειας χρήσης για διάφορες εφαρμογές, όπως το iCloud, η πολιτική απορρήτου της Apple και η άδεια χρήσης του λογισμικού OS X. Εάν συμφωνείτε με τους όρους, κάντε κλικ στο κουμπί Agree.
  15. Θα ερωτηθείτε εάν συμφωνείτε πραγματικά. κάντε κλικ στο κουμπί Συμφωνώ.
  16. Ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε το λογαριασμό διαχειριστή σας. Εισαγάγετε το πλήρες όνομά σας και το όνομα λογαριασμού. Το όνομα του λογαριασμού θα γίνει το όνομα του αρχικού σας φακέλου και ονομάζεται επίσης το μικρό όνομα του λογαριασμού. Προτείνω να χρησιμοποιήσετε ένα όνομα λογαριασμού χωρίς κενά, χωρίς ειδικούς χαρακτήρες και χωρίς κεφαλαία γράμματα. Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε επίσης να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό iCloud ως τη μέθοδο σύνδεσης. Αν επιλέξετε "Χρήση του λογαριασμού μου iCloud για είσοδο", θα συνδεθείτε στο Mac σας χρησιμοποιώντας τις ίδιες λεπτομέρειες με το λογαριασμό σας iCloud. Κάντε την επιλογή σας και κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια.
  17. Το OS X Yosemite χρησιμοποιεί το iCloud Keychain, ένα σύστημα αποθήκευσης κρυπτογραφημένης ημερομηνίας keychain μεταξύ πολλών Mac, στους οποίους έχετε λογαριασμούς. Η διαδικασία της ρύθμισης του συστήματος iCloud Keychain είναι λίγο εμπλεκόμενη. Σας συνιστώ να χρησιμοποιήσετε τον οδηγό μας για τη ρύθμιση και τη χρήση του iCloud Keychain αργότερα. μετά από όλα, θέλετε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το OS X Yosemite το συντομότερο δυνατό. Επιλέξτε Εγκατάσταση αργότερα και κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια.
  18. Θα ερωτηθείτε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το iCloud Drive . Μην ρυθμίζετε το iCloud Drive αν θέλετε να μοιράζεστε δεδομένα iCloud με Mac που χρησιμοποιεί παλαιότερη έκδοση OS X ή συσκευές iOS με iOS 7 ή παλαιότερη έκδοση. Η νέα έκδοση του iCloud Drive δεν είναι συμβατή με παλαιότερες εκδόσεις. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ : Αν ενεργοποιήσετε το iCloud Drive, όλα τα δεδομένα που αποθηκεύονται στο σύννεφο θα μετατραπούν στη νέα μορφή δεδομένων, εμποδίζοντας τις παλαιότερες εκδόσεις OS X και iOS να χρησιμοποιήσουν τα δεδομένα. Κάντε την επιλογή σας και κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια.

Το Mac σας θα ολοκληρώσει τη διαδικασία εγκατάστασης και, στη συνέχεια, θα εμφανίσει τη νέα σας επιφάνεια εργασίας OS X Yosemite. Διασκεδάστε και αφιερώστε χρόνο για να εξερευνήσετε όλα τα νέα χαρακτηριστικά.