Οι 5 καλύτεροι κλώνοι Pokemon για το Android

Δεν νιώθεις να πηγαίνεις έξω και να παίζεις Pokemon GO; Αυτά τα παιχνίδια είναι για εσάς.

Με το Pokemon GO σε κινητά, οι οπαδοί του Pokemon έχουν τώρα τη δυνατότητα να πιάσουν και να πολεμήσουν τα περίφημα τέρατα στα τηλέφωνα και τα δισκία τους. Το αλίευμα είναι ότι πρέπει φυσικά να ταξιδέψετε σε μέρη για να παίξετε το παιχνίδι και αυτό είναι προβληματικό για μερικούς ανθρώπους - ιδιαίτερα εκείνους που βρίσκονται σε αγροτικές περιοχές με λίγα PokeStops, άτομα με ειδικές ανάγκες και ίσως ακόμη και εσωστρεφείς. Ενώ η Nintendo σίγουρα θα μπορούσε να κυκλοφορήσει ένα πιο παραδοσιακό παιχνίδι Pokemon σε κάποιο σημείο , υπάρχουν αρκετά καλά παιχνίδια με συλλογή και μάχη τέρας που μπορείτε να παίξετε στο Android.

01 από 05

Pocket Mortys

Κολυμπήστε για ενήλικες

Αν ψάχνετε για κάτι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο Pokemon, αυτό είναι που θα θελήσετε. Τα παιχνίδια Swim Adult και τα Big Pixel Studios έχουν αναπαράγει πολύ καλά τη φόρμουλα Pokemon, αντί να τα βάλουν στον κόσμο Rick και Morty. Η ιδέα είναι ότι είσαι ένας Rick που συλλέγει και αγωνίζεται Mortys από όλη την multiverse της επίδειξης - και οι καλλιτέχνες έχουν πάει όλα - στη δημιουργία όλων των ειδών των πηγούνι Morty παραλλαγές που παίρνουν όλο και πιο παράλογο. Το όλο θέμα είναι σκληρό, αλλά ο Pokemon είναι ουσιαστικά εικονικό cockfighting, έτσι είναι διαφορετικό;

Πραγματικά, το ίδιο το παιχνίδι δεν διαφέρει πολύ από το Pokemon, και αυτό το κάνει ίσως το κορυφαίο παιχνίδι Pokemon. Βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στη μάχη και την αίσθηση των παιχνιδιών Pokemon, μόνο με μια πιο φιλική προς το κινητό δομή με τυχαία επίπεδα και ένα σύστημα gacha για να αποκτήσετε νέα Mortys και αντικείμενα μαζί με ένα ολόκληρο σύστημα κατασκευής. Αλλά συνολικά, είναι το πιο κοντινό πράγμα σε ένα παραδοσιακό παιχνίδι Pokemon που μπορείτε να πάρετε στο Android χωρίς να εξομολογείτε ένα από τα κλασικά. Περισσότερο "

02 του 05

Teeny Titans

Στιγμιότυπο οθόνης του παιχνιδιού Teen Titans για το Android. Cartoon Network Studios

Με ενδιαφέροντα λόγια, λίγους μήνες μετά το Pocket Mortys, το Cartoon Network αποφάσισε να μετατρέψει μία από τις σειρές τους σε ένα παιχνίδι Pokemon. Με το Grumpyface, που έχουν κάνει το φανταστικό Steven Universe: Attack the Light, Adventure Time Wizard και Castle Doombad, αυτό το παιχνίδι έχει ένα πολύ προφανές αναλογικό Pokemon. Αλλά χρησιμοποιεί ένα διαφορετικό σύστημα μάχης, χρησιμοποιώντας ένα σύστημα σε πραγματικό χρόνο όπου οι παίκτες πρέπει να χρεώνουν ένα μέτρο για να χρησιμοποιήσουν διάφορες ικανότητες. Επίσης, οι παίκτες έχουν και ανταλλάσσουν μεταξύ 3 χαρακτήρων κατά βούληση, φέρνοντας έναν παράγοντα όπου ένα στοιχειώδες πλεονέκτημα μπορεί να κεφαλαιοποιηθεί σε μια στιγμή προειδοποίηση. Μπορείτε να αγοράσετε στοιχεία και μπορεί μερικές φορές να τα κερδίσετε, με διπλές μορφές που πηγαίνουν προς την αναβάθμιση των αριθμών αν το επιλέξετε. Το παιχνίδι είναι επίσης γεμάτο από το αυταρχικό αυτοαναφορικό χιούμορ που έγραψε το κινούμενο σχέδιο Teen Titans. Αλλά ακόμα κι αν νομίζετε ότι η αρχική σειρά ήταν πολύ καλύτερη - και η εκπομπή σας έχει χλευάσει γι 'αυτό - αυτό το παιχνίδι στέκεται από μόνο του ως ένα πραγματικά διασκεδαστικό battler τέρας με πολλά να κάνουμε. Επίσης, είναι ένα πληρωμένο παιχνίδι χωρίς αγορές εντός εφαρμογής, κάτι που μπορεί να προσελκύσει τους γονείς που θέλουν ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για τα παιδιά τους ή για βασικούς παίκτες που έχουν ηθικές αντιρρήσεις όσον αφορά τις αγορές εντός εφαρμογής. Περισσότερο "

03 του 05

EvoCreo

Στιγμιότυπο οθόνης του παιχνιδιού EvoCreo για το Android. Ελαφρότητα

Αυτό το παιχνίδι έχει μια δροσερή προέλευση - ιδρύθηκε από έναν προγραμματιστή που αποφάσισε ότι ήθελε ένα μεγάλο παιχνίδι Pokemon-style για κινητά, αλλά ενοχλήθηκε από διάφορα χαρακτηριστικά σε άλλα παιχνίδια και ήθελε να εφαρμόσει τις δικές του αλλαγές. Έτσι, χρηματοδότησε το παιχνίδι με το Kickstarter και έφερε στη ζωή αυτό το παιχνίδι. Μία τέτοια αλλαγή είναι να κάνουμε ορισμένες κινήσεις επαναφορτιζόμενες έτσι ώστε να μην είναι δυνατό για ένα συγκεκριμένο χαρακτήρα να ανατινάξει αρκετές υπερβολικές δυνάμεις κινήσεις σε μια σειρά. Επίσης, η προσθήκη χαρακτηριστικών, ικανοτήτων και ευχαριστιών βοηθά να αλλάξετε τη στρατηγική που πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να κερδίσετε. Διαφορετικά, αυτό το hews είναι πολύ κοντά στον γνωστό κλασικό τύπο Pokemon. Όχι ότι υπάρχει κάτι κακό με αυτό. Το EvoCreo έρχεται επίσης με μια σταθερή λίστα χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένης της πολλαπλής πλατφόρμας πολλαπλών παικτών και αποθήκευσης, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε το παιχνίδι στο Android και να παίξετε με ένα αντίγραφο του παιχνιδιού σε μια άλλη πλατφόρμα, μαζί με τους φίλους που μάχονται σε άλλα συστήματα. Περισσότερο "

04 του 05

MonsterCrafter

Στιγμιότυπο οθόνης του κτιρίου τέρας στο MonsterCrafter. Naquatic

Σίγουρα, ανακαλύπτοντας νέα και συναρπαστικά τέρατα για συλλογή είναι διασκεδαστικό, αλλά τι γίνεται με τη δημιουργία τέρατα της δικής σας; Αυτός είναι ο άγκισος του MonsterCrafter, όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια διασύνδεση Minecraft-esque για να φτιάξετε το δικό σας τέρας, με την κατασκευή τους να επηρεάζει τα στατιστικά τους, αλλά σε μεγάλο βαθμό σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το τρομακτικό τέρας ή τον απίστευτο πολεμιστή της επιλογής σας. Ο αγώνας είναι λίγο απλοποιημένος σε σύγκριση με άλλα παιχνίδια τύπου Pokemon, με μια κύρια επίθεση και μερικές ειδικές επιθέσεις που χρεώνουν με την πάροδο του χρόνου. Ακόμα, αν θέλετε λίγο περισσότερο από μια hands-on εμπειρία, όταν πρόκειται για την αύξηση και τη δημιουργία τέρας σας, ενώ εξακολουθεί να πάρει να συμμετέχει σε μάχες και ακόμη και online multiplayer, αυτό είναι το παιχνίδι σας. Περισσότερο "

05 του 05

Neo Monsters

Screenshot από το Neo Monsters for Android. NTT Resonant, Inc.

Αυτό το battler τέρας είναι το τρίτο σε μια σειρά παιχνιδιών που κυκλοφόρησε από την NTT Resonant Inc., που αναπτύχθηκε από το ZigZaGame, το οποίο κάνει την πρώτη εμφάνισή του στο Android εδώ. Υπάρχουν πολλά στοιχεία ελεύθερων παιχνιδιών και κοινωνικών RPG, παρά την τιμή των 0,99 δολαρίων προς τα εμπρός. Όμως, όσον αφορά τους πάσχοντες από τέρατα, υπάρχουν χαριτωμένα και άγρια ​​τέρατα για τη συλλογή και μάχη, και ένα χρονομετρημένο σύστημα μάχης που παίζει πολύ διαφορετικά από τα περισσότερα παιχνίδια Pokemon. Είναι ένας ισχυρός τίτλος που έχω διασκεδάσει παίζοντας και είναι καλό να ελέγξετε εάν χρειάζεστε ένα παιχνίδι Pokemon-style στη ζωή σας. Περισσότερο "