Γνωρίστε τους διάφορους τύπους κινητών παιχνιδιών που είναι διαθέσιμοι

Ίσως γνωρίζετε το δρόμο σας γύρω από τα παιχνίδια για κινητά, αλλά γνωρίζετε τη διαφορά ανάμεσα σε ένα παιχνίδι περιπέτειας και ένα RPG; Τα παιχνίδια που μπορούν να παιχτούν σε κινητά τηλέφωνα έρχονται σε όλες τις γεύσεις, το καθένα από τα οποία τροφοδοτεί ένα διαφορετικό ακροατήριο και ομάδα ικανοτήτων. Ακολουθεί μια λίστα με τα είδη παιχνιδιών που θα βρείτε διαθέσιμα για να παίξετε στο τηλέφωνό σας.

Δράση

Αυτή είναι η πιο ποικίλη κατηγορία παιχνιδιών για κινητά. Σε αυτήν την ομάδα, θα βρείτε συναρπαστικά παιχνίδια δράσης που περιλαμβάνουν γκαλερί γυρίσματα, παιχνίδια παλιάς σχολικής στοργής, μαχητές ταχείας κίνησης, αγώνες που προκαλούν σύγκρουση και άλλους χαρακτήρες και οχήματα με κίνηση. Όλα απαιτούν απότομα αντανακλαστικά.

Περιπέτεια

Τα παιχνίδια περιπέτειας καλύπτουν μια μεγάλη ποικιλία εμπειριών και δεν περιλαμβάνουν όλα πόλεμο ή γρήγορη δράση. Αντ 'αυτού, συνήθως συνδυάζουν τις δοκιμές αντανακλαστικών και την επίλυση παζλ, και σας μεταφέρουν σε συναρπαστικά, ενδιαφέροντα μέρη και καταστάσεις. Επειδή η εστίαση είναι περισσότερο στην ψυχαγωγία και την αφοσίωση από την μάχη και τον ανταγωνισμό, ο ρυθμός είναι λίγο πιο αργός από αυτόν ενός παιχνιδιού δράσης.

Μέσα στον εικονικό κόσμο ενός παιχνιδιού περιπέτειας, μπορείτε να γίνετε επιβάτης σε ένα διαστημόπλοιο, ένα σύγχρονο Sherlock Holmes, ένας παραφυσικός ερευνητής, ένας χαρακτήρας σε ένα κλασικό έργο λογοτεχνίας ή οποιοσδήποτε αριθμός άλλων προσωπικοτήτων. Στον ρόλο σας, θα χρεωθείτε με την επίλυση ενός προβλήματος, ενός μυστηρίου, ενός παζλ ή ενός άλλου αίνιγμα που θα προκαλέσει τον εγκέφαλο και τη φαντασία σας. Ορισμένα παιχνίδια έχουν ακόμη επιλέξει το δικό σας μονοπάτι μέσα από μια ιστορία, για ένα τέλος που εξαρτάται από τις ενέργειες και τις επιλογές σας.

Κάρτα

Τα παιχνίδια καρτών είναι από τα πιο δημοφιλή είδη. Αυτές περιλαμβάνουν την πασιέντζα , το πόκερ, το rummy, το euchre και άλλα γνωστά αγαπημένα. Η επιλογή δεν τελειώνει με τους παραδοσιακούς τίτλους που πιθανότατα έχετε παίξει γύρω από το τραπέζι της κουζίνας σας, ωστόσο. Ορισμένα παιχνίδια εικονικής κάρτας μπαίνουν στην κατηγορία της περιπέτειας λίγο, τοποθετώντας σας σε φανταστικά σφαίρα με περιστάσεις και αποτελέσματα που εξαρτώνται από την κλήρωση μιας ψηφιακής κάρτας.

RPG

Τα παιχνίδια ρόλων ( RPG ) είναι σύνθετα παιχνίδια που περιλαμβάνουν ταξίδια, βαριά ιστορίες, διαφορετικούς χαρακτήρες και ώρες παιχνιδιού. Ορισμένα τηλέφωνα δεν έχουν ακόμα την τεχνολογική δύναμη ή την ικανότητα μνήμης να χειρίζονται RPG, επομένως πρέπει να ελέγξετε τις τεχνικές απαιτήσεις του παιχνιδιού πριν από τη λήψη και την εγκατάσταση.

Καθώς παίζετε ένα RPG, θα αναλάβετε το ρόλο ενός χαρακτήρα, περνώντας από ιστορίες που σας μεταφέρουν σε μακρινά μέρη και φανταστικούς κόσμους. Θα αποφασίζετε και θα επιλέγετε ενέργειες μέσα σ 'αυτές τις σφαίρες και θα παρακολουθείτε τις εξελίξεις των συνεπειών. Οι δημοφιλείς ρυθμίσεις κυμαίνονται από τον μεσαιωνικό έως τον καθαρά φανταστικό έως τον σύγχρονο ρεαλιστή. Ορισμένοι μάλιστα παίρνουν μια σελίδα από το δημοφιλές μοτίβο Dungeons and Dragons . Όποια και αν επιλέξετε, ένα RPG είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να γίνετε κάποιος άλλος σε έναν διαφορετικό κόσμο για λίγο.

Αθλητισμός

Τα αθλητικά παιχνίδια σάς επιτρέπουν να αναλάβετε δραστηριότητες σε πραγματικό επίπεδο, όπως μπάσκετ, ποδόσφαιρο και μπέιζμπολ χωρίς να αφήσετε την καρέκλα σας. Παρόλο που μπορεί να είναι περίπλοκο, ορισμένα κινητά αθλητικά παιχνίδια επικεντρώνονται σε ένα συγκεκριμένο τμήμα της εμπειρίας, όπως η πραγματοποίηση όσων δύο ή τριών pointers μπορείτε μέσα σε μια προκαθορισμένη περίοδο.

Στρατηγική

Με έμφαση στην προνοητικότητα και τον προγραμματισμό, τα παιχνίδια στρατηγικής είναι συνήθως για να γυρίσουν σε ένα πεδίο μάχης ή σε άλλη ανταγωνιστική αρένα. Σκάκι, πούλια και πολλά κλασικά επιτραπέζια παιχνίδια εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία, όπως και οι πιο ασυνήθιστοι τίτλοι. Το είδος του στρατηγικού παιχνιδιού καλύπτει οτιδήποτε αφορά την τοποθέτηση του στρατού και τη μάχη "one-on-one". Απαιτεί και αναπτύσσει λογική, διαίσθηση και επικεντρώνεται σε μια εμπειρία που μπορεί να αγαπήσει ο εγκέφαλος.