Αναθεώρηση του διαγνωστικού εργαλείου Fujitsu

Μια πλήρης ανασκόπηση του εργαλείου διάγνωσης Fujitsu, ενός Εργαλείου δοκιμής για το σκληρό δίσκο

Το Fujitsu Diagnostic Tool είναι ένα πρόγραμμα δοκιμής σκληρού δίσκου που λειτουργεί μόνο με σκληρούς δίσκους Fujitsu.

Το πρόγραμμα διατίθεται σε δύο μορφές: ένα πρόγραμμα που τρέχει από τα Windows σαν ένα κανονικό πρόγραμμα και ένα άλλο που λειτουργεί από μια δισκέτα, που σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ανεξάρτητα από το λειτουργικό σύστημα που εκτελείται στον σκληρό σας δίσκο.

Σημαντικό: Ίσως χρειαστεί να αντικαταστήσετε τη μονάδα σκληρού δίσκου, εάν αποτύχει σε οποιαδήποτε από τις δοκιμές σας.

Κατεβάστε το εργαλείο διάγνωσης Fujitsu για Windows

Κάντε λήψη του Εργαλείου διάγνωσης Fujitsu για το DOS

Σημείωση: Αυτή η κριτική είναι για το εργαλείο διάγνωσης Fujitsu για τα Windows v1.12 και για το DOS v7.0. Παρακαλώ ενημερώστε μας αν υπάρχει μια νεότερη έκδοση που πρέπει να επανεξετάσω.

Περισσότερα για το εργαλείο διάγνωσης Fujitsu

Το εργαλείο διαγνωστικού ελέγχου Fujitsu για Windows μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα Windows 10 , Windows 8 , Windows 7 , Windows Vista , Windows XP και Windows 2000. Η έκδοση DOS είναι ανεξάρτητη από λειτουργικό σύστημα επειδή λειτουργεί εκτός του λειτουργικού συστήματος, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε οποιουδήποτε υπολογιστή διαθέτει σκληρούς δίσκους Fujitsu.

Τόσο η έκδοση DOS και Windows του Fujitsu Diagnostic Tool μπορεί να εκτελέσει δύο δοκιμές:

Το Εργαλείο διάγνωσης Fujitsu εμφανίζει το όνομα του μοντέλου, τον σειριακό αριθμό , το υλικολογισμικό και το αποτέλεσμα κάθε δοκιμής.

Fujitsu Diagnostic Tool Pros & amp; Μειονεκτήματα

Ευτυχώς, αυτός ο ελεγκτής σκληρού δίσκου έχει ωραία πλεονεκτήματα:

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

Οι σκέψεις μου για το εργαλείο διάγνωσης Fujitsu

Το εργαλείο διάγνωσης Fujitsu για Windows είναι εύκολο στη χρήση, επειδή δεν υπάρχουν σχεδόν κανένα κουμπί στο πρόγραμμα και καμία από αυτές δεν προκαλεί σύγχυση ή είναι δύσκολο να βρεθεί.

Το πιο προφανές μειονέκτημα του Fujitsu Diagnostic Tool είναι ότι πρέπει να έχετε έναν σκληρό δίσκο Fujitsu για να εκτελέσετε οποιαδήποτε σάρωση. Εάν δεν το κάνετε, μπορείτε ακόμα να εκκινήσετε το πρόγραμμα δισκέτας και να εκτελέσετε το πρόγραμμα των Windows, αλλά ούτε θα σας επιτρέψει να σαρώσετε οποιαδήποτε μονάδα δίσκου.

Κατεβάστε το εργαλείο διάγνωσης Fujitsu για Windows

Κάντε λήψη του Εργαλείου διάγνωσης Fujitsu για το DOS

Τι εάν δεν έχω σκληρό δίσκο Fujitsu;

Όπως είπα παραπάνω, αυτό το πρόγραμμα μπορεί να σαρώσει μόνο έναν σκληρό δίσκο Fujitsu. Ενώ αυτό είναι υπέροχο αν αυτός είναι ο τύπος σκληρού δίσκου που έχετε, δεν είναι τόσο καλό αν ανοίξετε το πρόγραμμα μόνο για να διαπιστώσετε ότι δεν θα σαρώσει τίποτα.

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά άλλα δωρεάν εργαλεία ελέγχου σκληρών δίσκων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη σάρωση σκληρών δίσκων από άλλους κατασκευαστές. Τα Seagate SeaTools , το HDDScan , το Test Drive Fitness (WinDFT) και το DiskCheckup είναι μόνο μερικά παραδείγματα.

Μερικά εργαλεία διαμέρισης δίσκων μπορούν επίσης να εκτελέσουν βασικές δοκιμές επιφάνειας στους σκληρούς δίσκους σας και συνήθως υποστηρίζουν ένα ευρύ φάσμα σκληρών δίσκων, όχι μόνο μονάδες Fujitsu. Ο οδηγός διαμερίσματος του MiniTool Free και ο Macrorit Disk Expert είναι ένα ζευγάρι παραδείγματα.