Μπορώ να ανακτήσω αρχεία από έναν Dead Hard Drive;

Τα αρχεία μου χάνονται για πάντα;

Μπορείτε να ανακτήσετε αρχεία από έναν αποτυχημένο σκληρό δίσκο με ένα εργαλείο ανάκτησης δεδομένων ;

Πώς θα εκτελέσετε ακόμη και ένα πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων εάν ο σκληρός δίσκος του υπολογιστή σας έχει αποτύχει και τίποτα δεν λειτουργεί;

Το ακόλουθο ερώτημα είναι ένα από τα πολλά που θα δείτε στα FAQ μας File Recovery FAQ :

"Ο σκληρός δίσκος στον υπολογιστή μου απέτυχε. Υπάρχει πιθανότητα ένα πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων να είναι σε θέση να αποσυνδέσει τα δεδομένα μου;"

Εάν αποτύχει , εννοείτε ένα φυσικό πρόβλημα με το σκληρό δίσκο , τότε όχι, ένα πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων δεν είναι πιθανό να βοηθήσει. Δεδομένου ότι το λογισμικό αποκατάστασης αρχείων χρειάζεται πρόσβαση στον σκληρό σας δίσκο όπως οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα, είναι πολύτιμο μόνο αν ο σκληρός δίσκος βρίσκεται σε διαφορετική κατάσταση λειτουργίας.

Η φυσική ζημιά σε έναν σκληρό δίσκο ή σε άλλη συσκευή αποθήκευσης δεν σημαίνει ότι έχει χαθεί όλη η ελπίδα, σημαίνει απλώς ότι το εργαλείο ανάκτησης αρχείων δεν είναι το επόμενο βήμα σας. Η καλύτερη λύση για την ανάκτηση δεδομένων από κατεστραμμένο σκληρό δίσκο είναι να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μιας υπηρεσίας ανάκτησης δεδομένων. Αυτές οι υπηρεσίες διαθέτουν το εξειδικευμένο υλικό, την τεχνογνωσία και τα εργαστηριακά περιβάλλοντα που είναι απαραίτητα για την επισκευή και αποκατάσταση των δεδομένων από κατεστραμμένους σκληρούς δίσκους.

Ωστόσο, εάν αντιμετωπίζετε ένα BSOD ή κάποιο άλλο μεγάλο σφάλμα ή μια κατάσταση που απλά εμποδίζει την εκκίνηση των Windows σωστά, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο σκληρός δίσκος σας έχει ένα φυσικό ή ανεπανόρθωτο πρόβλημα.

Στην πραγματικότητα, μόνο και μόνο επειδή ο υπολογιστής σας δεν θα ξεκινήσει, δεν σημαίνει καθόλου ότι τα αρχεία σας έχουν εξαφανιστεί - σημαίνει απλά ότι δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά αμέσως.

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ξεκινήσετε πάλι τον υπολογιστή σας. Δείτε την Πώς να διορθώσετε έναν υπολογιστή που δεν θα ενεργοποιηθεί για βοήθεια.

Αν αυτό δεν συμβαίνει, η σύνδεση της μονάδας σκληρού δίσκου με τα σημαντικά δεδομένα σας σε αυτόν σε άλλον υπολογιστή, είτε απευθείας είτε μέσω περιβλήματος σκληρού δίσκου USB , είναι η επόμενη βέλτιστη λύση.