Μπορείτε να εκτελέσετε εφαρμογές iPhone σε Android και Windows;

Ενώ πολλές εφαρμογές iPhone έχουν έκδοση Android ή / και Windows (αυτό ισχύει ιδιαίτερα για εφαρμογές από τις μεγαλύτερες εταιρείες, όπως το Facebook και το Google και μερικά από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια), πολλές από τις καλύτερες εφαρμογές για κινητά στον κόσμο λειτουργούν μόνο το iPhone.

Σε πολλά άλλα σενάρια, οι εξομοιωτές σας επιτρέπουν να εκτελείτε προγράμματα που γίνονται για ένα λειτουργικό σύστημα σε μια συσκευή που χρησιμοποιεί άλλο. Αυτή είναι η περίπτωση εδώ; Μπορούν οι εφαρμογές iPhone να εκτελούνται σε Android ή Windows;

Σε γενικές γραμμές, η απάντηση είναι όχι: δεν μπορείτε να εκτελέσετε εφαρμογές iPhone σε άλλες πλατφόρμες. Όταν ανακαλύπτετε τις λεπτομέρειες, τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα. Η χρήση εφαρμογών iPhone σε άλλες συσκευές είναι πολύ, πολύ σκληρή, αλλά υπάρχουν κάποιες (πολύ περιορισμένες) επιλογές για τους ανθρώπους που έχουν πραγματικά δεσμευτεί.

Γιατί είναι τόσο δύσκολο να εκτελέσετε εφαρμογές iOS σε Android ή Windows

Οι εφαρμογές που εκτελούνται για ένα λειτουργικό σύστημα σε διαφορετικό λειτουργικό σύστημα είναι μια σοβαρή πρόκληση. Αυτό συμβαίνει επειδή μια εφαρμογή που σχεδιάστηκε για χρήση στο iPhone, για παράδειγμα, απαιτεί να λειτουργούν σωστά όλα τα είδη των στοιχείων που σχετίζονται με το iPhone (το ίδιο ισχύει και για το Android και άλλα λειτουργικά συστήματα). Οι λεπτομέρειες αυτού είναι περίπλοκες, αλλά είναι ευκολότερο να σκεφτούμε ότι αυτά τα στοιχεία εμπίπτουν σε τρεις μεγάλες κατηγορίες: αρχιτεκτονική υλικού, χαρακτηριστικά υλικού και χαρακτηριστικά λογισμικού.

Οι περισσότεροι προγραμματιστές παίρνουν γύρω από αυτό είναι με τη δημιουργία ξεχωριστών iPhone και Android συμβατό εκδόσεις των εφαρμογών τους, αλλά δεν είναι η μόνη λύση. Υπάρχει μακρά παράδοση στον υπολογισμό της εξομοίωσης, δημιουργώντας μια εικονική έκδοση ενός τύπου συσκευής που μπορεί να τρέξει σε άλλον τύπο συσκευής.

Οι Mac διαθέτουν πολλές καλές επιλογές για την εκτέλεση των Windows, μέσω του Bootcamp της Apple ή του λογισμικού Parallels τρίτων κατασκευαστών, μεταξύ άλλων. Αυτά τα προγράμματα δημιουργούν μια έκδοση λογισμικού ενός υπολογιστή στο Mac που μπορεί να πείσει τα Windows και τα Windows ότι είναι ένας πραγματικός υπολογιστής. Η εξομοίωση είναι πιο αργή από έναν εγγενή υπολογιστή, αλλά προσφέρει συμβατότητα όταν τη χρειάζεστε.

Μπορείτε να εκτελείτε εφαρμογές iPhone σε Android; Οχι τώρα

Οι διαφορές μεταξύ των δύο κορυφαίων πλατφορμών smartphone-iOS και Android-ξεπερνούν πολύ τις εταιρείες που κάνουν τα τηλέφωνα και τους ανθρώπους που τα αγοράζουν. Από τεχνολογική άποψη, είναι πολύ διαφορετικές. Ως αποτέλεσμα, δεν υπάρχουν πολλοί τρόποι για την εκτέλεση εφαρμογών για iPhone στο Android, αλλά υπάρχει μια επιλογή.

Μια ομάδα προγραμματιστών φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Columbia έχει αναπτύξει ένα εργαλείο που ονομάζεται Cycada που επιτρέπει στις εφαρμογές iOS να λειτουργούν στο Android. Το μειονέκτημα; Δεν είναι δημόσια διαθέσιμη αυτή τη στιγμή. Ίσως αυτό να αλλάξει, ή ίσως το έργο τους να οδηγήσει σε άλλα, γενικά διαθέσιμα εργαλεία. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την Κυκάντα ​​εδώ.

Στο παρελθόν, υπήρξαν μερικοί άλλοι εξομοιωτές iOS για το Android, συμπεριλαμβανομένου του iEmu. Ενώ μπορεί να έχουν λειτουργήσει ταυτόχρονα, αυτά τα προγράμματα δεν λειτουργούν με τις πρόσφατες εκδόσεις του Android ή του iOS.

Μια άλλη επιλογή είναι μια υπηρεσία με πληρωμή που ονομάζεται Appetize.io, η οποία σας επιτρέπει να εκτελέσετε μια εξομοιωμένη έκδοση του iOS στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Μπορείτε να μεταφορτώσετε εφαρμογές iOS στην υπηρεσία και να τις δοκιμάσετε εκεί. Αυτό δεν είναι το ίδιο με την εγκατάσταση μιας εφαρμογής Apple στο Android. Ακριβώς μοιάζει με τη σύνδεση σε έναν άλλο υπολογιστή που εκτελεί το iOS και στη συνέχεια τη ροή των αποτελεσμάτων στη συσκευή σας.

Μπορείτε να εκτελέσετε εφαρμογές iPhone σε Windows; Με Περιορισμούς

Οι χρήστες των Windows μπορεί να έχουν μια επιλογή που οι χρήστες Android δεν διαθέτουν: Υπάρχει ένας προσομοιωτής iOS για τα Windows 7 και επάνω που ονομάζεται iPadian. Υπάρχει ένας αριθμός περιορισμών στο εργαλείο - δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο App Store χρησιμοποιώντας αυτό. Οι εφαρμογές iPhone πρέπει να γίνουν συμβατές με αυτήν και πολύ λίγοι είναι - αλλά θα έχουν τουλάχιστον ορισμένες εφαρμογές που εκτελούνται στον υπολογιστή σας.

Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν πολλές αναφορές ότι το iPadian έχει εγκαταστήσει προγράμματα κακόβουλου λογισμικού ή ανεπιθύμητα / διαφημιστικά προγράμματα στους υπολογιστές των χρηστών, επομένως πιθανώς θέλετε να αποφύγετε την εγκατάσταση.

Μια πρόσφατη ανακοίνωση από τη Microsoft έχει προσθέσει μια ρυτίδα στην ιδέα της λειτουργίας εφαρμογών iPhone στα Windows. Στα Windows 10, η Microsoft έχει δημιουργήσει εργαλεία που επιτρέπουν στους προγραμματιστές εφαρμογών iPhone να φέρνουν τις εφαρμογές τους στα Windows με σχετικά λίγες τροποποιήσεις στον κώδικα τους. Κατά το παρελθόν, η δημιουργία μιας έκδοσης των Windows μιας εφαρμογής iPhone ίσως σήμαινε την ανοικοδόμηση σχεδόν από την αρχή. αυτή η προσέγγιση μειώνει το ποσό των επιπλέον έργων που θα χρειαστεί να κάνουν οι προγραμματιστές.

Αυτό δεν είναι το ίδιο με τη λήψη μιας εφαρμογής που κατεβάσατε από το App Store και την δυνατότητα να την εκτελέσετε στα Windows, αλλά σημαίνει ότι είναι πιθανό ότι περισσότερες εφαρμογές iPhone θα μπορούσαν να έχουν εκδόσεις των Windows στο μέλλον.

Μπορείτε να εκτελείτε εφαρμογές Android σε Windows; Ναί

Η διαδρομή iPhone-to-Android είναι αρκετά δύσκολη, αλλά αν έχετε μια εφαρμογή Android που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στα Windows, έχετε περισσότερες επιλογές. Αν και αυτά τα προγράμματα είναι επίσης πιθανό να έχουν κάποια προβλήματα συμβατότητας και απόδοσης, εάν είστε πραγματικά αφοσιωμένοι στο να τρέχετε εφαρμογές Android στα Windows, μπορούν να βοηθήσουν:

Ένας εγγυημένος τρόπος εκτέλεσης των εφαρμογών της Apple στο Android

Δεν υπάρχει κανένας τρόπος για να τρέξετε μια εφαρμογή που σχεδιάστηκε για συσκευές Apple όπως το iPhone στο Android, όπως είδαμε. Ωστόσο, υπάρχει ένας εγγυημένος τρόπος για να εκτελέσετε ένα μικρό σετ εφαρμογών της Apple στο Android: Κάντε λήψη από το κατάστημα Google Play. Η Apple κάνει μερικές εφαρμογές για το Android, κυρίως την Apple Music. Έτσι, ενώ αυτή η διαδρομή δεν θα σας επιτρέψει να εκτελέσετε μόνο οποιαδήποτε εφαρμογή iOS στο Android, μπορείτε τουλάχιστον να πάρετε μερικά.

Κατεβάστε την Apple Music for Android

Η κατώτατη γραμμή

Σαφώς, δεν υπάρχουν πολλές καλές επιλογές για την εκτέλεση εφαρμογών iPhone σε άλλες συσκευές. Προς το παρόν, είναι πιο λογικό να χρησιμοποιείτε απλώς εφαρμογές που έχουν και εκδόσεις Android ή Windows ή να περιμένετε να αναπτυχθούν, παρά να προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε λογισμικό τρίτων κατασκευαστών.

Είναι απίθανο ότι θα δούμε ποτέ πραγματικά καλά εργαλεία για την εκτέλεση των εφαρμογών για το iPhone σε άλλες συσκευές. Αυτό συμβαίνει επειδή η δημιουργία ενός εξομοιωτή απαιτεί αντίστροφη μηχανική το iOS και η Apple είναι πιθανό να είναι εξαιρετικά αυστηρή στην αποτροπή των ανθρώπων από αυτό.

Αντί να ελπίζουμε για έναν εξομοιωτή, είναι πιο πιθανό ότι, καθώς τα εργαλεία για την ανάπτυξη μιας εφαρμογής και την ανάπτυξή της σε πολλές πλατφόρμες γίνονται πιο ισχυρά και αποδοτικά, θα είναι όλο και πιο συνηθισμένο να κυκλοφορούν μεγάλες εφαρμογές για όλες τις πλατφόρμες.