Πώς να πάρετε τον έλεγχο των συνδρομών σας Apple TV

Η Apple TV προσφέρει έναν ταχέως αναπτυσσόμενο κατάλογο όλων των τηλεοπτικών καναλιών του κόσμου (με τη μορφή εφαρμογών), έναντι αμοιβής. Ενώ πολλές από αυτές τις εφαρμογές / κανάλια καθιστούν εξαιρετικά εύκολη την εγγραφή σε δοκιμαστικές περιόδους, πρέπει να ξέρετε πώς να αποτρέψετε ή να ακυρώσετε τη συνδρομή σας. Το μέλλον της τηλεόρασης μπορεί να είναι εφαρμογές, αλλά αυτές οι εξατομικευμένες δέσμες περιεχομένου προσφέρονται σε μια τιμή και πρέπει να κρατήσετε αυτές τις δαπάνες υπό έλεγχο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτό το άρθρο θα εξηγήσει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να πάρει τον έλεγχο των συνδρομών στην Apple TV σας .

Τι είναι οι συνδρομές;

Netflix, Hulu, HBO Go, MLB.TV, MUBI και πολλά άλλα προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα περιεχομένου με τη μορφή εφαρμογών στην Apple TV.

Μπορείτε να επιλέξετε τα προγράμματα και δείχνει ότι θέλετε να παρακολουθήσετε και να τα κάνετε εύκολα με την εγκατάσταση της σχετικής εφαρμογής στην Apple TV σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση σε όλο το αγαπημένο σας περιεχόμενο, ακόμη και όταν η Apple αναπτύσσει χρήσιμα χαρακτηριστικά, όπως η Universal Search , για να βελτιώσετε την εμπειρία σας. Το τελευταίο είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο η Apple TV μπορεί να παρακολουθεί πολύ καλύτερα τις τηλεοπτικές εκπομπές: "Μπορείτε να αναζητήσετε αυτό που θέλετε και να το παρακολουθήσετε όταν και όπου θέλετε. Και μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με αυτό με ισχυρούς νέους τρόπους ", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Tim Cook κατά την εκτόξευση της συσκευής.

Το χτύπημα είναι ότι ενώ πολλές εφαρμογές είναι δωρεάν και οι περισσότερες προσφέρουν δωρεάν δοκιμαστικές περιόδους, οι περισσότεροι πάροχοι θέλουν να χρεώνουν μηνιαία ή ετήσια χρέωση σε αντάλλαγμα για το περιεχόμενο που παρέχουν.

Αυτό είναι αποδεκτό επειδή η εκπομπή είναι μια επιχείρηση, αλλά ενώ η εγγραφή σας για νέες υπηρεσίες είναι απίστευτα εύκολη μέσω της Apple TV σας, δεν είναι πάντα σαφές πώς να σταματήσετε να πληρώνετε για υπηρεσίες που δεν θέλετε πλέον ή δεν χρειάζεστε. Αυτό εξηγούμε εδώ, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου ελέγχου των συνδρομών από άλλες συσκευές.

Διαχείριση συνδρομών μέσω της Apple TV

Είναι σχετικά απλό να διαχειριστείτε τις συνδρομές σας στην Apple TV σας. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε εκείνους στους οποίους έχετε εγγραφεί στο Ρυθμίσεις> Λογαριασμοί> Διαχείριση συνδρομών . Θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον κωδικό σας Apple ID .

Χρησιμοποιώντας ένα iPhone ή iPad

Μπορείτε να διαχειριστείτε τις συνδρομές σας (συμπεριλαμβανομένων αυτών που ξεκινήσατε χρησιμοποιώντας μια Apple TV) από τη συσκευή σας iOS . Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις> iTunes & App Store και στη συνέχεια να πατήσετε το αναγνωριστικό της Apple όπου εμφανίζεται στο επάνω μέρος της οθόνης. Τώρα ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

Χρησιμοποιώντας το iTunes σε Mac ή Windows

Επειδή όλες οι συναλλαγές σας με τη Apple σχετίζονται με το αναγνωριστικό σας Apple, μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε / ακυρώσετε τις συνδρομές που έχετε πραγματοποιήσει στην Apple TV χρησιμοποιώντας το iTunes στο Mac ή τον υπολογιστή σας.

Οπλισμένοι με αυτές τις πληροφορίες θα πρέπει να μπορείτε να δοκιμάσετε νέες υπηρεσίες χωρίς φόβο για μελλοντικές αμοιβές.

Στο μέλλον, μπορείτε να προβλέψετε ότι οι περισσότερες τηλεοράσεις θα είναι διαθέσιμες μέσω εφαρμογών, ενώ οι παρατηρητές της Apple, οι οποίοι πιστεύουν ότι η εταιρεία μπορεί να ξεκινήσει κάποια στιγμή τη δική της υπηρεσία τηλεοπτικής μετάδοσης με συνδρομή.