Πώς νομισματοκοπείο χρησιμοποιεί το ρολόι της Apple σας για να σας βοηθήσει να μείνετε στον προϋπολογισμό

Εάν ένας νέος προϋπολογισμός βρίσκεται στην ατζέντα σας φέτος, τότε το Apple Watch σας μπορεί να είναι ένα ισχυρό εργαλείο για να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας, ειδικά με τη χρήση μιας εφαρμογής για το iPhone και το Apple Watch που ονομάζεται Νομισματοκοπείο. Με το Νομισματοκοπείο, μπορείτε να συνεχίσετε με τα χρήματα που ξοδεύετε κάθε μέρα και να δείτε με μια ματιά ποια κεφάλαια μπορείτε λογικά να χρησιμοποιήσετε εκείνη την ημέρα για "διασκεδαστικές" δαπάνες. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να μείνετε σε καλό δρόμο χωρίς να χρειαστεί να τραβάτε συνεχώς τον τραπεζικό σας λογαριασμό και να υπολογίζετε ποια χρήματα χρειάζεστε για να τα διαθέσετε στο μέλλον.

Για όσους από εμάς έχουν λίγο δύσκολο να πούμε τη διαφορά μεταξύ των κεφαλαίων που μπορεί να χρειαστεί να αγοράσουμε ένα ζευγάρι νέα παπούτσια που πωλούνται και τα χρήματα που χρειαζόμαστε για να πληρώσουμε το λογαριασμό κινητού τηλεφώνου μας, η εφαρμογή μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως το μικρό πουλί στο αυτί σας εξηγώντας ότι ίσως τα 50 δολάρια θα μπορούσαν να ξοδεύουν καλύτερα αλλού (ή αντίστροφα, ότι έχετε πολλά επιπλέον χρήματα τώρα και θα μπορούσατε να πάρετε δύο ζεύγη, αν θέλετε).

Το νομισματοκοπείο για το Apple Watch έχει σχεδιαστεί περισσότερο για να χρησιμοποιηθεί ως εφαρμογή συνοδείας για την εμπειρία iPhone και όχι για κάτι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μόνο του. Η εφαρμογή iPhone του νομισματοκοπείου είναι επίσης ικανή να κάνει πράγματα όπως η παρακολούθηση του πιστωτικού σας σκορ, η προβολή των ισορροπιών του λογαριασμού σας και η εργασία στον προϋπολογισμό σας. Για τέτοια πράγματα, θα θέλετε να βγάλετε το iPhone ή το iPad σας. Όλα αυτά είναι εξαιρετικά σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνουμε. ωστόσο, και θα πρέπει να τραβήξετε το iPhone σας έξω από το reg για να τα προωθήσει.

"Το Apple Watch είναι μια συναρπαστική νέα πλατφόρμα για το νομισματοκοπείο", δήλωσε ο Barry Saik, ανώτερος αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της Ομάδας Καταναλωτικών Οικοσυστημάτων της Intuit. "Το νομισματοκοπείο για την Apple Watch επαναφέρει τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές θα αλληλεπιδρούν με τα χρήματά τους και ενισχύει τη δέσμευσή μας να παρέχουμε στους καταναλωτές οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε πρόσβαση στα χρήματα και στις οικονομικές τους γνώσεις".

Δείτε πώς λειτουργεί από την ιστοσελίδα του Mint:

1. Κατεβάστε ή ενημερώστε το νομισματοκοπείο στο iPhone σας (διαθέσιμο στο iPhone 5 ή σε μεγαλύτερο μέγεθος) και συνδεθείτε με τα υπάρχοντα διαπιστευτήριά σας.

2. Αφού συνδέσετε το ρολόι της Apple με το iPhone σας, επιλέξτε την εμφάνιση του νομισματοκοπείου και ενεργοποιήστε τις ματιές.

3. Μόλις δημιουργηθεί, το νομισματοκοπείο εξετάζει τις δαπάνες σας για τους τελευταίους 3 μήνες σε 18 κατηγορίες "διασκέδασης" όπως τραπεζαρία, ψώνια, διασκέδαση και άλλα. Από εκεί, η Νομισματοκοπείο σας ενθαρρύνει να ορίσετε έναν μηνιαίο στόχο διασκέδασης, ο οποίος μπορεί εύκολα να ρυθμιστεί από τον χρήστη.

4. Το νομισματοκοπείο θα σας στείλει επίσης εξατομικευμένες εβδομαδιαίες ειδοποιήσεις περίληψης δαπανών για να σας βοηθήσουν να παραμείνετε σε καλό δρόμο. Αυτό σημαίνει ότι θα είστε σε θέση να δώσετε προσοχή στον τρόπο με τον οποίο προχωράτε καθώς ο μήνας εξελίσσεται, αντί να κολλήσετε με αυτοκόλλητο σοκ στο τέλος του μήνα όταν ξαφνικά υπερβείτε τον προϋπολογισμό.

Αν ψάχνετε να εργαστείτε στον προϋπολογισμό σας κατά το επόμενο έτος, τότε μπορεί να αποτελέσει ένα εξαιρετικό εργαλείο για να ξεκινήσετε τη διαδικασία χωρίς να χρειαστεί ένας τόνος εργασίας στα πόδια από την πλευρά σας.

Εκτός από το Νομισματοκοπείο, αρκετά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα έχουν επίσης κυκλοφορήσει εφαρμογές για το Apple Watch που σας βοηθούν να παρακολουθείτε τον λογαριασμό σας. Αυτά θα σας ενημερώσουν για τα βασικά στοιχεία όπως το ποσό των μετρητών που έχετε στο λογαριασμό σας ή όταν θα γίνει μια μεγάλη κατάθεση ή χρέωση. Καμία από αυτές τις επιλογές, ωστόσο, δεν σας επιτρέπει να εργάζεστε για τον προϋπολογισμό εν πτήσει, καθιστώντας την προσφορά του Νομισματοκοπείου μοναδική από αυτή την άποψη.

Ανεξάρτητα από το πόσα χρήματα έχετε (ή δεν έχετε) προϋπολογισμοί είναι σημαντικά πράγματα που έχετε. Μπορεί να είναι δύσκολο να οικοδομήσουμε έναν προϋπολογισμό από την αρχή, αλλά η εφαρμογή Mint μπορεί σίγουρα να είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσει αυτή η διαδικασία, ειδικά αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι από πού να ξεκινήσετε.

Μια άλλη δημοφιλής εφαρμογή που σχετίζεται με χρήματα, το Square Cash, ήρθε επίσης στο Apple Watch λίγο μετά την κυκλοφορία του. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να στέλνετε μετρητά στους φίλους σας με λίγες βρύσες. Εάν υπάρχουν οι περισσότερες περιπτώσεις, τα κονδύλια είναι άμεσα διαθέσιμα στον τραπεζικό λογαριασμό του παραλήπτη σας, καθιστώντας την μια εξαιρετική επιλογή για να κάνετε πράγματα όπως το διαχωρισμό της επιταγής για δείπνο ομαδικής ομάδας ή για την πληρωμή του φίλου σας για ένα εισιτήριο συναυλιών.

Για περισσότερες εξαιρετικές εφαρμογές για λήψη, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τη λίστα των εφαρμογών Apple Watch που πρέπει να έχετε .