Νέες φήμες της Apple Watch: Εδώ είναι τι μπορείτε να περιμένετε

Όλα όσα γνωρίζουμε για το Apple Watch 3

Λεπτομέρειες σχετικά με την σειρά Watch της Apple 3

Δεν χρειάζεται να ρυθμίζετε τις φήμες για την Apple Watch Series 3 τώρα που η Apple την κυκλοφόρησε. Αυτή η έκδοση του Watch προσφέρει πολλά από τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται παρακάτω, όπως βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, καλύτερη απόδοση και - κάπως απροσδόκητα, αλλά σίγουρα πολύ ευπρόσδεκτη, τα κυτταρικά δεδομένα LTE. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Apple Watch Series 3, ελέγξτε τι πρέπει να ξέρετε για το ρολόι της Apple και πώς να κάνετε τηλεφωνικές κλήσεις με το ρολόι της Apple .

*****

Μόλις λίγα χρόνια μετά το ντεμπούτο της, το Apple Watch είναι το πιο μοντέρνο και ίσως το ευρύτερα χρησιμοποιούμενο smartwatch στην αγορά. Αυτό οφείλεται στον συνδυασμό στυλ, λειτουργικότητας και ενσωμάτωσης με το iPhone.

Με τη δεύτερη γενιά Apple Watch Series 2 που κυκλοφορούσε στην αγορά για λίγο, η προσοχή στρέφεται προς αυτό που έρχεται στη συνέχεια για το Watch.

Υπάρχουν σημαντικά νέα χαρακτηριστικά που έρχονται στο Apple Watch, αλλά ο μύλος των φημών χωρίζεται ακριβώς όταν θα κάνουν το ντεμπούτο τους. Μερικοί αναμένουν ότι το Apple Watch Series 3 θα φτάσει το 2018 συσκευασώντας όλα τα είδη της φουτουριστικής τεχνολογίας. Από την άλλη πλευρά, ορισμένοι παρατηρητές λένε ότι η σειρά 3 έρχεται το 2017 και θα κάνει μερικές μικρές βελτιώσεις, με τη σειρά 2018 να προσφέρει τις μεγαλύτερες ενισχύσεις.

Λόγω αυτής της αβεβαιότητας, το κύριο μέρος αυτού του άρθρου καλύπτει τις φημολογούμενες αλλαγές στο Apple Watch που φαίνεται πιο πιθανό. Για μια ματιά στο πιο συναρπαστικό, αλλά ίσως πιο μακριά, μέλλον του Apple Watch, ελέγξτε το τέλος του άρθρου.

Τι να περιμένετε από την Apple Watch Series 3

Αναμενόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας: Τέλη 2017 ή αρχές 2018
Αναμενόμενη τιμή: $ 269 και άνω

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις φήμες της Apple Watch 3

Μετά το αρχικό Apple Watch, η Apple εισήγαγε την Apple Watch σειρά 1 και τη σειρά 2. Η σειρά 1 ήταν πραγματικά μόνο ένα αρχικό Apple Watch με ένα πολύ βελτιωμένο επεξεργαστή και πολύ χαμηλότερη τιμή. Η σειρά 2 πρόσθεσε μια καλύτερη οθόνη, τον ταχύτερο επεξεργαστή και σοβαρή στεγανοποίηση. Αναμένουμε απόλυτα ότι το επόμενο ρολόι θα διατηρήσει αυτά τα χαρακτηριστικά και θα συνεχίσει την παράδοση ονοματοδοσίας και θα ονομαστεί η σειρά 3.

Οθόνη: Πιο φωτεινή και πιο αποτελεσματική

Αναμείνετε την επόμενη γενιά Apple Watch να χρησιμοποιήσετε μια οθόνη micro-LED. Αυτή η τεχνολογία είναι μια καλύτερη έκδοση της οθόνης OLED στα τρέχοντα μοντέλα και πρέπει να προσφέρει μια φωτεινότερη εικόνα και να απαιτεί μικρότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Μια πιο μακράς διαρκείας μπαταρία είναι πάντα καλή για μια φορητή, και μια φωτεινότερη οθόνη είναι μια μεγάλη βοήθεια κατά τη χρήση του ρολογιού στο φως του ήλιου.

Καλύτεροι εγκεφάλοι: Ταχύτερος επεξεργαστής

Όπως κάθε νέο iPhone είναι χτισμένο γύρω από έναν νέο επεξεργαστή , κάθε νέα έκδοση του Apple Watch παίρνει έναν πιο έξυπνο εγκέφαλο. Αναμείνετε να δείτε το Apple Watch Series 3 που ταιριάζει με ένα τσιπ της Apple S3. Το άλμα από το S1P στο Apple Watch της πρώτης γενιάς στο S2 της σειράς 2 σημείωσε αξιοσημείωτη βελτίωση στην ταχύτητα και την ισχύ. Μην περιμένετε τα ίδια κέρδη αυτή τη φορά, αλλά ακόμα και μια μικρή ώθηση ταχύτητας δεν πονάει ποτέ.

Νέο σχέδιο: Μικρότερο, λεπτότερο σώμα

Επειδή η Apple Watch Series 2 ήταν πιο βαρύ από το αρχικό Apple Watch, ήταν μια σπάνια περίπτωση της Apple να είναι un-like. Για να είμαστε σαφείς, μιλάμε για 3 με 4 γραμμάρια εδώ (ένα γραμμάριο είναι περίπου το βάρος ενός τυποποιημένου συνδετήρα), έτσι είναι αμφίβολο πολλοί άνθρωποι αισθάνονται ακόμη και τη διαφορά. Αναμείνετε ότι τα γραμμάρια θα εξαφανιστούν με την Apple Watch Series 3. Ενώ μπορεί να μην είναι πιο λεπτή ή ελαφρύτερη από το αρχικό μοντέλο, είχαμε στοιχηματίσει ότι η σειρά 3 θα κλίνει τις κλίμακες λιγότερο από τη σειρά 2.

Διάρκεια ζωής μπαταρίας: Βελτιωμένη, αλλά Πόσο;

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ήταν μια σημαντική βελτίωση για τη σειρά 2 σε σύγκριση με το αρχικό Apple Watch . Η μπαταρία πήγε από το να χρειαστεί μια φόρτιση κάθε μέρα να χρειαστεί περισσότερη ισχύς κάθε μέρα. Αυτό μπορεί να μην ακούγεται πολύ, αλλά αυτό είναι περίπου μια βελτίωση 100%. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τις συσκευές της Apple, οπότε θα πρέπει να αναμένουμε ότι η σειρά 3 θα διαρκέσει περισσότερο από τη σειρά 2. Πόσο μεγάλο είναι όμως ένα μεγάλο ερώτημα. Μια άλλη βελτίωση κατά 100% στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας φαίνεται πολύ απίθανη.

Νέες λειτουργίες: Παρακολούθηση ύπνου και έξυπνες μπάντες που παράγουν περισσότερα

Το ρολόι της Apple είναι ιδανικό για την παρακολούθηση γυμναστικής - βήματα, θερμίδες, καρδιακό ρυθμό κλπ. - αλλά η σύγχρονη άσκηση δείχνει ότι ο καλός ύπνος μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας για την καλή άσκηση. Η Apple φάνηκε να συμφωνεί με αυτήν την άποψη όταν αγόρασε την εφαρμογή Beddit για την παρακολούθηση ύπνου. Περιμένετε να δείτε το Beddit, ή τουλάχιστον τα χαρακτηριστικά του, που συνεργάζονται με τη Σειρά 3 για να σας βοηθήσουν να καταλάβετε αν έχετε καλή ξεκούραση.

Υπήρξαν άφθονες φήμες ότι τα μελλοντικά μοντέλα της Apple Watch θα έχουν μπάντες που δεν μπορούν να κρατήσουν το ρολόι στον καρπό σας. Αυτές οι «έξυπνες ζώνες» θα έδιναν πραγματικά κάποια χαρακτηριστικά. Μερικές από τις δημοφιλείς φήμες περιλαμβάνουν μια μπάντα με μπαταρία για επιπλέον ζωή, μετακινώντας τον απτικό κινητήρα (το υλικό που κάνει το ρολόι να δονείται) στη μπάντα για να κάνει το ρολόι μικρότερο ή ακόμα και μια μπάντα που μπορεί να εμφανίσει πράγματα όπως χρόνος.

Τα χαρακτηριστικά υγείας που λείπουν , όπως ο έλεγχος γλυκόζης αίματος που αναφέρεται παρακάτω, θα μπορούσαν ακόμη να παραδοθούν μέσω μιας έξυπνης μπάντας. Αυτό θα μπορούσε εύκολα να κατηγοριοποιηθεί στα απίθανα χαρακτηριστικά παρακάτω, αλλά υπάρχει μια πιθανότητα τουλάχιστον κάποια έκδοση αυτών των χαρακτηριστικών θα φτάσει με τη σειρά 3.

Πολύ δροσερό-αλλά απίθανο-Χαρακτηριστικά

Αυτά τα χαρακτηριστικά φημολογούνται ότι συμπεριλαμβάνονται στις μελλοντικές εκδόσεις του Apple Watch, αλλά πιστεύουμε ότι είναι απίθανο να εμφανιστούν στη σειρά 3.