Πώς το ρολόι της Apple μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε τους στόχους σας στο γυμναστήριο

Το να είσαι έτοιμος είναι μια ατέρμονη μάχη. Είτε έχετε ορίσει έναν στόχο για να διατηρήσετε το τρέχον επίπεδο γυμναστικής σας, είτε να ρίξετε λίγα λίρες, το Apple Watch σας μπορεί να είναι ένα πολύτιμο εργαλείο στην προσπάθειά σας να επιτύχετε αυτό το στόχο. Το Apple Watch διαθέτει μια σειρά από δυνατότητες γυμναστικής που έχουν ψηθεί, και ακόμα πιο διαθέσιμες μέσω εφαρμογών τρίτων, οι οποίες μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε και να παραμείνετε σε φόρμα και να διασκεδάσετε λίγο στη διαδικασία.

Δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε; Ακολουθεί μια περιγραφή του τρόπου με τον οποίο το Apple Watch σας μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους του γυμναστηρίου σας:

Ορίστε έναν στόχο

Το πρώτο βήμα στη χρήση του Apple Watch σας ως εργαλείου φυσικής κατάστασης είναι να θέσετε ένα στόχο. Από προσωπική εμπειρία, σας προτείνω να ξεκινήσετε με κάτι που γνωρίζετε ότι μπορείτε να χειριστείτε . Για παράδειγμα, κάνοντας 350 θερμίδες την ημέρα. Ενώ αυτό φαίνεται σαν ένα μικρό αριθμό, η Apple Watch μετράει τον αριθμό των θερμίδων που καίτε από την κίνηση, όχι συνολικά. Αυτό θέτει το στόχο εκτός από άλλους ιχνηλάτες φυσικής κατάστασης. Αυτές οι 350 θερμίδες ισοδυναμούν με περίπου 10.000 βήματα την ημέρα για ένα άτομο μεσαίου μεγέθους. Έτσι, ενώ μπορείτε να δείτε 350 θερμίδες ως ένα μικρό ποσό, είστε πραγματικά κάψιμο το ίδιο ποσό με ένα άλλο άτομο με τα πόδια 10.000 βήματα με FitBit τους.

Αυτός ο στόχος είναι μόνο για να ξεκινήσετε. Μετά την πρώτη σας πλήρη εβδομάδα με το Apple Watch, το Watch θα σας δώσει μια αναφορά για το πώς το κάνατε για την επίτευξη αυτού του στόχου και θα κάνατε μια πρόταση σχετικά με το τι πρέπει να θέσετε το στόχο σας για το μέλλον. Αν σκοτώνατε το στόχο των 350 θερμίδων κάθε μέρα, τότε το Apple Watch μπορεί να σας προτείνει να δοκιμάσετε κάτι πιο φιλόδοξο, για παράδειγμα 500 θερμίδες την ημέρα. Ομοίως, εάν τα 350 αποδειχθούν λίγο πιο σκληρά για να τα διαχειριστείτε, τότε το Apple Watch ενδέχεται να προτείνει κάτι λίγο χαμηλότερο για την επόμενη εβδομάδα.

Κάθε μέρα θα είστε σε θέση να δείτε πόσο μακριά από το στόχο σας είστε μέσα από τα δαχτυλίδια γυμναστικής στο πρόσωπο της Apple Watch. Έχω διαπιστώσει ότι ακριβώς ότι τα δαχτυλίδια γυμναστικής (εμφανίζονται ως σύνολο κύκλων στην επιφάνεια του ρολογιού) μπορεί να είναι αρκετά κίνητρα. Εάν τελειώσει η εργάσιμη μέρα μου και δεν το έχω περάσει από το μισό σημείο, γνωρίζω ότι πρέπει να δώσω προτεραιότητα στο να πάρω το σκυλί μου σε μια μακρά βραδινή βόλτα. Ομοίως, αν έχω ήδη τελειώσει το δαχτυλίδι από το μεσημεριανό γεύμα, μπορώ να αρχίσω να σχεδιάζω ένα session Netflix για το βράδυ χωρίς την ενοχή να χάσεις μια προπόνηση.

Εάν πατάτε σταθερά τους στόχους σας, τότε το Apple Watch πάντα θα σας ωθήσει απαλά να δοκιμάσετε λίγο πιο δύσκολο. Έχετε χτυπήσει εύκολα 500 θερμίδες την ημέρα όλη την εβδομάδα; Γιατί να μην προσπαθήσετε για 510 την επόμενη εβδομάδα. Οι αυξήσεις μπορεί να είναι μικρές, αλλά αν προσθέσετε μόλις 10 επιπλέον θερμίδες την ημέρα κάθε εβδομάδα του έτους, θα κάψετε επιπλέον 500 12 μήνες αργότερα. Οι μικρές αυξήσεις μπορεί να κάνουν μια τεράστια διαφορά με την πάροδο του χρόνου, και αν τις κάνετε σταδιακά, μόλις παρατηρήσετε τη διαφορά. Είναι πολύ πιο εύκολο από το να σκοτώνεις τον εαυτό σου να προσπαθείς να φτάσεις πολύ δύσκολο στόχο από νωρίς και από τη στιγμή που θα φτάσεις συνεχώς στους στόχους σου θα κίνησε κανείς να συνεχίσει να βελτιώνεται παρά να αποθαρρύνεται από την αποτυχία σου να χτυπήσεις ένα στόχο που ήταν πολύ φιλόδοξο για σενα.

Πάρτε την ειδοποίηση "Stand Up" στο επόμενο επίπεδο

Ένα μεγάλο χαρακτηριστικό γνώρισμα γυμναστικής του Apple Watch είναι η κοινοποίηση "stand up". Η ιδέα πίσω από το μήνυμα είναι να βεβαιωθείτε ότι σηκώνεστε τουλάχιστον μία φορά κάθε ώρα. Αρκετοί από εμάς (συμπεριλαμβανομένου μου) θέσεις εργασίας γραφείου αυτές τις μέρες που μας καθιστούν μπροστά από έναν υπολογιστή το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Η ειδοποίηση "stand up" σάς ενημερώνει όταν κάθεστε για μια ώρα και σας προτείνουμε να σταθείτε για ένα λεπτό.

Ένας χρόνος να χρησιμοποιώ το Apple Watch και να δω πόσο χρόνο ξοδεύω προσωπικά καθισμένος γύρω μου ήταν αρκετό για να με πείσει να έρθω για ένα γραφείο. Το γραφείο μου είναι ουσιαστικά ένα μαξιλάρι (για άνεση) και ένα βάθρο για φορητό υπολογιστή στο ράφι μου στο γραφείο μου. Ήταν εξαιρετικά εύκολο (και φτηνό) να φτιάξω και με πήρε (κυριολεκτικά) από την άκρη μου μερικές μέρες, όταν πραγματικά πρέπει να λυγίσω κάτω από την εργασία και αλλιώς θα είχα περάσει την ημέρα κάθεται σε μια καρέκλα γραφείου.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, έχω προσθέσει ένα νέο βήμα όταν έχω το μήνυμα stand-up ... Ρυθμίζω για λίγα λεπτά. Το FitBit μου προτείνει να περπατάτε 250 βήματα κάθε ώρα, για τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Νομίζω ότι αυτή είναι μια συμπαγής πρόταση και καθιστά λίγο πιο εύκολο το στόχο του βήματος.

Τώρα όποτε η Apple Watch μου προτείνει να σηκωθώ, σηκώνομαι και περπατώ γύρω από το γραφείο για λίγα λεπτά. Παίρνω λίγο χρόνο για να παίξω για λίγα λεπτά με το σκυλί μου ή θεωρήστε να τρέχει κάτω για να ελέγξετε το ταχυδρομείο, κάνοντας ένα νέο φλιτζάνι καφέ ή κάνοντας κάτι άλλο που θα ισοδυναμούσε με περίπου 250 βήματα. Και πάλι, το 250 μοιάζει με ένα μικρό ποσό, αλλά αν πολλαπλασιάσετε τις οκτώ ώρες της εργάσιμης ημέρας σας και θα καταλήξετε με 2000 ακόμη βήματα από ό, τι θα είχατε πάρει εάν απλώς μείνατε πίσω από την οθόνη σας όλη την ημέρα.

Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Workout

Για μένα, ένα από τα πιο ισχυρά χαρακτηριστικά του Apple Watch είναι το εργαλείο προπόνησης. Όπως οι καθημερινοί σας στόχοι, μπορείτε να ορίσετε έναν στόχο προπόνησης για τη συγκεκριμένη δραστηριότητα που πρόκειται να απολαύσετε. Για μένα, χρησιμοποιώ το χαρακτηριστικό περισσότερο για περιπάτους σκυλιών. Έθεσα ένα στόχο 200 θερμίδων (ή μερικές φορές περισσότερο) το πρωί και στη συνέχεια να περπατήσω με το σκύλο μου μέχρι να φτάσουμε εκείνο το στόχο. Είναι πολύ απλό να βλέπετε σε πραγματικό χρόνο πόσες θερμίδες καίνω και με βοήθησε να αποκτήσω ένα πολύ καλό μετρητή για το τι συνιστά μια «καλή» πορεία αντάξια της κατάστασης "προπόνηση" και ποια δρομολόγια περπατήματος πραγματικά δεν είναι ακριβώς πολλά από τα πάντα. Αναμφισβήτητα, θα μπορούσα να το καταλάβω με οποιοδήποτε tracker fitness, αλλά για κάποιο λόγο, η διασύνδεση του Apple Watch κάνει αυτό πολύ πιο εύκολο για μένα να καταλάβω.

Ακόμα καλύτερα, όταν ξεκινάτε μια προπόνηση, μπορείτε να δείτε ποιο είναι το ιστορικό σας με τη συγκεκριμένη προπόνηση. Για παράδειγμα, όταν περπατώ μπορώ να δω ότι ο τελευταίος μου περίπατος ήταν επίσης 250 θερμίδες ή ότι το καλύτερό μου ήταν ποτέ 600. Είναι υπέροχο για την προπόνηση σας και, όπως και με τους εβδομαδιαίους στόχους, είναι ένας εύκολος τρόπος να σταματήσετε σταδιακά τον εαυτό σας λίγο πιο δύσκολο. Ήταν το τελευταίο σας τρέξιμο 3 μίλια; Γιατί να μην προσπαθήσετε να τρέξετε 3.1 σήμερα; Είναι μια μικρή αύξηση, σίγουρα, αλλά πάλι, προσθέστε .1 κάθε λίγες ημέρες και θα τρέχετε ένα μίλι περισσότερο σε χρόνο μηδέν. Εάν έχετε μια Apple Watch Series 2 έχετε επίσης την επιλογή να κολυμπήσετε με το ρολόι σας και να έχετε τα ίδια οφέλη.

Λήψη κάποιων εφαρμογών

Οι ενσωματωμένες εφαρμογές γυμναστικής στο Apple Watch είναι εξαιρετικές, αλλά υπάρχουν και αρκετοί μεγάλοι εφαρμογές τρίτου μέρους που μπορούν να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε προπονήσεις και επίπεδο γυμναστικής σε ακόμα μεγαλύτερα ύψη.

Nike + Run Club

Με το Apple Watch Series 2, η Apple συνεργάστηκε με τη Nike σε μια ολοκαίνουργια έκδοση του ρολογιού της Nike. Δεν χρειάζεται να διαθέτετε την έκδοση Nike +. ωστόσο, να επωφεληθούν από τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής. Με την εφαρμογή μπορείτε να συνδεθείτε με την παγκόσμια κοινότητα που τρέχει η Nike, καταγράψτε τις εκδρομές σας και ανταγωνίστε τους φίλους που χρησιμοποιούν επίσης την υπηρεσία.

Fitstar Yoga

Αν αγαπάτε τη γιόγκα, αλλά μισείτε τα στούντιο γιόγκα, τότε η εφαρμογή Fitstar μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρετε την επιδιόρθωσή σας. Η εφαρμογή Fitter yoga θα σας δείξει ότι θέτει άμεσα στον καρπό σας, για ένα οπτικό λεωφορείο που θα λειτουργεί παντού από το δωμάτιο του ξενοδοχείου σας στο σαλόνι σας (ή το γραφείο, δεν θα κρίνουμε). Η εφαρμογή παρέχει επίσης πληροφορίες, όπως πόσο χρόνο έχει παραμείνει στη συνεδρία σας και σας δίνει τη δυνατότητα να παίζετε, να παίζετε ή να μετακινείτε εμπρός και πίσω μέσα σε μια προπόνηση.

WaterMinder

Ακριβώς τόσο σημαντικό όσο να παίρνετε κάποιο καρδιο στην μέρα σας παίρνει λίγο νερό. Η εφαρμογή Waterminder κάνει ακριβώς αυτό που ακούγεται σαν να κάνει: παρακολουθεί την κατανάλωση νερού. Θα πρέπει να εισάγετε τα πάντα με το χέρι, κάτι που μπορεί να είναι λίγο προβληματικό αν είστε ξεχασμένος σαν εμένα, αλλά όταν θυμάστε ότι η εφαρμογή μπορεί να σας ενημερώσει αν έχετε καταναλώσει αρκετό νερό για την ημέρα και σας προτείνουμε να πάρετε ένα επιπλέον γυαλί αν δεν νομίζετε ότι έχετε ενυδατώσει κατάλληλα τον εαυτό σας για την ημέρα.

Καρότο Fit

Χρειάζεστε κίνητρο για να ασχοληθείτε πρώτα; Δεν εμείς όλοι. Με το καρότο Fit, η εφαρμογή θα σας ωθήσει στην προπόνηση κατά τη διάρκεια της ημέρας και προσφέρει 7λεπτα ασκήσεις που είναι τέλειες για να χωρέσουν ανάμεσα στις συναντήσεις στο γραφείο σας ή κατά τη διάρκεια μιας γρήγορης διακοπής της συνεδρίας της Netflix.

Επτά

Επτά είναι μια άλλη μεγάλη επιλογή για τους ανθρώπους που πρέπει να κρατήσουν τα προπονητικά τους γρήγορα. Η εφαρμογή δείχνει τις θέσεις του σώματος για πράγματα όπως pushups και καταλήψεις και προπονητές σας μέσα από μια 7, 14-λεπτών ή 21-λεπτών προπόνηση. Μπορεί να είναι υπέροχο όταν είστε εν κινήσει, αλλά θέλετε να προπονηθείτε για λίγα λεπτά.

Κορυδαλλός

Χρειάζεστε κάποια προπόνηση υγείας; Lark μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρετε μια μικρή εικόνα για την υγεία σας και προτάσεις για το πώς να το βελτιώσει. Η εφαρμογή παρακολουθεί αυτό που τρώτε, τις προπονήσεις σας, τον ύπνο και πολλά άλλα και στη συνέχεια παρέχει συμβουλές και κίνητρα για το πώς μπορείτε να βελτιώσετε.