Τα κορυφαία εξειδικευμένα αθλητικά είδη για γκολφ

Παρακολουθήστε την κούνια σας, απολαύστε καθοδηγούμενες προπονήσεις και πολλά άλλα.

Οι συσκευές εντοπισμού γυμναστικής μπορεί να είναι από τις πιο καυτές φορητές συσκευές στην αγορά, αλλά υπάρχει και μια πιο εξειδικευμένη κατηγορία gadget που ταιριάζει στις ανάγκες του προηγμένου αθλητή. Θα ρίξω μια ματιά σε μερικές από τις κορυφαίες επιλογές αθλήματα από τον αθλητισμό - σήμερα, ας σκεφτούμε τον κόσμο των φορέων του γκολφ. Διαβάστε παρακάτω για μερικές από τις κορυφαίες εξειδικευμένες επιλογές.

Αισθητήρας γκολφ PIQ

Αυτή η συσκευή έρχεται γεμάτη με πολλές λειτουργίες, όπως NFC, Bluetooth, GPS και αισθητήρα κίνησης 13 αξόνων. Όλα τα κουδούνια και οι σφυρίχτρες σας επιτρέπουν να μετρήσετε την απόσταση, το ύψος του κλαμπ, τον χρόνο του αέρα και άλλα και υπάρχει ακόμη μια οθόνη LED που σας δείχνει την απόσταση σε διάφορα σημεία στο πράσινο, με βάση δεδομένων 35.000 μαθημάτων που βοηθούν τον αισθητήρα PIQ Golf Sensor τοποθεσία. (Ω, και ναι, αυτό είναι τεχνικά φορετό, καθώς κολλάει στο γάντι σας.)

Το NFC μπαίνει στο παιχνίδι όταν απενεργοποιείτε τους συλλόγους σας, καθώς ο αισθητήρας έρχεται με διαφορετικές ετικέτες NFC που επιτρέπουν στον αισθητήρα να προσδιορίσει ποιο από αυτά χρησιμοποιείτε για μια δεδομένη ταλάντευση. Ενώ ο αισθητήρας γκολφ PIQ δεν είναι διαθέσιμος, θα πρέπει να πάει για περίπου 300 δολάρια όταν χτυπήσει τις ΗΠΑ στα τέλη του καλοκαιριού. Όταν συμβαίνει αυτό, οι ιδιοκτήτες θα έχουν πρόσβαση στο Mobitee, τον κινητό βοηθό γκολφ και τις εφαρμογές του.

Προσέγγιση του Garmin S6

Η εταιρεία που είναι γνωστή για τα εξειδικευμένα αθλητικά ρολόγια διαθέτει αναπόφευκτα μοντέλο προσαρμογής για τους παίκτες του γκολφ στο σπίτι. Σε $ 400, η ​​προσέγγιση S6 σίγουρα δεν είναι φθηνή, αλλά έχετε πολλά στατιστικά στοιχεία και για τη ζύμη σας. Ορισμένα χαρακτηριστικά εστιάζουν στη βελτίωση και την ανάλυση της ταλάντωσής σας: Το SwingTempo εμφανίζει τη σχέση μεταξύ αναβίωσης και downswing ως αναλογία, βοηθώντας σας να καθορίσετε πόσο κοντά βρίσκεστε στην "ιδανική αναλογία" 3: 1. Το TempoTraining χρησιμοποιεί ηχητικούς τόνους για να σας βοηθήσει να τελειοποιήσετε την κούνια σας. και SwingStrength συγκρίνει μια δεδομένη ταλάντευση με την κανονική σας πλήρη ταλάντευση.

Αυτό το ρολόι υψηλής ευκρίνειας μπορεί επίσης να συνδυαστεί με το smartphone σας μέσω Bluetooth, επιτρέποντάς σας να λαμβάνετε ειδοποιήσεις email και κειμένου απευθείας στο πρόσωπο του ρολογιού σας. Παίρνετε ακόμη και χάρτες μαθημάτων πλήρους χρώματος - πάνω από 39.000, δηλαδή. Αρκεί να πούμε ότι η προσέγγιση του Garmin S6 δεν είναι για τον casual, αρχάριος παίκτης του γκολφ.

Παιχνίδι γκολφ

Λίγο πιο φιλικό στο πορτοφόλι, αλλά όχι λιγότερο δροσερό είναι το πακέτο παιχνιδιών αξίας 199 δολάρια, το οποίο περιλαμβάνει έναν αισθητήρα κλιπ για τη ζώνη σας καθώς και 18 αισθητήρες για την κορυφή των συλλόγων σας. Μπορείτε απλώς να προσθέσετε ετικέτα σε έναν αισθητήρα κλαμπ κρατώντας το μπροστά από τον αισθητήρα κλιπ, τότε το σύστημα καταγράφει τα πάντα από την επιλογή της λέσχης σας σε απόσταση, στίγματα ανά τρύπα και άλλα.

Μόλις βγείτε από το πράσινο, μπορείτε να καθίσετε πίσω και να αναλύσετε το παιχνίδι σας σε βάθος, φιλτράροντας γύρω από το γύρο και ακόμη και συγκρίνοντας τις ικανότητές σας με φίλους και επαγγελματίες του γκολφ.

Microsoft Band

Είπα ότι αυτή η λίστα θα περιλάμβανε εξειδικευμένα gadgets γκολφ, έτσι δεν ήταν; Λοιπόν, συγχωρείτε για την προσθήκη μιας γενικότερης φορεσιάς, αλλά αξίζει να αναφέρουμε ότι το βραχιολάκι $ 200 της Microsoft περιλαμβάνει εκτεταμένη υποστήριξη για το γκολφ, χρησιμοποιώντας το GPS για τον προσδιορισμό της απόστασης, την αρίθμηση των αλλαγών και την παρακολούθηση της βαθμολογίας σας. Η Microsoft συνεργάζεται με την εφαρμογή TaylorMade, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν το εύρος μαθημάτων του τελευταίου μέσω της εφαρμογής Microsoft Health και χρησιμοποιώντας την εφαρμογή myRoundPro του TaylorMade για προβολή λήψεων και λεπτομερέστερων στατιστικών στοιχείων. Τέλος, οι παίκτες του γκολφ μπορούν να χρησιμοποιήσουν αρκετές "καθοδηγούμενες προπονήσεις γκολφ" που στοχεύουν σε ποικίλα επίπεδα δεξιοτήτων.