Αφαιρώντας και τα δύο καλύμματα του HTC Inspire 4G

01 του 06

Γνωρίστε το σύστημα διπλού πίσω καλύμματος HTC Inspire 4G

Μήπως δύο πίσω καλύμματα διπλασιάζουν τη διασκέδαση και την ευχαρίστησή σας; Λοιπόν, όχι ακριβώς. Εικόνα από τον Jason Hidalgo

Μερικές φορές, ρίχνετε μια ματιά σε κάτι και απλά να πάρετε μια κακή αίσθηση.

Σύνδεσμοι κλιπ. Αεροδρόμιο σούσι. Το πίσω κάλυμμα HTC Inspire 4G.

Κατά την αποσυσκευασία της μονάδας ελέγχου του HTC Inspire 4G, για παράδειγμα, το πρώτο πράγμα που παρατήρησα ήταν πως το μικρό αυλάκι για το κάλυμμα της μπαταρίας έμοιαζε σαν να μασάχτηκε από ένα μικροσκοπικό βαρέλι.

Δεν είναι καλό σημάδι.

Για όποιον έχει αναθεωρήσει ή προετοιμάσει αυτή τη συγκεκριμένη μονάδα μπροστά μου, θέλω μόνο να γνωρίζετε ένα πράγμα. Νιώθω τον πόνο σου.

Βλέπετε, έχω πάρει το δίκαιο μερίδιό μου από καλύμματα μπαταριών στην εποχή μου. Αλλά το κάλυμμα της μπαταρίας για το HTC Inspire είναι σε ένα ολόκληρο άλλο πρωτάθλημα του persnicketiness. Αν έχετε τα νύχια τόσο εύθραυστα, όπως η ψυχραιμία του Christian Bale, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να σπάσει η κάλυψη του Inspire, να τα σπάσει σαν τον Taio Cruz να τους λέει πώς αισθάνεται. Heck, ακόμη και ο Superman θα μπορούσε πιθανότατα να σπάσει τα νύχια του και να πιπιλίζει τον αντίχειρά του σε δάκρυα αφού προσπαθούσε να ανοίξει αυτό το πράγμα.

Επίσης, σημειώστε ότι το HTC Inspire διαθέτει ξεχωριστά καλύμματα για την μπαταρία και τις κάρτες MicroSD και SIM. Γιατί; Θα το ψάξω μόλις τελειώσω να πιπιλίζουν τον αντίχειρά μου.

Εν τω μεταξύ, τρίψτε τα καρφιά με το Barielle και ας πάρουμε αυτό το σεμινάριο πηγαίνουμε εμείς; Για οδηγούς για μερικά νεότερα τηλέφωνα Android, δείτε τα μαθήματα μου για τα Samsung Galaxy S7 , το Galaxy S6 , το Galaxy S5 και το LG Flex 2 .

02 του 06

Πώς να αφαιρέσετε το κάτω κάλυμμα HTC Inspire για την κάρτα μνήμης SIM και MicroSD

Κανάλι στο εσωτερικό σχολείο βαθμού-σχολείο σας αρπάζοντας το κάτω μέρος και τραβώντας προς τα κάτω. Εικόνα από τον Jason Hidalgo

Πρώτον, ας ξεκινήσουμε με το εύκολο κομμάτι. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην κάρτα μνήμης SIM SIM και MicroSD της HTC Inspire, πρέπει να βρεθείτε στο κάτω μέρος του βράχου. Λοιπόν, τραβήξτε κάτω εκείνο το κάτω μέρος που είναι. Λυπάμαι, απλά δεν μπορούσα να αντισταθώ.

Για να το αφαιρέσετε, προσποιείτε ότι είστε Sir Mixalot πλησιάζοντας μεγάλα κουνέλια και αρπάξτε το κάτω μέρος του Inspire από τις πλευρές. Έχοντας τον αντίχειρά σας στη μία πλευρά και οι αρθρώσεις του δείκτη σας από την άλλη πρέπει να κάνουν το τέχνασμα. Τώρα αρπάξτε την κορυφή με το άλλο σας χέρι και τραβήξτε το κάτω μέρος όπως δεν μπορείτε να ψεύσετε και οι άλλοι αδελφοί δεν μπορούν να αρνηθούν. Πανεύκολο.

03 του 06

Αφαίρεση και αντικατάσταση των καρτών SIM και Inspire HTC και MicroSD

Να τα. Η κάρτα μνήμης SIM και MicroSD της HTC Inspire 4G. Εικόνα από τον Jason Hidalgo

Voila. Υπάρχουν κάρτες SIM και κάρτες μνήμης MicroSD. Σημειώστε ότι η κάρτα MicroSD είναι φορτωμένη με ελατήριο, οπότε πρέπει πρώτα να την σπρώξετε πριν την ξεκλειδώσετε. Για να τοποθετήσετε το κάλυμμα πίσω, απλά ευθυγραμμίστε τις πλευρές και σπρώξτε το πίσω σαν ένα Slim Jim στο στόμα του Randy "The Macho Man" του Savage. Ooooh yeeeaaaahhhh !!! Τώρα για το μέρος persnickety.

04 του 06

Πώς να αφαιρέσετε το κάλυμμα της μπαταρίας του HTC Inspire

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι πρέπει να έχετε ισχυρά νύχια και αντίχειρες. Εικόνα από τον Jason Hidalgo

Εισπνοή εκπνοή. Εισπνοή εκπνοή. Είστε έτοιμοι? Πιθανώς όχι τόσο έτοιμο όσο νομίζετε ότι είστε.

Τοποθετήστε έτσι τη μικρογραφία σας στην πλαϊνή υποδοχή του καλύμματος της μπαταρίας και πάρτε κάποια μόχλευση. Στη συνέχεια, πείτε μια προσευχή, ζητήστε συγχώρεση για τις αμαρτίες σας και αρχίστε να τραβάτε προς τα έξω. Αν είστε τυχεροί, το εξώφυλλο θα βγει. Αν είστε άτυχοι, καλά, φτιάξτε τα νύχια για να φουσκώσετε με το χρόνο. Σοβαρά, αυτή η κάλυψη είναι σχεδόν τόσο σφιχτά κολλημένη σαν ένα wedgie που εφαρμόστηκε από τον Conan the Barbarian. Και ναι, χρησιμοποίησα και τα δύο χέρια.

Εάν σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε ένα συνημμένο ελβετικό μαχαίρι στρατού αντί των νυχιών σας, τότε περισσότερη δύναμη για σας. Απλώς να θυμάστε ότι αν χαράξετε το τηλέφωνό σας ή τραυματιστείτε, τότε ήταν όλη σας η ιδέα, εντάξει;

05 του 06

Αφαίρεση και αντικατάσταση της μπαταρίας HTC Inspire

Γείρετε το τηλέφωνο και αφήστε τη βαρύτητα να κάνει τα υπόλοιπα. Εικόνα από τον Jason Hidalgo

Μόλις τελειώσετε να πιπιλίζετε τους αντίχειρές σας ή να αναθέτετε σε εξωτερικούς συνεργάτες τη μικρή αυτή άσκηση και έχοντας κάποιον άλλο να το πιπιλίζουν για σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε την μπαταρία. Σημειώστε ότι αν είχατε ενεργοποιήσει τη συσκευή, θα απενεργοποιηθεί μόλις το κάλυμμα είναι καθαρά απενεργοποιημένο.

Τώρα αν είστε σαν εμένα, θα παρατηρήσετε ότι αν δεν έχετε τσιμπιδάκια για τα δάχτυλα, δεν μπορείτε πραγματικά να πιάσετε την μπαταρία για να την τραβήξετε έξω. Στη συνέχεια, θα αρχίσετε να το πιέζετε επειδή νομίζετε ότι είναι φορτωμένο με άνοιξη (δεν είναι). Τότε θα πιπιλίζουν τους πονηρούς αντίχειρές σας, ενώ σκέφτεστε όλους τους λόγους που μισείτε τη ζωή. Στη συνέχεια, αν είστε αρκετά τυχεροί, θα χαράξετε το κεφάλι σας κρατώντας το εν λόγω τηλέφωνο και η μπαταρία θα πέσει. Αυτό είναι σωστό, το μόνο που χρειάζεται για να αφαιρέσετε την μπαταρία είναι η απλή βαρύτητα.

Το μάθημα όπως πάντα είναι: Είμαι ηλίθιος. Αλλά ίσως το ήξερε ήδη.

06 του 06

Πώς να τραβήξετε πίσω το κάλυμμα της μπαταρίας HTC Inspire στη θέση του

Ευθυγραμμίστε πρώτα το σημείο σύνδεσης στη μπαταρία και στη συνέχεια κάντε κλικ στις δύο πλευρές στη θέση του. Εικόνα από τον Jason Hidalgo

Αφού τελειώσετε με τον εαυτό σας στο πίσω μέρος για να ξεφορτωθείτε το κάλυμμα της μπαταρίας HTC Inspire, ήρθε η ώρα να το επαναφέρετε. Ας ελπίσουμε ότι ποτέ δεν πρέπει να το κάνετε αυτό κατά τη διάρκεια μιας κρίσης χρόνου, εκτός αν είστε ικανός να σκέφτεστε ευτυχισμένες σκέψεις. Σοβαρά, ωστόσο, η αποκατάσταση αυτού του αντικειμένου είναι και ο πόνος.

Βασικά, πρέπει απλά να κάνετε το καλύτερο για να ευθυγραμμίσετε το βρώμικο πράγμα στη θέση του, έτσι ώστε να ασφαλίσει δεξιά. Ενώ το κάνετε αυτό, το τηλέφωνό σας πιθανόν να ανάβει και να απενεργοποιείται αρκετές φορές καθώς οι υποδοχές επανέρχονται επανειλημμένα μέσα και έξω. Τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου, εάν είστε και οι δύο ψυχαναγκαστικοί και ψυχαναγκαστικοί, επειδή βλέπετε το τηλέφωνο να ανάβει και να σβήνει, θα σας οδηγήσει σε καρύδια. Ξέρω ότι μου οδήγησε παξιμάδια στην αρχή. Τόσο πολύ που σχεδόν φώναξα στα παιδιά να κατεβούν από το γκαζόν μου. Και δεν υπήρχαν ούτε παιδιά στο γκαζόν μου.

Εάν βοηθάει, βεβαιωθείτε ότι ευθυγραμμίζετε την καμπύλη αυλάκωση του καλύμματος με το κάτω μέρος της μπαταρίας. Τοποθετώντας το τηλέφωνο σε μια επιφάνεια όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα, τότε και με τα δύο χέρια σας κάνει και τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Μόλις ευθυγραμμιστεί το κάτω μέρος του καλύμματος, απλώς σπρώξτε τις δύο πλευρές του καλύμματος στη θέση τους. Αν παρατηρήσετε κενά μετά το κλείδωμα του τηλεφώνου, αφαιρέστε το κάλυμμα και επαναλάβετε τη διαδικασία. Τότε ελπίστε και προσευχηθείτε ότι ποτέ δεν θα χρειαστεί ποτέ να κάνετε όλα αυτά ξανά σύντομα. (Είναι πραγματικά πιο εύκολο με την πρακτική, αλλά σοβαρά ...)

Από την άλλη πλευρά, το HTC Desire είναι πραγματικά ένα πολύ ωραίο τηλέφωνο.

Jason Hidalgo είναι expert φορητό ηλεκτρονικών υπολογιστών dwc.com.au. Ναι, είναι εύκολα διασκεδασμένος. Τον ακολουθήστε στο Twitter @ jasonhidalgo και διασκεδάστε επίσης.