Διατηρήστε τραγούδια MP3 στα Amazon Cloud, iCloud και Μουσική Google Play

Δεν χρειάζεται να επιλέξετε μόνο ένα.

Είναι πολύ καλή στιγμή να είσαι μουσικός εραστής με μια ψηφιακή συλλογή, αλλά μπορεί να μην φαίνεται τόσο μεγάλη αν δεν έχεις δεσμευτεί σε μία μόνο συσκευή.

Εάν διαθέτετε μερικές συσκευές iOS , μια συσκευή Android και ένα Kindle Fire, το οποίο χρησιμοποιεί μια έκδοση του Android που περιορίζεται στο Amazon και δεν λειτουργεί με τη Μουσική Google Play, ενδέχεται να έχετε προβλήματα με την εύρεση μιας υπηρεσίας μουσικής που λειτουργεί με όλα αυτά. Μπορεί επίσης να κατεβάσετε ευκαιρίες για μουσική ή διαφημιστικά δώρα και να βρείτε τον εαυτό σας με ένα pastiche των πηγών μουσικής και επιλογές αποθήκευσης σύννεφο. Εντάξει. Μπορείτε να τους πάρετε να συνεργαστούν.

Η καλύτερη λύση είναι να αντιγράψετε ολόκληρη τη συλλογή σας στο iCloud, στο Cloud Amazon και στη Μουσική Google Play . Και τα τρία μέρη προσφέρουν δωρεάν χώρο αποθήκευσης για αγορασμένη μουσική ή άλλα αρχεία και εάν μια πηγή γεμίσει ή αποφασίσει να ξεκινήσει τη φόρτιση για αποθήκευση, μπορείτε να βασιστείτε στα άλλα δύο.

Μεταφορά μουσικής στην Apple iCloud

Το ICloud συνεργάζεται με επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές Mac, υπολογιστές Windows, iPhones, iPads και συσκευές iPod touch. Πρέπει να εγγραφείτε για ένα δωρεάν αναγνωριστικό της Apple αν δεν έχετε ήδη ένα. Ο δωρεάν λογαριασμός σας iCloud περιλαμβάνει 5GB αποθήκευσης σύννεφων. Αν τα 5GB δεν επαρκούν, μπορείτε να αγοράσετε περισσότερα για μια μικρή χρέωση.

Στις κινητές συσκευές, ενεργοποιείτε τη Βιβλιοθήκη μουσικής iCloud στην ενότητα Ρυθμίσεις> Μουσική. Σε υπολογιστές, από τη γραμμή μενού του iTunes, επιλέξτε Επεξεργασία, στη συνέχεια Προτιμήσεις και επιλέξτε iCloud Music Library για να την ενεργοποιήσετε. Σε Mac, επιλέξτε το iTunes στη γραμμή μενού και επιλέξτε Προτιμήσεις, ακολουθούμενο από τη Βιβλιοθήκη Μουσικής iCloud. Μετά τη μεταφόρτωση της μουσικής σας, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα τραγούδια στη βιβλιοθήκη σας χρησιμοποιώντας το iCloud στη συσκευή σας Mac, PC ή iOS. Οποιεσδήποτε αλλαγές σε εσάς κάνετε στη βιβλιοθήκη μουσικής iCloud σε μια συσκευή συγχρονίζονται με όλες σας τις συσκευές.

Σχετικά με τους περιορισμούς DRM

Η Apple και άλλες εταιρείες σταμάτησαν να πωλούν μουσική με περιορισμούς DRM εδώ και χρόνια, αλλά ενδέχεται να έχετε κάποιες πρώιμες αγορές με περιορισμό DRM στη συλλογή σας. Δεν μπορείτε να μετακινήσετε τραγούδια με DRM σε άλλους παίκτες σύννεφο, αλλά υπάρχουν τρόποι γύρω από αυτό το πρόβλημα . Αν χρησιμοποιείτε Mac OSX ή iPhone ή άλλη συσκευή iOS, μπορείτε ακόμα να επωφεληθείτε από το iCloud για να μεταφέρετε όλη τη μουσική σας χωρίς DRM.

Μεταφορά αρχείων MP3 στη Μουσική Google Play

Αν η μουσική σας βρίσκεται στο iTunes, μπορείτε να ανεβάσετε δωρεάν μέχρι και 50.000 τραγούδια από τον υπολογιστή σας στο Google Play.

  1. Μεταβείτε στη Μουσική Google Play στον ιστό.
  2. Εγγραφείτε για έναν δωρεάν Λογαριασμό Google αν δεν το έχετε ήδη.
  3. Κάντε λήψη της εφαρμογής επιφάνειας εργασίας του Διαχειριστή μουσικής Google για εκτέλεση στην επιφάνεια εργασίας των Windows ή Mac.
  4. Ανοίξτε τη Διαχείριση μουσικής από το φάκελο "Εφαρμογές" σε Mac ή από το μενού "Έναρξη" σε έναν υπολογιστή με Windows.
  5. Επιλέξτε τη θέση της μουσικής σας τοποθεσίας.
  6. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να μεταφορτώσετε τη μουσική βιβλιοθήκη σας στη Μουσική Google Play.

Ο Διαχειριστής μουσικής Google μπορεί να ρυθμιστεί για να μεταφορτώσει όλες τις μουσικές σας χωρίς iTunes DRM. Ενδέχεται να χρειαστούν λίγες ώρες για να φορτώσετε τη συλλογή σας, αλλά μόλις τη φτιάξετε, μπορείτε να την ορίσετε για να μεταφορτώσετε όλα τα μελλοντικά αρχεία MP3 και AAC εκτός DRM που καταλήγουν στη βιβλιοθήκη του iTunes. Αυτό είναι σημαντικό για μελλοντικές αγορές. Σημαίνει ότι όλα τα τραγούδια που αγοράζετε από την Apple ή κάνετε λήψη από το Amazon ή οποιαδήποτε άλλη πηγή πρόκειται να καταλήξουν στη βιβλιοθήκη της Μουσικής Google Play χωρίς να χρειάζεται να το σκεφτείτε.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ίδιο Διαχειριστή μουσικής Google στην επιφάνεια εργασίας σας για να κάνετε λήψη μουσικής από τη Μουσική Google Play για αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης.

Η εφαρμογή Μουσική Google Play είναι διαθέσιμη για κινητές συσκευές Android και iOS για να απλοποιήσετε την εργασία με την ηλεκτρονική βιβλιοθήκη σας από τις κινητές συσκευές σας.

Μεταφορά της μουσικής σας στη μουσική του Amazon

Το Amazon κάνει το ίδιο πράγμα με την ιστοσελίδα της Amazon Music.

  1. Πηγαίνετε στο Amazon Music στο διαδίκτυο.
  2. Συνδεθείτε με το λογαριασμό σας στο Amazon ή εγγραφείτε για ένα νέο λογαριασμό αν δεν έχετε λογαριασμό.
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή Ανεβάστε τη μουσική σας στον αριστερό πίνακα.
  4. Εγκαταστήστε την εφαρμογή Amazon Music στην οθόνη που ανοίγει.
  5. Χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα μεταφόρτωσης για να ανεβάσετε τα αρχεία iTunes που δεν ανήκουν στο DRM στη Μουσική Amazon. Απλά το τοποθετήστε στη βιβλιοθήκη του iTunes.

Η Amazon περιορίζει αυτήν τη στιγμή τις λήψεις σε 250 τραγούδια, εκτός και αν εγγραφείτε στην κορυφαία υπηρεσία μουσικής. Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να μεταφορτώσετε έως και 250.000 τραγούδια.

Η εφαρμογή Amazon Music είναι διαθέσιμη για κινητές συσκευές Android και iOS για να απλοποιήσετε την εργασία με την ηλεκτρονική βιβλιοθήκη σας από τις κινητές συσκευές σας.