Κινητά τηλέφωνα για τους κωφούς ή τους σκληρούς της ακοής

Συχνές γραπτών μηνυμάτων στο κινητό σας τηλέφωνο δεν είναι μόνο για φοιτητές και άλλους που χρησιμοποιούν την υπηρεσία insatiably. Για την κοινότητα των κωφών και των ακρόαθων (HOH), η αποστολή μηνυμάτων είναι η χρησιμότητα της χρησιμότητας ενός κινητού τηλεφώνου. Αλλά ειδικά τι διατίθεται στα κινητά τηλέφωνα για να εξυπηρετήσει εκείνους που είναι κωφοί ή δύσκολοι;

Κινητά τηλέφωνα για τους κωφούς και τους ανθρώπους HOH

Η απλούστερη απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι να πούμε ότι τα περισσότερα από τα σημερινά τηλέφωνα (ακόμη και τα πιο βασικά) εξυπηρετούν τη βασική ανάγκη των κωφών και της κοινότητας HOH: γραπτών μηνυμάτων. Η αποστολή μηνυμάτων συχνά συχνά αναφέρεται ως αποστολή μηνυμάτων SMS ( σύστημα σύντομων μηνυμάτων ). Η γραφή για τους κωφούς είναι σαν να μιλάτε για την ακρόαση.Το κύριο πλεονέκτημα της γραφής μέσω κινητών τηλεφώνων για τους κωφούς και HOH είναι ότι η συμπαγής, ελαφριά, βολική και οικονομικά προσιτή τεχνολογία στηρίζεται εύκολα στις τσέπες τους και τους αποπροσαρτάζει από την εξάρτηση από το TTY ( TeleTYpewriter ) τεχνολογία. Το TTY είναι μια εξειδικευμένη τηλεφωνική υπηρεσία κειμένου όπου η συζήτηση πληκτρολογείται αντί να μιλήσει. Στο παρελθόν, το πρόβλημα που η κωφαλά και η κοινότητα HOH είχαν με την υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας ήταν η έλλειψη προσαρμογής στις ανάγκες τους. Για παράδειγμα, ένα σχέδιο κινητού τηλεφώνου μπορεί να κοστίσει $ 50 με ένα συγκεκριμένο ποσό λεπτών και στη συνέχεια $ 10 επιπλέον για απεριόριστο γραπτό μήνυμα. Αυτοί οι πελάτες, όμως, δεν θα χρειαστούν κανένα από τα λεπτά φωνής και θα ήθελαν μόνο την αποστολή μηνυμάτων. Τα χρήματα που δαπανώνται για τα φωνητικά λεπτά θα σπαταληθούν. Οι μεταφορείς τηλεφωνικών γραμμών αρχικά δεν ήθελαν να προσφέρουν σχέδια μόνο για γραπτά μηνύματα, διότι οι λογαριασμοί αυτοί θα τους εξασφάλιζαν λιγότερο επαναλαμβανόμενα χρήματα.

Τα καλύτερα κινητά τηλέφωνα και τα σχέδια για την αποστολή γραπτών μηνυμάτων

Με τα χρόνια, όμως, ο άγριος ανταγωνισμός κινητής τηλεφωνίας ανάγκασε ορισμένους μεταφορείς να αλλάξουν γνώμη. Για παράδειγμα, η T-Mobile έχει πακέτα μόνο με δεδομένα (χωρίς φωνή) για τους κωφούς ή HOH. Η T-Mobile συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο φιλικών εταιρειών μεταξύ των μεγάλων φορέων για τους κωφούς και την κοινότητα HOH. Επιπλέον, "ορισμένοι παροχείς υπηρεσιών έχουν προσφορές που σχετίζονται με κωφαίους, όπως οι πληροφορίες τίτλου ταινιών", σύμφωνα με το Jamie Berk.While οποιοδήποτε σύγχρονο κινητό τηλέφωνο σήμερα προσφέρει μηνυμάτων κειμένου, εκείνοι με πλήρες πληκτρολόγιο καθιστούν συχνή γραπτών μηνυμάτων πιο βολικό και πιο γρήγορα για να εκτελέσει για τους κωφούς και HOH. Το πρώτο iPhone και το iPhone 3G για την AT & T, το Samsung Instinct για Sprint, διάφορα μοντέλα BlackBerry και το T-Mobile Sidekick είναι όλα εξαιρετικά παραδείγματα προηγμένων τηλεφώνων που διευκολύνουν τη γρήγορη και βαριά χρήση της γραφής και της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Το Sidekick 3, Sidekick ID, Sidekick LX, Sidekick Slide , BlackBerry Curve, BlackBerry 8700 , BlackBerry Pearl 8100 συνιστώνται όλα για τα άτομα με προβλήματα ακοής.

Καλύτερα κινητά τηλέφωνα για χρήση με τα ακουστικά βαρηκοΐας

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι οι κωφοί και οι HOH που φορούν βοηθήματα ακοής μπορεί να εμφανίσουν παρεμβολές στα κινητά τηλέφωνα. Όταν αντιμετωπίζετε αυτή τη δυσμενή παρενέργεια, συνιστάται στους καταναλωτές να διατηρούν τα κινητά τους τηλέφωνα όσο το δυνατόν πιο μακριά από το ακουστικό. Τα αξεσουάρ χωρίς χέρια μαζί με τους βρόχους επαγωγής βοηθούν σε αυτό το θέμα μειώνοντας τις ηλεκτρονικές παρεμβολές. Go America δραματικά καταπολεμά αυτό το πρόβλημα προσφέροντας τηλέφωνα συμβατά με ακουστικά (HAC) όπως η Jitterbug.Many εταιρείες προσφέρουν διάφορα αξεσουάρ για να βοηθήσουν τους κωφούς και HOH κοινότητα συμπεριλαμβανομένης της Harris Communications (μια "one-stop πηγή επικοινωνίας" για τους κωφούς και HOH , Fuse Wireless (διάφορα τηλέφωνα για τα άτομα με προβλήματα ακοής) και United TTY Wireless. Περισσότερη σημαντική ανάγνωση σχετικά με τις ασύρματες επικοινωνίες για τους κωφούς και HOH κοινότητα συνεπάγεται τη χρήση υπηρεσιών αναμετάδοσης.